Eşim ,bilgisayarı ve ilişki için çabasızlıgı.

Bu iş artık çığrından çıkmış. Biz de eşimle bilgisayar/ps oyunları severiz oynarız ama hafta sonu birkaç saat ayırırız maksimum. Hafta içi akşamları yemek, bulaşık, çamaşır sonrası çay içip bir şeyler izleriz, yürüyüş falan yaparız genelde. İş yerinde bilgisayara gömülüyoruz bir de akşam bilgisayarın başına geçsek ertesi gün zombi gibi dolaşırız herhalde. Sizin herif de zombiye bağlamıştır büyük ihtimal.

Biz kadın ve erkeklerin düşünce yapısı çok farklı. Eşinize yada başka bir erkeğe sorsak bu konuyu muhtemelen 'tüm gün çalıştım evime geldim. Nerede olduğum belli ne yaptığım belli,başkaları gibi dışarılarda mı geziyorum'diye savunma yaparlar.
Ben sizi anlıyorum. Çiçek gibiyiz biz kadınlar. Her gün düzenli bir ilgi ve sevgiye ihtiyacımız var. Kavga etmek yerine siz biraz yol gösterici olsanız?
Film araştırın mesela,bu gece film gecesi yapalım deyin.
Yada alın çayınızı kahvenizi sohbet edin-etmesini sağlayın.
Biliyorum demesi kolay karşıdan. Bu kadar kırgın ve kızgınken siz de yapıcı frekansta olamıyorsunuzdur ama ben ciddi bir sorun görmedim. Size bir saygısızlığı yoksa üzerine çalışmayla iyileştirilebilir bir durum gibi geldi bana.
Çift oyunlar varmış bir de iki oyunculu. Alsın size de bir konsol en kötü birlikte oynamayı deneyin.
Yapıcı olmaya çalışın bakalım. Hani derler ya 'yuvayı yapan dişi kuştur'diye. Erkek kuşunuzun az işi var,siz yuvanıza sahip çıkın ve onu da ortak edin.
Sevgilerimle

Kedi, köpekle ilgilenmeyen adam çocukla hiç ilgilenemez. Üzgünüm ama sizi sevmiyor. Hiç konuşmadığınız halde gelip ne oldu ya hu? Neden bu sessizlik?demeyen adamdan bir cacık olmaz. Bağımlı insanları bağımlılığı ile başbaşa bırakmak gerek. Ben düzeleceğini düşünmüyorum. Hayvanlarınız bile sizi daha iyi anlıyordur emin olun. Ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Biz kadın ve erkeklerin düşünce yapısı çok farklı. Eşinize yada başka bir erkeğe sorsak bu konuyu muhtemelen 'tüm gün çalıştım evime geldim. Nerede olduğum belli ne yaptığım belli,başkaları gibi dışarılarda mı geziyorum'diye savunma yaparlar.
Ben sizi anlıyorum. Çiçek gibiyiz biz kadınlar. Her gün düzenli bir ilgi ve sevgiye ihtiyacımız var. Kavga etmek yerine siz biraz yol gösterici olsanız?
Film araştırın mesela,bu gece film gecesi yapalım deyin.
Yada alın çayınızı kahvenizi sohbet edin-etmesini sağlayın.
Biliyorum demesi kolay karşıdan. Bu kadar kırgın ve kızgınken siz de yapıcı frekansta olamıyorsunuzdur ama ben ciddi bir sorun görmedim. Size bir saygısızlığı yoksa üzerine çalışmayla iyileştirilebilir bir durum gibi geldi bana.
Çift oyunlar varmış bir de iki oyunculu. Alsın size de bir konsol en kötü birlikte oynamayı deneyin.
Yapıcı olmaya çalışın bakalım. Hani derler ya 'yuvayı yapan dişi kuştur'diye. Erkek kuşunuzun az işi var,siz yuvanıza sahip çıkın ve onu da ortak edin.
Sevgilerimle
Tek soruj bagımlı olması değil ki. Mesela kedilerin kumuna sen bak uyumadan önce demiştim bir kaç gün önce. Aklına eserse gelirse bakıyor. Sürekli bir seyleri hatırlatmaktan, sürekli tekrar etmekten cok sıkıldım. Öfkeleniyorum artık. Ayrıca 14 gündür onunla konusmuyorum gerekmedikçe. Gelmedi bile sorun çözmek için. Hala oyun oynamaya devaö ediyor. Ancak ben şunu bunu yap dersem yapıyor. Ev içinde ne dönüyor haberi yok takip etmiyor. Ben söylemedikce bilmiyor ne döndüğünü. Evde ki hayvanlarla ilgilenmiyor. Ben söyleyince ilgileniyor ya da hasta olduklarında. El insaf 14 gündür evinde sana surat asan mutsuz gibi olan bir insan var. Ben onun yerinde olsam 2. Günü gider hemen sorun çözmeye calısırdım. Bu arada 14 gündür konusmamamın sebebi baska bir sey ve ilk defa bu kadar uzun süre konusmamazlık yapıyorum onunla. Zaten bu en büyük saygısızlık değil mi? Saygısızlık için illah hakaret etmesi gerekmiyor ki. Bir sey olmamıs gibi ufak ufak konusmaya calısıyor benimle o kadar.

