- 13 Ağustos 2022
- 2.271
- 7.426
-
- Konu Sahibi Pinkbabyyyy
Patronun hakkına niye girsin,çok saçma olmamış mı bu.Parasını kendim ödüyorum demiş.Patronun olsam çoktan kovardım.
Patronunda hakkında giriyorsun.
Sipariş verdiklerinde bende çalışanım bedava veremem hesabı önden alıyorum de.
Öderlerse yerler yoksa güle güle.
İşt böyle iki olumsuz cevapta millete çemkirdiğiniz gibi o beleşçilere de çemkireceksiniz işte . İki eleştiriye hemen dayanamayıp ters cevap veren, normalde de gayet güzel öde şunların parasını diyebilir. Ancak siz çiç gelin imajınız çizilmesin, mazallah daha düğün falan olmamış, eşinizin tarafı sizi kötüleyip, bir ayrılık yaşanmasın korkusu ile kendinizi kullandırıyorsunuz sadeceYa ben beni yargila diye mi yazdım bunu yol gösterin nasıl demem lazım diye yazdım hemen degisiksiniz diyemiyorum işte nasıl demem lazım bilmiyorum
Eşinize , eşinizin ailesine kendi ailenize oturup bunlar benim cebimden çıkıyor patronun güveni sarsılıyor diyin. Siz de para için çalışıyorsunuz.Ya ben uzun süredir bir yerde çalışıyorum ve burası bir tatlıcı küçük bir yer ve tek oluyorum genelde dükkanda
Yaşadığımız yer küçük bir yer neredeyse herkes birbirini tanır sorun şu ki akrabalarimiz da burda ne zaman gelseler tatlı içecek birşey yiyip hiç hesap ödemeden gidiyorlar bu eşimin ailesi olsa veya da kendi ailem olsa neyse yok dayı yok kuzen amca uzaktan akraba vs vs artık iyice bunaldım bu durumdan en basitinden geçen eşimin amcası geldi çocuğu ve hanımı ile tatlı ve içecek çay falan aldılar oturdular tabi sohbet muhabbet ettik giderken hadi görüşürüz deyip direk gittiler
Ya da bı kuzenim veya da eşimin kuzeni falan geliyor direk dolaptan bana bile sormadan tatlı kurabiye alıp ağızlarına atıyorlar
Bende calisanim yani bunlsri ben ödüyorum gün sonunda açık çıkmaması için çünkü kameradan herşey belli oluyor bişey de diyemiyorum akraba diye kafayı yicem
Lütfen bana slk misin vs demeyin diyemiyorum gerçekten anlatamıyorum derdimi
Bu arada eşim ile resmi olarak evliyiz fakat düğün ve dini nikah olmadığı için ben hala aile evindeyim bunu belirtme sebebim henüz beni pek de tanımıyorlar çalıştığım yerde tanıştım çoğu ile
Değişik ve enayi değilsiniz ama insanlarla sınır çizmeyi, çatışma yaşamayı, onlara onların istemeyeceği cevapları vermeyi öğrenmeniz lazım malesef.Ya bende demeyi biliyorum fakat gerçekten ne diyecegimi nasıl diyecegimi bilmedigim için buraya yazdım değişik veya enayi deilim elestiri yapmak yerine yol gösterici olsanız keşke bende buraya beni yargilayin hadi diye yazmiyorum sonucta
Böyle giderse ay sonu patrona borçlu siz çıkarsınız haberiniz olsun. Nasıl insanlar öyle ya bismillahYa ben uzun süredir bir yerde çalışıyorum ve burası bir tatlıcı küçük bir yer ve tek oluyorum genelde dükkanda
Yaşadığımız yer küçük bir yer neredeyse herkes birbirini tanır sorun şu ki akrabalarimiz da burda ne zaman gelseler tatlı içecek birşey yiyip hiç hesap ödemeden gidiyorlar bu eşimin ailesi olsa veya da kendi ailem olsa neyse yok dayı yok kuzen amca uzaktan akraba vs vs artık iyice bunaldım bu durumdan en basitinden geçen eşimin amcası geldi çocuğu ve hanımı ile tatlı ve içecek çay falan aldılar oturdular tabi sohbet muhabbet ettik giderken hadi görüşürüz deyip direk gittiler
Ya da bı kuzenim veya da eşimin kuzeni falan geliyor direk dolaptan bana bile sormadan tatlı kurabiye alıp ağızlarına atıyorlar
Bende calisanim yani bunlsri ben ödüyorum gün sonunda açık çıkmaması için çünkü kameradan herşey belli oluyor bişey de diyemiyorum akraba diye kafayı yicem
Lütfen bana slk misin vs demeyin diyemiyorum gerçekten anlatamıyorum derdimi
Bu arada eşim ile resmi olarak evliyiz fakat düğün ve dini nikah olmadığı için ben hala aile evindeyim bunu belirtme sebebim henüz beni pek de tanımıyorlar çalıştığım yerde tanıştım çoğu ile
Bir de tabii geldiklerinde “hoş geldiniz, nasılsınız”dan öte bir sohbete girmeyin. Patron müşterilerle konuşmama kızıyor, işimden olmak istemiyorum, diyebilirsiniz.Eşinizle konuşun; o kendi akrabalarına laf arasında sizin oranın çalışanı olduğunuzu, kasada açık çıkınca maaşınızdan kesildiğini, düğün öncesi paraya ihtiyacınız olduğunu söylesin. Siz de gelenlerden önden ödeme alın ve patronun artık hesabın önden ödenmesini istediğini söyleyin. Küsen de küssün zaten.
Burda klavyeden yazmak kolay mı? Hesabı kitleyip gidenlerin yiyip içtiğinin parasını istemeyi öğren, önce kendi hayatın hakkında ağzını açabil sonra hayat dersi vermeye kalkarsın. böyle çalışan mı olur ayrıca hiç güvenilir değilsin dükkan emanet edilmez.Onlar beni herhangi bir hırsızlık veya hak yeme ile suclamadi farkındaysan ne dediğini bilmiyorsun bide laf soktuğunu mu düşünüyorsun önce bı iyice oku anla sonra konuş sana hayat tavsiyesi
Bak son yazdığın durum seni ilgilendirmezBurda klavyeden yazmak kolay mı? Hesabı kitleyip gidenlerin yiyip içtiğinin parasını istemeyi öğren, önce kendi hayatın hakkında ağzını açabil sonra hayat dersi vermeye kalkarsın. böyle çalışan mı olur ayrıca hiç güvenilir değilsin dükkan emanet edilmez.
Ayrıca devletin resmi nikahı evlilik oluyor millete bu gece gerdek var duyurusu yapılan düğün sadece bir parti.