- 16 Ocak 2018
- 494
- 157
- 30
- Konu Sahibi Girlsbelikegirls
Şöyle ki sevdiğim insanı tek yönüyle sevmediğim için , her yönüyle sevgi duydugum için, her yönüyle aklımda eleştiriyorum. Boşanmak isteyen bir sürü sebep bulunur. Boşanmak istemeyene de bir sürü sebep bulunur. Lakin bir insanı kötü huylarıyla değil sadece iyi huylarını da hatırlamak gerekiyor. Hem iyi hem kötü huylarını karsılastırmak tartmak gerekiyor. Cinsellik benim için de ilk sırada olmadi hiç bir zaman. Daha farklı seylere önem verdim ilk ben ilişkimde.Eşim için de böyleydi.Zaten soruyu soran istemezseniz cevap vermezsiniz demiş. Cok özel konu oldugu için. Ben de vermemişim. Siz neden taktınız o soruya cevap vermememe? İllah çok köti sevişmiyoruz kalkmıyor şeyi falan yazmamı mı umud ettiniz ama göremediniz öyle bir cevap diye sanırım sinir oldunuz.Eger ben o konuda sorun yasadıgımızı düşünüp konusunu açmak isteseydim bir başlık açardım bu konuyla da ilgili. Baskalarınun cinsel hayatına bu kadar kafanızı takmayın.yatak odası nasıl diye sorulmuş cevap vermemişsiniz.
bu adamın cinsel ilişkiye girmeyi becerebildiğini düşünmüyoruz zaten o soruyu cevapsız bırakmanız isabet olmuş
ereksiyon bile olamıyordur sahiden böyle birini erkek olarak görebiliyor musunuz siz?
mastürbasyon bile yapmayı beceremiyordur kocanız sandığınız bu oğlan çocuğunun bir kadını tatmin edebilmesi imkansız.
erkek bile değil bu, siz hala boşanma konusunda kararsızsınız. böyle yaşamaya devam edin o zaman ne diyim kendinize bunu layık görüyorsanız.
yaşıtlarınız eşleriyle hayatını yaşarken, aşkın, hayatın, eğlenmenin, cinselliğin dibine vururken siz pc başından kalkmayan bir ergenle yaşlanın o zaman, ne denir ki.