Ben de düşünüyorum mesela işi gücü oyunla ilgili olsa para kazanıyor olsa ordan gelir saglıyor olsa neyse derim belki. Ben oynamasına karsı değilim. Ama dozunda olmalı.hatta ben sıkan bir kadın da değilim. İstediğinde erkek arkadaslarıyla görüşüp bir yerlerd ebir sey içebiliyor.Saygı duyarım. Eger ben cıksam dısarı o da saygı duyar alanıma. Ama bunlar dozunda olmalı sonucya bekar değil artık. Ve düşünüyorum eger bana surat asan eşim olsaydı. Ben 14 günü bırak 2. Gününde baktım hala bir sey yolunda değil giderim üstelerim konusırum çözmeye calısırım sorunu. Ben yapabilirsem eger hala, o neden yapmıyor diye durup düşünüyorum. Ve aklıma bir tek, benim kadar deger vermediğini düşünüyorum.Bu değer verme durumu düzelir mi geri gelir mi? Bilmiyorum. Ona sorsam beni seviyor deger veriyor. Ve ona sorsam ilişkimiz de hiç sorun yok hersey yolunda taa ki ben bu hissettiklerimi ona söyleyene kadar.Zamanın da ben de onunla oyun oynamayı denedim. Ama oyun oynamak benlik değil.Önceden film izlerdik birlikte evde bile olsak.Neden benimle kınusnaya gelmiyorsub tartısma sonrasu diye sordugumda. Eşim benim hala sinirli göründüğümü söylüyor bu yüzden gelmiyormuş konusmaya.Hatta işten sonra stresini oyunla attıgını kafasını dagıttıgını söylüyor. Bazen de yalnız kalmak istediğini söylüyor işten sonra. Gecen gün iş arkadasınun iş hakkında canı sıkkındı dışarı cagırdı gitti arkadasını teselliye konusmaya. Ama ben 14 gündür konusmuyorum hiç gelip sorun nedir diye çözmüyor. Bu cok agrıma gidiyor. Bu arada ilişki de baskın taraf ben oldum hep. Anlamadın konusmaya mı korkuyor. Ne geciyor aklından ne hissediyor. Ona hep güzelce diyorun, ne düşünüyorsan,hissediyorsan bana söyle içinde tutma diyorum. Bana içindeki leri tam söyleyemiyor gibi geliyor. Tartısamıyoruz bile. Hep sessiz duvar gibi ben tartısırken tek basıma tartısıyorum.Keske tartıssa içindekileri söylese diyorum kendi kendime. Bu kadar cıkmaza düşmezdim o zaman.