- 21 Mart 2025
- 9
- 24
- 3
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de taze görümceyim, bu gibi konularda genelde kardeşimi uyarıyorumTaze görümce oldum.Fikriniz önemli. Kardeşimin eşi kibar çekingen ve özverili bir kız. 8 yıldır birlikteler ayrı şehirlerde oldukları için pek görüşüp konuşma şansımız olmadı. İlk defa nişanda gördüm. Yine nişan kalabalığı ve 2 bebeğim olduğu için onları zapt etmekten pek sohbet etmeye fırsatım olmadı. Nasılsın heyecan var mı çok güzel oldunuz dışında konuşamadık. 2 gün önce nikah yaptılar eylülde de düğünleri olucak. ( İş dolayısıyla ) Neyse konuya gelirsem kız aşırı utangaç ziyarete geldiklerinde abla ben senin elinden kahve alamam falan dedi. Siz zahmet etmeyin sen yorulma ben hallederim tavrı yoğunlukta. Kardeşim hödük değildir ama onada çok özverili davranıyor. Her erkek yüz bulur bu davranışlara. Bir defa kardeşim telefonda konuşurken kıza salak mısın dedi annemle ikimiz bi içinden geçtik. Şimdi yeni bir aile ile tanışıyor herkesin aile dinamikleri farklı. Absürt tipler değiliz şükür ama yinede yabancılık çekmesin kendini böyle ezilebilecek duruma sokmasın istiyorum bunuda lambur lumbur değil kibar bi şekilde dile getirmek istiyorum kardeşimi de ezmeden ama dediğim gibi fazla bi sohbetimiz olmadı. Acaba laubali mi kaçar bunu söylemek. Karakteri budur eleştirilmiş gibi hisseder mi? Ama rahat olmasını istiyoruz da ailesinden uzak bir şehire gelin geliyor. Ne diyorsunuz?
Ortada sizi ilgilendiren çok bir şey yok, şiddet gibi insanlık adına müdahale etmeniz gereken bir şey de yok. Kendisine ailesinin yanında salak diyebilen adamı sıkıntı etmiyorsa siz de boşverin. Aramızı bozmaya çalışıyor da diyebilir, size suç bulabilir. İlerki zamanlarda daha samimi olursanız ve öküzünüzün bu tavırları devam ederse o zaman konuşabilirsiniz belkiTaze görümce oldum.Fikriniz önemli. Kardeşimin eşi kibar çekingen ve özverili bir kız. 8 yıldır birlikteler ayrı şehirlerde oldukları için pek görüşüp konuşma şansımız olmadı. İlk defa nişanda gördüm. Yine nişan kalabalığı ve 2 bebeğim olduğu için onları zapt etmekten pek sohbet etmeye fırsatım olmadı. Nasılsın heyecan var mı çok güzel oldunuz dışında konuşamadık. 2 gün önce nikah yaptılar eylülde de düğünleri olucak. ( İş dolayısıyla ) Neyse konuya gelirsem kız aşırı utangaç ziyarete geldiklerinde abla ben senin elinden kahve alamam falan dedi. Siz zahmet etmeyin sen yorulma ben hallederim tavrı yoğunlukta. Kardeşim hödük değildir ama onada çok özverili davranıyor. Her erkek yüz bulur bu davranışlara. Bir defa kardeşim telefonda konuşurken kıza salak mısın dedi annemle ikimiz bi içinden geçtik. Şimdi yeni bir aile ile tanışıyor herkesin aile dinamikleri farklı. Absürt tipler değiliz şükür ama yinede yabancılık çekmesin kendini böyle ezilebilecek duruma sokmasın istiyorum bunuda lambur lumbur değil kibar bi şekilde dile getirmek istiyorum kardeşimi de ezmeden ama dediğim gibi fazla bi sohbetimiz olmadı. Acaba laubali mi kaçar bunu söylemek. Karakteri budur eleştirilmiş gibi hisseder mi? Ama rahat olmasını istiyoruz da ailesinden uzak bir şehire gelin geliyor. Ne diyorsunuz?
