Eşim benden gizli nikah kıymıs

9 Eylül 2021’de yazılmış yoruma cevabı vermek için bir buçuk yıl mı beklediniz? Kız üyeliğini iptal ettirmiş zaten. Konuyu kim hortlatmış derken fark ettim. Bu arada geçmiş olsun

Hee cevap vermek için,aklımda bekletiyordum,bunu mu hayal ettiniz,nasıl akıl dışı bir varsayım,bari tutarlı sallayın,siteye seneler sonra girince doğal olarak bildirimde okudum cevap verdim,insanları itham etmek kolay,ben de cevap hakkımı kullandım,isabet olmuş üyeliğin iptal olması,doğru düzgün bir yorum yapmadığı için

Geçmiş olsun. Şu an inşallah iyisinizdir. Konunuzu hatırlıyorum gelişmeleri merak ettim. Naptı resmi nikah kıydı mı o kadına?
Onlar ta o zaman ayrildi,iki ay sonra kadın beni evlendim başkasıyla hatta konusun arayacak sizi dedi,bı adamla konuşturdu,o kadar korkmuş ki kadın eski eşimin ne olduğunu görünce,evlendim ben uzak.durun o da uzak dursun falan demişşuan eski eşim benim peşimde koşup bana vaatler sıralamakta,ben çoktan unuttum onu umrumda bile olmuyor,çocuklarımla huzurla yaşıyorum, teşekkürler

Genel cevap olarak yazıyım,iki sene sonra girince.bu adam beni tek o kadınla aldatmamis.
Başkaları da varmış.
Malesef bu gerçeği öğrendiğimde tamamen buz gibi oldum.
Hastanelik oldum başka başka isimler duyunca,mesajları vs görünce,bizzat konuşunca.o gün içimde herşey bitti,o gün ilk kez ailem hastanede bilinçsizce ağzımdan çıkanlardan öğrendi.
2 hafta ağır bir hastalık geçirdim,ilk iki gün kas kustum,yani travma oldu,ama o gün iğrenç bir ikinci hayatı olduğunu gördüm,kadınlardan biri bu adama 2 senedir aşıkmış,bana başka isimler de verdi,dedim ben nasıl biriyle evliyim.
O süreçte taşındım,onun gerçek yüzünü çoğu kimse gördü,öğrendi,sonunda ailesinin yanına gitmek zorunda kaldı.
Kafam o kadar rahatladı ki,huzuru buldum
Kadın olduğumu hissettim.
Şuan çocuklarla iyiyim,bir şekilde geciniyorum,çok şükür çalışmak zorunda kalmadan da gecinebiliyorum.
Seneye çalışmak istiyorum,oğlum da bezi birakmis olur,herşey daha bı iyi olur.
Eski eşim dışında eski kv ve kp olsun aramız hiç bozulmadı, çünkü tek sorun sadece esimdi,kv hala koli yollar bana,içinde herşeyi yollamış eksiksiz, sıkışinca para atar hem kv kp.arkadaslarim da çok destek oldu,çok güzel bir süreç yaşadım,birgün olsun rızık endişesi tasimadim ve cok şükür kimseye muhtaç olmadan bugüne geldik,daha da güzel günler gelecek inşallah

Vuruyor,bana sana villa alicam ayda 15 bin vericem tekrar evlenelim diyo,o kadar komik geliyo ki,aklı başına seneler sonrasından geliyo adamın
Ben Konuyu okuyalı çok oldu yanlışım varsa düzelt Eski eşin Para için o kadına nikah kıymamışmıydı ? Parayı nereden bulmuş

Ben Konuyu okuyalı çok oldu yanlışım varsa düzelt Eski eşin Para için o kadına nikah kıymamışmıydı ? Parayı nereden bulmuş
Oyle bı olay yok ki,o konu neden gündem oldu,ben zaten herşeyi öğrendiğim gün cuma,gittim pazartesi dava açtım,ha adam bana bı sürü yalanlar sıraladı,ben o sonucu cikarmisimdir aklımda bile degil,herşeyi öğrendikten sonra aynı anda birden fazla benim bildiğim en az 4 tane daha kadınla ilişkisi olan bir adam birini para birini başka.sey vs herşey için kullanır,bu durumda başka ne amacı olacak ki,insanlar bir söylenen şeyden fesatca anlam çıkarınca inanın sinirden duramıyorum

Tam olarak sadakatsiz dizisi olmuş böyle, adam iki kadını seviyor, boşanıyor, bu sefer ilk karısını özlüyor pişman oluyor

Ukala tavirlarinizla ne demeye çalıştığınızı anlamıyorum,ben o adamdan boşandım ama dedikodusu size kalmış
Konu açmiş olmanız dolayısıyla iki yıl önce yorum yazmışım. Siz buna dedikodu diyorsanız bu bakış açısıdır, zıra konuyu dert edip açmış ve o zaman gelecek her nevi yoruma açık olmalısınız.

Ve gerçekten anlayıp anlamadığınızla ilgilenmiyorum. Zor şeyler yaşamışsınız konuyu dahi anımsamıyorum. Kolay gelsin diyorum zor...

Son düzenleme:
Konuya daha önce, yorum yapmısmıydım hatırlayamadım ama, eski konulardan hortlamasına en sevindiğin konu bu oldu, pozitif enerjinizi yorumlarda cok guzel yansıtmıssınız mutluluğunuz hep böyle devam eder umarım hakkınızda hayırlısı olsun

Kesinlikle o yaratıkdan ayrıl diyecektim ki son cümlende bunu yapmışsın zaten, kutlarım seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…