Çok sevindim toparlamıssınız. Eşim allahtan yemeğe gelmemezlik yapmıyor ama yemekten sonra hemen oyuna atlıyor. Depresyonda oldugunu düşünmüyorum pek. İş arkadaslarıyla arası iyi. İşini seviyor musun memnun musun dediğimde evet diyor. Hatta işinde yükselme planları yapıyor.Sertifkalarını almaya calısıyor falan.
Aç çünkü yemek yemek zorunda. Hazır yemeğe kim gelmez?

Kedi, köpekle ilgilenmeyen adam çocukla hiç ilgilenemez. Üzgünüm ama sizi sevmiyor. Hiç konuşmadığınız halde gelip ne oldu ya hu? Neden bu sessizlik?demeyen adamdan bir cacık olmaz. Bağımlı insanları bağımlılığı ile başbaşa bırakmak gerek. Ben düzeleceğini düşünmüyorum. Hayvanlarınız bile sizi daha iyi anlıyordur emin olun. Ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.
Hayvanlarla ancak hasta olduklarında ilgilenir veterinere götürür getirir işten sonra falan. Mesela bugün köpekleri yürüyüşe cıkaralım demedi. Dün demişti. Ve genelde hep ben derdim. 14 gündür köpek lafını hiç acmadım. İnanır mısınız hafta sonu tatilinde köpekleri cıkartalım demedi. Babasıyla saunaya gitti geldi ve uyudu. İŞ arkadasının canı sıkkın diye aksam arkadası cagırınca ,gideyim bir kötüymüş durumu diye izin istedi benden. Git demiştim. Sonra işte benim küslük durumu baska konudan cıktı. Ama aynı cabayı ilgiyi 14 gündür bana vermediğini görmüş oldum. Ona bunu söylesem direkt özür diler. Ama ben o an degersiz hissiyatımu nasıl gecirebiliriö kendi içimde?

Aç çünkü yemek yemek zorunda. Hazır yemeğe kim gelmez?
Ben hiç yemek yapmazsam onu da yadırgamaz biliyor musun? Neden yemek yapmıyorsun falan demez hiç. Öyle biri. O yüzden yemek yapmamazlıkla da cezalandıramıyorum. Dısarıdan söyler ne bilim abur cubur yer yemek yapmadıgımda da. Hiç yemek aramaz ben yapmazsam.

boşanmayı neden düşünmüyorsunuz? siz evli değilsiniz ki. sadece kağıt üstünde belgede evlisiniz. şöyle bi düşünün ben bu şekilde yıllarımı harcamayı göze alıyor muyum? alabiliyorsanız sadece istediklerinizi yapıyor diye devam edin o zaman. ama ben bi sevgi göremedim eşinizde size karşı, hatta sizde de bitmiştir bence sevgi.

