Eşim arkadaşıyla aşırı vakit geçiyor

Bu arada yaşlarınızı görmeden yorumlamışım. 23 yaş erkeğin en dışarda olmak istediği en hızlı anları. Daha ergen oluyor o yaş grubu . Sakın çocuk yapmayın ve adamı serbest bırakın zaman geçtikçe büyüyecek evliliğin sorumluluğuna varacaktır. Biz kadınlar evcilik oynayarak büyüdüğümüz için evliliğe her yaşta hazırız. Ama onlar çok geç hazır oluyor. Benim eşim 33 yaşında. Bazen erken mi evlendi diye düşünüyorum

Goruntulu konusmada bi huylandim,gerisi daha da fena.Paravan evlilik mi acaba diyorum?
İsyerinden arkadasinla neden goruntulu konusuursun yani?İzin gunlerinde 1 gun neden ayirirsin ona

Esin ya bekar hayatına özeniyor özlüyor ya da başka şeyler karıştırıyor. Çok saçma gündüz beraber iş yap sonra eve gel görüntülü konus git hafta sonu tüm gun vakit ayır. Ne konuşuyorlar bu kadar. Hiç mi konular bitmiyor. Abartı bu kadarı

haklisiniz bunlari fazlasiyla yasadim ve bas edemedim bu arkads sevdasi yüzünden vs getirdigi negatif durumlardan dolayi evlilik hayatim bitti .Esiniz evliliginize size saygisi sevgisi yoksa bence gec olmadan herkes yoluna bakmali ya2, 3 cocukla sen evde o arkadslariyla keyyif alemlerinde olsa idi hic bir isle alakasi olmasa ne yapacktin bence iyice düsün henüz kozlar senin elindeyken cocuk olunca kendini mecbur hissedeceksin hem cocuga hem sana yazik olmadan iyice düsün derim bu evlilik böyle sürüp gitmelimi ?.Rabbim her daim yar ve yardimcin olsun amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…