Bana bir akıl fikir verin eşimle konuşmama gerekiyor mu?

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Ömür boyu kayınvalidenizle yaşayabilir misiniz? Eğer hayır diyorsanız eşiniz işe gittiğinde ayrılabilirsiniz evden
İş arayacağım başvuru yaptım kabul edilirken hiç bir yerde tecrübem yok ama çalışıp biriktirip kısmet olursa ev alacağım kimseye haber bile vermeyeceğim

İş arayacağım başvuru yaptım kabul edilirken hiç bir yerde tecrübem yok ama çalışıp biriktirip kısmet olursa ev alacağım kimseye haber bile vermeyeceğim
Sizin şevkinizi kırmak istemem ama çalışma konusunda hiç bir tecrübeniz yoksa iş bulsanız bile alacağınız maaş asgari ücret maalesef ev almanız imkansız

Herşey Allah'ın elinde asgari ücretine de razıyım zaten hepsini biriktirecegim altın olarak
Hanımefendiciğim Rabbim kimseye gökten para yağdırmıyor biraz gerçekçi bakın hayata asgari ücretle ev alamazsınız
Yaşadığım yer küçücük bir ilçe evlere 4 milyon fiyat veriyorlar
Hadi sizin alacağınız ev 3 milyon olsun asgari ücretide 20 bin diyelim 3 milyonluk evi almak için 150 ay paranıza dokunmadan biriktirseniz bile 12,5 yıl ediyor

Hanımefendiciğim Rabbim kimseye gökten para yağdırmıyor biraz gerçekçi bakın hayata asgari ücretle ev alamazsınız
Yaşadığım yer küçücük bir ilçe evlere 4 milyon fiyat veriyorlar
Hadi sizin alacağınız ev 3 milyon olsun asgari ücretide 20 bin diyelim 3 milyonluk evi almak için 150 ay paranıza dokunmadan biriktirseniz bile 12,5 yıl ediyor
Siz merak etmeyin ben kafama koyarsam yaparım sadece çalıştım para da yok 🤣

X