boşanmayı neden düşünmüyorsunuz? siz evli değilsiniz ki. sadece kağıt üstünde belgede evlisiniz. şöyle bi düşünün ben bu şekilde yıllarımı harcamayı göze alıyor muyum? alabiliyorsanız sadece istediklerinizi yapıyor diye devam edin o zaman. ama ben bi sevgi göremedim eşinizde size karşı, hatta sizde de bitmiştir bence sevgi.
Boşanmak da aklımdan geciyor zaten ama hemen alınabilcek bşr karar değil. 14 gündür kafamdan evirip ceviriyorum. Yıllardı iyi günlerimi de birlikte gecirdiğim hasta oldugumda da bana bakan biri. Vefası olduguna inandıgım ve sevdiğim bir adamdan ayrılmak cok kolay olmuyor. Ve insan sevdiği insanlar bu duruma düşmesine üzülüyor. Öfkeleniyor. Ben elimden geldiğin yol deneyip cabalayıp gercekten emin olduktan sonra ayrılmayı düşünüyorum. Cünkü yeterinxe cabaladım demek istiyorum kendime ileri eger ayrılırsak. Acaba şunu deneseydim bir daha onu iteleseydim değişir miydi diye kendimi yemek istemiyorum ayrılık sonrası.

Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz bu sekilde giderse?
Benim esimde oyun oynamayi cok sever biraksam gunlerce basindan kalkmaz ama evlendikten sonra neredeyse hic oynamiyor , hafta bir iki hatta bazen aylarca oynamiyor
tabi bende evlendikten sonra konusmustum bu kadar oyun oynama diye
bence ilk basta zaman kisitlamasi yapin, her gun belli saatlerde oynasin ama bir anda da cok dusurmeyin zamani her ay 1 saat geriye cekerek deneyin

Boşanmak da aklımdan geciyor zaten ama hemen alınabilcek bşr karar değil. 14 gündür kafamdan evirip ceviriyorum. Yıllardı iyi günlerimi de birlikte gecirdiğim hasta oldugumda da bana bakan biri. Vefası olduguna inandıgım ve sevdiğim bir adamdan ayrılmak cok kolay olmuyor. Ve insan sevdiği insanlar bu duruma düşmesine üzülüyor. Öfkeleniyor. Ben elimden geldiğin yol deneyip cabalayıp gercekten emin olduktan sonra ayrılmayı düşünüyorum. Cünkü yeterinxe cabaladım demek istiyorum kendime ileri eger ayrılırsak. Acaba şunu deneseydim bir daha onu iteleseydim değişir miydi diye kendimi yemek istemiyorum ayrılık sonrası.
evet bu mantıklı bir yaklaşım olur. o zaman bence şuan yapacağınız şey pcsini veya kulaklığını atmak gibi aşırı tepkiler olmamalı. haksız duruma düşersiniz. karşınıza alıp konuşun ve ciddi olduğunuzu anlatın bence. Yani çok fazla oyun oynuyorsun benimle ilgilenmiyorsun arkadaşlarına bile vakit ayırıyosun ama ben yokum hayatında eğer bu şekilde devam ederse ben daha fazla seninle kalamam gibi ciddi bir konuşma

evet bu mantıklı bir yaklaşım olur. o zaman bence şuan yapacağınız şey pcsini veya kulaklığını atmak gibi aşırı tepkiler olmamalı. haksız duruma düşersiniz. karşınıza alıp konuşun ve ciddi olduğunuzu anlatın bence. Yani çok fazla oyun oynuyorsun benimle ilgilenmiyorsun arkadaşlarına bile vakit ayırıyosun ama ben yokum hayatında eğer bu şekilde devam ederse ben daha fazla seninle kalamam gibi ciddi bir konuşma
Karsıma alıp bu konusmayı bir kez daha yapasım yok içimden gelmiyor. O gelsin istiyorum bu sefer. O sorsun neyin var diye neler oluyor diye. Bunu istiyorum. Onu bu sekilde zorladıgımda neler yapacak onu görmek istiyorum.gecen günler küsmeden önce sey demiştim. İçimde kötü his var kötü bşr sey olmaz inşallah demiştim ona.oyun oynuyırdu o. İnşallah olmaz ya falan dedi iki kelime etti ve oynmaya devam etti. Ben olsaydım irdelerdim bunu. Sorun mu var derdin mi var neden böyle hissediyorsun diye. Normali bu değil mi? İnsan merak da eder hani. Deger vermesen bile ne bilim. Kafama takılan cok sey var. İşte cabalayayım olmuyorsa pişman olmayayım ayrıldıktan sonra diyorum ama bir yandan da ugrasmayayım artık yeter diyorum. Çok karısıgım. Onu karsıma aldıgımda özür dileyecek yine. Hissettiklerimi anlattıgım özür dileyecek fazla bir sey demeyecek zaten.

