Eşim arkadaşıyla aşırı vakit geçiyor

Herkesin sosyal hayatı olmalı ve eşler birbirine sürekli karışmamalı ama yinede her cumartesi sürekli beraber nereye gidiyorlar diye sorgularım ben şahsen, arkadaş bekar üstelik. Bide kalmalı falan gidiyorlarmış. Hayırdır yani.

Hiç normal değil bu , siz bu konudan üzüntü duyuyorsunuz rahatsızsınız açıkça söylüyorsunuzda ama eşiniz aynı değişmiyor, çok saçma kos koca adamlar tuhaf bir ilişki , eşiniz sizden fazla arkadaşına bağlı , benim abiminde bir arkadaş grubu var ilk okuldan beri arkadaşlar fotoğrafları var 7 yaşından tutun bu yaşlarına kadar sürüyor arkadaşlıkları , abim şuan 36 yasinda hala buluşup görüşüyorlar bitmeyen bir dostluk ama bu denli abartı bir ilişkileri yok , çift terapistine gidin yada bilemiyorum eşinizle ciddi bir konuşma yapın kendimi sizin yerinize koydum çok sinir bozucu bir durum.

Yani bu tür hikayeleri gördükçe gerçekten nasıl insan homofobik olur ki? Avrupa’da olsak şimdi seninle değil arkadaşıyla evlenmişti ne güzel. Ortada daha sağlıklı ve sevgi dolu bir evlilik olurdu.

Şimdi iki ihtimal var:
1- üzülerek söylüyorum eşinin arkadaşıyla ilişkisi var eşcinseller
2- yaşı çok küçük daha büyümeden evlilik sorumluluğu altına girmiş ve yürütemiyor.

E be kızım. Yaşın daha 21. Neydi acelen? Yaşıtların okurken, festivallerden etkinliklere akarken sen niye evlenip koca bekliyorsun yazık değil mi sana? Kocan da 23 yaşında. Kardeşimle yaşıt eşin, düşünüyorum valla kardeşim evlilik sorumluluğunun üstesinden gelebilecek olgunluğa sahip değil. Sürekli arkadaşlarıyla, işe gidiyor sonra çat parasını harcamak için tatillere akıyor. Bu yaş grubu erkeği zaten evlilik düşünemez çok muhafazakar değilse.

Bir de arkadaşı bekar, o evlensin de göreyim onu bakalım karısı salıyor mu dışarıya. Evde mum gibi olur.

Kampa gidiyorlar diyorsun. Ya kamp değil de başka yerlere gidiyorlarsa. Eskort tutmak aşırı kolay. Sevişme rutininiz nasıl? Ha bu arada ikisi birbirleriyle de sevişiyor olabilir bunu hiç bilmiyoruz.

Bence boşan valla bak. 21 yaşında tazecik kızsın. Git kendi paranı harca ne koca yolu bekliyorsun

Bu çok..
Yani bir arkadaslik gibi değil de sevgililik gibi..
Kocan bi olabilir mi acaba ?
Yani sanmıyorum ki bir erkek başka bir erkekle bu kadar hasır neşir olsun..
Bana abartılı geldi.
Hani haftada bir gider,oturur bir şeyler içer tamam da ; eve gelince görüntülü konuşmalar,ikimiz kampa gidiyoruz diyerek konuyu kestirip atmalar tuhaf..

Sizinle arkadaşı arasında nasıl bir sorun oldu ki nefret ediyorsunuz?
Eşiniz bu kadar enerjiyi nereden buluyor derken 23 yaşındaymış.gezmek istemesi normal ama hiç mi yorulmuyor diye de düşünmeden edemedim.zaten aynı yerde çalışıyorlarmış.baskada arkadaşı yoksa ve sıkılıyorsa onunla takılması normal.zaten sizi de göremiyor.23 yaşında kafasının gezmekte tozmakta olması normal geldi.

