- 17 Temmuz 2022
- 806
- 21
- 24
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Eşyamı topladım göndermedi evdenYaşasınlar ana oğul. Ayrılın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşyamı topladım göndermedi evdenYaşasınlar ana oğul. Ayrılın
Susun istersiniz keşke nasıl engel atacağımi bilseydim sizi engelerdim“Hadi gel bi bebek daha yapalim kocişim”
Eşyalarımı topladım evden çıkarmadıSen ne dedin
Film gibi desene...Eşyalarımı topladım evden çıkarmadı
Ben öyle demedim dedi ben annem bende kalacak bizim evden canı sıkılırsa gider gezer geri gelir dediPeki siz nasıl bir tepki verdiniz? Kabul etmiyorum düğün öncesi böyle konuşulmadı felan demediniz mi?
Peki siz ne düşünüyorsunuz? Ömür boyu kayınvalidenizle yaşayabilir misiniz? Eğer hayır diyorsanız eşiniz işe gittiğinde ayrılabilirsiniz evdenBen öyle demedim dedi ben annem bende kalacak bizim evden canı sıkılırsa gider gezer geri gelir dedi
İş arayacağım başvuru yaptım kabul edilirken hiç bir yerde tecrübem yok ama çalışıp biriktirip kısmet olursa ev alacağım kimseye haber bile vermeyeceğimPeki siz ne düşünüyorsunuz? Ömür boyu kayınvalidenizle yaşayabilir misiniz? Eğer hayır diyorsanız eşiniz işe gittiğinde ayrılabilirsiniz evden
Sizin şevkinizi kırmak istemem ama çalışma konusunda hiç bir tecrübeniz yoksa iş bulsanız bile alacağınız maaş asgari ücret maalesef ev almanız imkansızİş arayacağım başvuru yaptım kabul edilirken hiç bir yerde tecrübem yok ama çalışıp biriktirip kısmet olursa ev alacağım kimseye haber bile vermeyeceğim
Herşey Allah'ın elinde asgari ücretine de razıyım zaten hepsini biriktirecegim altın olarakSizin şevkinizi kırmak istemem ama çalışma konusunda hiç bir tecrübeniz yoksa iş bulsanız bile alacağınız maaş asgari ücret maalesef ev almanız imkansız
Hanımefendiciğim Rabbim kimseye gökten para yağdırmıyor biraz gerçekçi bakın hayata asgari ücretle ev alamazsınızHerşey Allah'ın elinde asgari ücretine de razıyım zaten hepsini biriktirecegim altın olarak
Siz merak etmeyin ben kafama koyarsam yaparım sadece çalıştım para da yokHanımefendiciğim Rabbim kimseye gökten para yağdırmıyor biraz gerçekçi bakın hayata asgari ücretle ev alamazsınız
Yaşadığım yer küçücük bir ilçe evlere 4 milyon fiyat veriyorlar
Hadi sizin alacağınız ev 3 milyon olsun asgari ücretide 20 bin diyelim 3 milyonluk evi almak için 150 ay paranıza dokunmadan biriktirseniz bile 12,5 yıl ediyor
Nasıl yapacaksın anlatta herkes alsın.Siz merak etmeyin ben kafama koyarsam yaparım sadece çalıştım para da yok
Yapamazsınız hanımefendiSiz merak etmeyin ben kafama koyarsam yaparım sadece çalıştım para da yok