- 17 Haziran 2024
- 474
- 1.718
Çocuk istemeyen adamları niye baba yapıyorsunuz? O çocuklara yazık değil mi benciliğiniz yüzünden böyle bir hayata/babaya mahkum oluyorlar kusura bakmayın.Hayır aksine çocuklar yokken hiç bir sorunumuz yoktu sevgisiyle ilgilide dahil nerdeyse hiç kavga etmezdik ben triplenirim o gönlümü alır çok sakin düzgün bı hayatımız vardı çocuk istemedi hiç Allah ta vermiyor zorlamayı bırak derdi ben deniycem dedim o süreçte zorlandık hem maddi hem manevi ama destek olduk birbirimize bı şekilde nasip oldu. Ailesi ile arası çok yok onlara bizi gebe ettin suratına bakilmiycak insanlarla beni muhatap ettin diye basladi benden başka odağı yoktu sevgisi ilgisi herseyimizle iyiydik sonra çocuklar doğdu ben ikiye hatta üçe bölündüm ondan sonra başladı huzursuzluk böyle olacağını bilsem çocuk dogururmuyum benim sevdiğim adam bu değildi. Lohusa depresyonuna benim yerime o girdi o delikten çıkamadı bı turlu sinir hastası biri haline geldi.
Ayrıca çocuklar gökten inmiş gibi davranmışsınız. Kim nasıl ne zaman bakacak hiç düşünmemiş gibisiniz. Adam buymuş düzelmez, kendinize ait birikim yapmaya çalışın.
Ölüm falan yazmışsınız galiba sonra sildiniz mi görmedim ama sizin de psikolojiniz iyi değil destek alın lütfen.