Takıntı mı artık

Soruyorum yok diyor, bakıyorum birşey bulamıyorum ben ne yapacağımı şaşırdım, ne yapmalıyım nasıl anlarım

Herkes kocasini tanir siz de tanirsiniz. Yazdiklarinizda adamin tek olumlu ozelligini gormedim. Zaten bekar gibi takiliyor. Ben seni aldatiyorum diyecek hali yoktur herhalde.

Konu sahibi sen bir an önce önüne bak bu adamdan kurtul bence çünkü bu bildiğin bekar hayatı yaşıyor o çalıştığı şehirde. O bir gün dışarı çıkmasa da kızlarla date e çıkalım mı o güne özel gelişmiş bir olay değildir bence. Daha çok gençsin madem ailem de arkamda olur diyorsun bence iş bakmaya başla sonra da kendi hayatına bak. Böyle ömür geçer mi ya 😒
Date çıkalım mı ne demek buluşmak demek değil mi? Tam emin değilim bilmediğim için

Herkes kocasini tanir siz de tanirsiniz. Yazdiklarinizda adamin tek olumlu ozelligini gormedim. Zaten bekar gibi takiliyor. Ben seni aldatiyorum diyecek hali yoktur herhalde.
Yok ama keşke görsem en azından tam umudunu keserim :( en azından haklıymışım derim

Akşam date çıkalım mı kızlarla yazıyordu bende çıldırdım görür görmez, akşam da hep görüntülü konuştuk biryere gitmedi hep fotoğraf falan attı sonraki günlerde

Bazen burada okuduklarim beni benden aliyor bu da onlardan biri. Siz kalkmis bebi kiskandirmaya calisiyor diyorsunuz. 🤣Yukarida soruyorum yok diyor, bir sey bulamiyorum demissiniz. Bosanmagacaksaniz hic bakmayin bari ayri sehirlerde takilin iste boyle.

Bazen burada okuduklarim beni benden aliyor bu da onlardan biri. Siz kalkmis bebi kiskandirmaya calisiyor diyorsunuz. 🤣Yukarida soruyorum yok diyor, bir sey bulamiyorum demissiniz. Bosanmagacaksaniz hic bakmayin bari ayri sehirlerde takilin iste boyle.
Boşanırım neden boşanmayayım? Birşeyini bulmak o kadar çok istiyorum ki ama bulamıyorum

:( çok üzgünüm yemin ederim yazarken bile Allaha dua ediyorum ben ne yapacağım şöyle birşeyini bulsam da yüzüne vursam

Yuzune vursan ne olacak sence? Utanacak mi? Bir daha yapmayacak mi? Derdin bosanmak degil sadece hakli cikmak ve yuzune vurmaksa otur oturdugun yerde.

Adana küçük bir şehir değil ne iş yapıyor eşiniz ki Adana'da bulamayıp İstanbul'a gidiyor ?

Herşey bu kadar basit mi? Belki düzelir diye fikir alıyorum ne yapmalıyım diyorum tv kaldırmak değil biraz kendine çeki düzen vermek bu nasıl düzeltebilirim bunu kendim başaramıyorum
Hanımefendi eşiniz sizi bariz aldatıyor, telefonunda kızlarla date çıkalım mı diye mesaj yakalıyosunuz? Bu kadar kör müsünüz? Adamın ayrı başka bi hayatı var, çalıştığı yerde bekar gibi yaşıyor. Yanınıza geldiği 10günde kıskanan adamı oynuyor.
Sizde sizi sevdiğine bu kısıtlamalar sanıyosunuz, halbuki kendi kadınlara baktığı için aldattığı için sizi kısıtlıyor. Sevgilisi takıldığı varsa 10gün yazma arama der bitti gitti nerde ne göreceksiniz.

Gormussun ya iste. Ha ille de bulustuklarini gorecegim diyorsan esinin calistigi sehirde yasa. Muhtemelen esin bunu kabul etmez.
Ay gerçekten ya adam kızlarla buluşma ayarlıyor hala yakalamadım diyor. Gerçekten eşi bile diyodur ne saf kadın diye. Yada gurursuz bile bile kabul ediyo ben keyfime bakarım diyodur. Konu sahibi gibi boşanamayacak kadınlar aldatmayı yakalanamalı iyice yüz göz oluyolar.
Evli bir adam kızlarla date planlıyosa sevgilisi var demektir,bariz takılıyolar.

Back
X