Hayır tam tersi eşim 23 yaşında ben körü körüne bir insan değilim kimseye de anne edasıyla yaklaşmıyorum sevmediğime İnan ki çat diye söyleyebilen bir insanım. Soru işaretinizi gidereyim insan evet arkadaşa bir dosta canı sıkkın olduğunda ya da mutlu bir haber aldığında paylaşacak insan arar çevresinde doğru benim sorunum bu değil benim sorumun arkadaşıyla bu kadar aşırı vakit geçirmesi evet eşim arkadaşıyla bu kadar çok vakit geçirdikten sonra eşim eve geç gelmeye başlayınca arkadaşından nefret ettim doğru
Sorun şimdi anlaşıldı. Eşiniz aileyle değil arkadaşla zaman geçirmekten keyif alacak yaşta çünkü. Sorununuzun temel sebebi yaş, evlilik olgunluğuna erişmeden evlenmiş olmak.

Yani bu tür hikayeleri gördükçe gerçekten nasıl insan homofobik olur ki? Avrupa’da olsak şimdi seninle değil arkadaşıyla evlenmişti ne güzel. Ortada daha sağlıklı ve sevgi dolu bir evlilik olurdu.

Şimdi iki ihtimal var:
1- üzülerek söylüyorum eşinin arkadaşıyla ilişkisi var eşcinseller
2- yaşı çok küçük daha büyümeden evlilik sorumluluğu altına girmiş ve yürütemiyor.

E be kızım. Yaşın daha 21. Neydi acelen? Yaşıtların okurken, festivallerden etkinliklere akarken sen niye evlenip koca bekliyorsun yazık değil mi sana? Kocan da 23 yaşında. Kardeşimle yaşıt eşin, düşünüyorum valla kardeşim evlilik sorumluluğunun üstesinden gelebilecek olgunluğa sahip değil. Sürekli arkadaşlarıyla, işe gidiyor sonra çat parasını harcamak için tatillere akıyor. Bu yaş grubu erkeği zaten evlilik düşünemez çok muhafazakar değilse.

Bir de arkadaşı bekar, o evlensin de göreyim onu bakalım karısı salıyor mu dışarıya. Evde mum gibi olur.

Kampa gidiyorlar diyorsun. Ya kamp değil de başka yerlere gidiyorlarsa. Eskort tutmak aşırı kolay. Sevişme rutininiz nasıl? Ha bu arada ikisi birbirleriyle de sevişiyor olabilir bunu hiç bilmiyoruz.

Bence boşan valla bak. 21 yaşında tazecik kızsın. Git kendi paranı harca ne koca yolu bekliyorsun
Brokeback mountain geldi aklıma. Onlar da kamp gibi bişiye gidip sevişiyorlardı çadırda neyim 😂

Ne kadar çirkin bir üslubunuz var. Yorumunuzu beğenmeyen insanlara Bayağı takıntılı birisiniz belli. Eşinin durumunu normalleştirmeniz mantıksız olan
Senin sirf yorum yapmak için yorum yapman daha yanlış.adam 23 yaşında.İş arkadaşı üstelik.karisini da zaten çalışma durumundan dolayı göremiyor ama fırsatı olduğunda onunlada birşeyler yapıyor.arladasiyla gezmesi normalde ,bu durumu gay olmasına bağlaman ultra saçma.birde eşinin durumunu normallestiriyorsunuz diyorsun.yahu adamin nerede gay olduğu yazıyor, yada adam ne yapmışta eşi gay olduğundan şüphelenmiş?

cok erken evlenmissiniz. Esiniz henuz arkadaşlariyla sabaha kadar 101 oynayip, acikinca ekmege mayonez sıkıp yiyebilecek, buldugu her kosede uyuyacak yasta. Tipik üniversite ogrencisi davranisi bu. Evlilik, eş, sorumluluk gibi seyleri tam anlamiyla kavrayabildigini sanmiyorum. Yapacak pek birseyin yok laf anlatamazsin, anlamaz

Maalesef 23 yaşında olması tüm bunlari açıklıyor.. O ikisi kusmedigi surece de bunun çözümü de yok.

Bu samimiyet çok abartılı geldi. Bence siz de arkadaşından size ayırdığı günlerde onsuz başka plan yapın. Biraz o yalvarsın birlikte vakit geçirmek için. Ve onsuz daha mutlu olduğunuzu gösterin ki korksun. Bu şekilde nasılsa benim keyfimi bekliyor bir iki söylneir yine kafama eseni yaparım modunda. Bir de siz ilginizi çekin bakalım uzun süre neler olacak

X