Benim esimde oyun oynamayi cok sever biraksam gunlerce basindan kalkmaz ama evlendikten sonra neredeyse hic oynamiyor , hafta bir iki hatta bazen aylarca oynamiyor
tabi bende evlendikten sonra konusmustum bu kadar oyun oynama diye
bence ilk basta zaman kisitlamasi yapin, her gun belli saatlerde oynasin ama bir anda da cok dusurmeyin zamani her ay 1 saat geriye cekerek deneyin
Valla şakayla karısıkta laf attıgım oldu bu konuda, sinirlendiğim günlerde de kırıp atıcam bir gün işten geldiğinde göremeyeceksin dediğim de oldu bu sekilde de uyardım olduö bir kaç gün oyun oynamadı. Gitti tv karsısında tv izledi. Sonra yine basa döndü.

Konunuzu okudum. Çok yorumunuz var eminim aydınlatıcı bir şeyler yazmışsınızdır ama okuyamadım.
Kocanız çocuk adam. Hesabınıza maaşını yatırması bile sorumluluğu sizin almanız için. Oyun bağımlısı. Sizi seviyor belli. Sadece bağımlı adam. Küslüğü uzatması da sorunu görmezden gelmekten, yine sorumluluktan kaçmaktan. Gittiği kadar götürüyor işte. Tedavi olması lazım. Ciddi bir sorun bu. Tabi sorun olduğunu kabul ediyorsa.

Konunuzu okudum. Çok yorumunuz var eminim aydınlatıcı bir şeyler yazmışsınızdır ama okuyamadım.
Kocanız çocuk adam. Hesabınıza maaşını yatırması bile sorumluluğu sizin almanız için. Oyun bağımlısı. Sizi seviyor belli. Sadece bağımlı adam. Küslüğü uzatması da sorunu görmezden gelmekten, yine sorumluluktan kaçmaktan. Gittiği kadar götürüyor işte. Tedavi olması lazım. Ciddi bir sorun bu. Tabi sorun olduğunu kabul ediyorsa.
Hiç sen bagımlısın falan gibi laflar etmedim ona. O yüzden kabul eder mi bilmem. Ben de küslüğü uzatıyorum. Yoksa o ufak ufak benle hiç bir sey yok gibi konusmaya calısıyor zaten. O küs kalmıyor hiç benle.ben de ilk defa bu kadar küs kaldım. Sırf ne yapacagını görmek istiyorum zorlanınca böyle. O yüzden ben de gittiği yere kadar uzatıcam bu sefer. Bilgisayae için kızınca sadece bir kaç gün uzak duruyor. Gecenlerde cok sıkıldım oyundan da ya falan dedi. Ben sasırdım. Neden sıkıldın ne oldu ki hayırdır dedim. Ne biliyim canım istemiyor oynamak falan dedi. Ama bu sadece 1 gün sürdü. Ve oyun değiştirdi sadece.

yatak odası nasıl diye sorulmuş cevap vermemişsiniz.
bu adamın cinsel ilişkiye girmeyi becerebildiğini düşünmüyoruz zaten o soruyu cevapsız bırakmanız isabet olmuş
ereksiyon bile olamıyordur sahiden böyle birini erkek olarak görebiliyor musunuz siz?
mastürbasyon bile yapmayı beceremiyordur :KK70: kocanız sandığınız bu oğlan çocuğunun bir kadını tatmin edebilmesi imkansız.
erkek bile değil bu, siz hala boşanma konusunda kararsızsınız. böyle yaşamaya devam edin o zaman ne diyim kendinize bunu layık görüyorsanız.
yaşıtlarınız eşleriyle hayatını yaşarken, aşkın, hayatın, eğlenmenin, cinselliğin dibine vururken siz pc başından kalkmayan bir ergenle yaşlanın o zaman, ne denir ki.

kocanız demeniz çok komik olmuş, anlattıklarınıza bakılırsa erkek bile değil bu.
sıfır erkeklik yani her anlamda. evde erkek yok, yatakta erkek yok, bu kadının hayatında bir erkek yok.
artık tedavi mi olur başka bir şey mi bilemem ama pasifliğinden, işlevsizliğinden ben sinir oldum burada okudukça.
sizi seviyor demişsiniz ama arkadaşı çağırdığında koşa koşa giden vatandaş 14 gündür kendisine soğuk davranan karısına neyin var demiyor. nasıl sevmek bu?

X