Evlenecek yaşa gelmiş bir insana vereceğiniz nasihat her zaman için gereksiz ve can sıkıcı olur.Taze görümce oldum.Fikriniz önemli. Kardeşimin eşi kibar çekingen ve özverili bir kız. 8 yıldır birlikteler ayrı şehirlerde oldukları için pek görüşüp konuşma şansımız olmadı. İlk defa nişanda gördüm. Yine nişan kalabalığı ve 2 bebeğim olduğu için onları zapt etmekten pek sohbet etmeye fırsatım olmadı. Nasılsın heyecan var mı çok güzel oldunuz dışında konuşamadık. 2 gün önce nikah yaptılar eylülde de düğünleri olucak. ( İş dolayısıyla ) Neyse konuya gelirsem kız aşırı utangaç ziyarete geldiklerinde abla ben senin elinden kahve alamam falan dedi. Siz zahmet etmeyin sen yorulma ben hallederim tavrı yoğunlukta. Kardeşim hödük değildir ama onada çok özverili davranıyor. Her erkek yüz bulur bu davranışlara. Bir defa kardeşim telefonda konuşurken kıza salak mısın dedi annemle ikimiz bi içinden geçtik. Şimdi yeni bir aile ile tanışıyor herkesin aile dinamikleri farklı. Absürt tipler değiliz şükür ama yinede yabancılık çekmesin kendini böyle ezilebilecek duruma sokmasın istiyorum bunuda lambur lumbur değil kibar bi şekilde dile getirmek istiyorum kardeşimi de ezmeden ama dediğim gibi fazla bi sohbetimiz olmadı. Acaba laubali mi kaçar bunu söylemek. Karakteri budur eleştirilmiş gibi hisseder mi? Ama rahat olmasını istiyoruz da ailesinden uzak bir şehire gelin geliyor. Ne diyorsunuz?
Özellikle böyle bir şey belirtmenize gerek var mı bilemedim. Yakın davranın, hoş sohbet olsun yeterli bence. Arada kardeşinize çeki düzen vermeyi ihmal etmeyin yeterTaze görümce oldum.Fikriniz önemli. Kardeşimin eşi kibar çekingen ve özverili bir kız. 8 yıldır birlikteler ayrı şehirlerde oldukları için pek görüşüp konuşma şansımız olmadı. İlk defa nişanda gördüm. Yine nişan kalabalığı ve 2 bebeğim olduğu için onları zapt etmekten pek sohbet etmeye fırsatım olmadı. Nasılsın heyecan var mı çok güzel oldunuz dışında konuşamadık. 2 gün önce nikah yaptılar eylülde de düğünleri olucak. ( İş dolayısıyla ) Neyse konuya gelirsem kız aşırı utangaç ziyarete geldiklerinde abla ben senin elinden kahve alamam falan dedi. Siz zahmet etmeyin sen yorulma ben hallederim tavrı yoğunlukta. Kardeşim hödük değildir ama onada çok özverili davranıyor. Her erkek yüz bulur bu davranışlara. Bir defa kardeşim telefonda konuşurken kıza salak mısın dedi annemle ikimiz bi içinden geçtik. Şimdi yeni bir aile ile tanışıyor herkesin aile dinamikleri farklı. Absürt tipler değiliz şükür ama yinede yabancılık çekmesin kendini böyle ezilebilecek duruma sokmasın istiyorum bunuda lambur lumbur değil kibar bi şekilde dile getirmek istiyorum kardeşimi de ezmeden ama dediğim gibi fazla bi sohbetimiz olmadı. Acaba laubali mi kaçar bunu söylemek. Karakteri budur eleştirilmiş gibi hisseder mi? Ama rahat olmasını istiyoruz da ailesinden uzak bir şehire gelin geliyor. Ne diyorsunuz?