Bana bir akıl fikir verin eşimle konuşmama gerekiyor mu?

Çocuk yok diye sende keyif yapıyor.. Ama anneler hep en küçük oğlundan kalıyor nedense.. Söylesen ne olacak ki adam annesini mi atacak evden

Son düzenleme:
Bu kadının kendi evi yok mu, neden her ay başkasında kalmak zorunda kalıyor? Bilemedim hem sizin için hemde kaynananız için üzüldüm. Her ay başka evde sığıntı olmak çok kötü bir his olmalı.

Bu kadının kendi evi yok mu, neden her ay başkasında kalmak zorunda kalıyor? Bilemedim hem sizin için hemde kaynananız için üzüldüm. Her ay başka evde sığıntı olmak çok kötü bir his olmalı.
Bunların hepsi kimin başının altından çıktı bu laf ilk kim söyledi merak ediyorum kim
ben de bilmiyorum ben de bunu yedim işte her ay birin de kalacak diye ama etrafındaki bütün komşuları hepsi burada kal niye oraya gidiyorsun başka eve komşular dedi hepsi akrabası yani aramızda sadece sekiz ev var eski oturdular evde
bütün evlatlar hepsi o komşuların onların içinde işin yok dediler o da oradan çıktı

Esinle konus ,once annesiyle konussun. Kardesleri de cagirin ya her ay birisinde kalsin , ya da ayri ev tutalim deyin
Kabul etmezlerse, ya beraber otutmaya devam edin ya da yollari ayirin.

Eşini al karşına konuş. Aynı şeyi kendisi yaşamak ister miydi acaba ? Senin annen olmuş olsaydı eminim geç saatlerde gelir üstüne birde surat yapardı. Evliliğinin en güzel zamanlarında bile sizinle kalmış bari o zaman diğerlerine gitseydi yada onlar söyleseydi. Çocuğunuz da yok rest çek al karşına konuş.

Ezik ezik durma esinle konusacaksin basta boyle konusulmadi ben bunu kabul etmiyorum eger herkeste kalmayacaksa bizdede kalamaz ya ayru ev acin yada herkesde sirayla kalsin yoksa ben annemin evine donuyorum deyin. Siz sesinizi cikarmadiginiz icin sizi saf bulmuş tum
Uyaniklar keyfine bakiyor farkindamisiniz

Kaynanam bir kızı bir de oğlu bekardı oğlu benim eşim ikisi de onunla yaşıyordu önce kızı evlendi gitti sonra bir Zaman sonra biz ama şöyle bir şey var nişanlıyken kızı gidince evli olan üç çocuğu iki erkek bir kız (yani topalm iki kız üç erkek çocuğu var) kaynanam da şey dedi hem bana hemde aileme her birin de azar azar otururum dedi hemde yanlız kalmam (kirada oturuyor) orada biraz orada biraz kalırım dedi erkek çocukları da eşim de dahil bizde kalırsın bir ay onda kalırsın bir ay orada her birinde azar azar oturursun dediler
"aha beş tane evin var" dediler annem de ben de ailemde öyle olacak diye kabul ettik evlendikten sonra öyle olmadı çıldıracağım ya ben de oturuyor ama hiç gidesi yok gibi oturuyor daha evlilimizin ikinci ayında bize geldi ya sekizinci ayın ortasından Eylül'ün sonuna kadar bende kaldı sonra canım sıkıldığını ve rahatsız olduğumu görünce en büyük oğluna gitti ama orada bir hafta kaldı saymış kadın resmen 12 gün kaldım diyor ondan sonra benim eve geldi tekrar

Geçen hafta cumartesi ev sahibi bizi yemeğe çağırdı ev sahibin kızı sordu diğer çocuklarına gitmiyor musun diye şey demeye başladı kaynanam
"Birinin evi küçük bir oda bir salon diğerinin de 12 gün kaldım burada (benim evimi kastederek) daha çok kalıyorum"
Evi küçük olan bizzat yemin ederim bizde kalırsın bize de gelirsin dedi evlendikten sonra ağzını açmadı büyük ihtimalle büyük ihtimalle demeyeceğim çünkü öyle hiç bir gelini kendisini kabul etmedi en büyük gelinden zaten hazzetmiyor
Bugün eşim annesini arıyor umre parasını verdi mi diye oda verdim dedi sonra eşim ne zaman geliyorsun buraya diyor iki gün sonra filan gelirim dedi
kayananam kardeşim benim eve geldi diye gitti tatilin ikinci günü pazar günü geldi kardeşim pazartesi kayananam en büyük oğluna gitti ne yapıyım ben konuşayım mi?
Ne olur gebeliğim ortaya koymayın o ayrı bir konu onu bununla karaştırmayın canım zaten sıkılıyor ama tak etti konuşamam gerekiyor yoksa birine yanlışlıkla patlarasım kötü kötü şeyler söylerim kendimi biliyorum
Bir de ben deli gibi sürekli yapıyorum kaynamam diyor ki kalmam da tahtsız oluyorsunuz belki şaka yaprak ağzımdan laf alıyor
Ben de yok ne alaka dedim yine benzer bir şey konuşursa söyleyeceğim "yok canım sonuçta burası senin evin olduğu gibi dört tane daha çocuğun var onların evi de senin evin yani" diyeceğim
Zamanında benim kuzenimede aynı teklif yapıldı ve kabul etmedi daha doğrusu gelinlerin diğerleri kabul etmediği için baştan hayır dedi. Sonrasında dair kiraladılar ve masrafları kardeşler paylaştı. Rasti çekin bu böyle gitmez.

X