Merhaba arkadaşlar uzun zamandır asamadigim içimdeki sıkıntı için size yazıyorum. Benim kimsem yok ztn kimsesizler yurdunda büyüdüm eşimle severek evlendik 10 yıldır evliyiz esim hep sinirli bir yapıya sahipti ama beni olabildiğince üzmez uzsede siniri geçince hemen gönlümü alırdı.
Tüp bebek dönemi atladık Allah ikiz nasip etti sağlıkla dogdular 7 sene boyunca sadece bizdik sonra bebekler geldi her ev gibi bizimde hayatımız altüst oldu. İkizler zor ben tekim çalışmam da lazım memurum sürem dolunca zorla da olsa kayınvalidem destek çıkmaya başladı ama İstanbul trafik gidiş geliş saatlerini düşünürsek git gel zor olur diye onlarda kalmaya başladım eşim ztn gece çalışıyor izin günlerinde yanımıza geliyor haftasonu da eve dönüyor iki günlüğüne o şekilde mecbur bı düzen oturttuk. 1.5 yıldır falan öyle götürüyoruz. Çocuklardan doğduktan sonra ikimizde birbirimizi çok hirpalar olduk. Önceden desteksizlik uykusuzluk lohusalık derken sürekli tartışır hale geldik. Eşim inanılmaz sınırlı kırıcı olmaya başladı sonrasında özür dilese bile artık ben tahamul edemez hale geldim ikizler bide onun gereksiz siniri bunalttı beni sürekli mutsuz huysuz söyleniyor yoruyor küfür ağzından eksik olmuyor her hafta iki gün geldiğim evde mutlaka ağlıyorum bı kere artık birbirimizin yokluğuna o kadar alıştık ki olmasakta olur moduna geldik sanki. Çocuklarıni çok seviyor ama sanki benden bıkmış usanmis gibi bende öyle tabi ama benimki onun davranışlarının karşılığı evliliğimiz tıkandı bebeklerim çok küçük yapacağımı bilmiyorum yardım edin nasıl asılır bu durum bazen o kadar yoruluyorum ki canıma kiyasim geliyor bebeklerim için dayaniyorum benim hayatım doğdum doğalı zor bide eşimden sevgisiz saygısız davranış gördüğümde daha da içime kapaniyorum nefes alamıyorum sanki iletişim sıfır hale geldi birbirimizi sürekli uzecegimize olabildiğince az muhatap olalım dedik mesafe koydum çocuklar için dayniyorum boyle kötu bir kişiliğe burunecegini bilsem bebekler için o kadar savasmazdim hiçbir çocuk huzursuz mutsuz bı evlilik içinde büyümek istemez çünkü.