- 22 Kasım 2020
- 6.251
- 86.244
- Konu Sahibi Pinkbabyyyy
Ha bi de resmi olarak evliymissiniz ne diye ayri evde yasaniyo ki, evliliginiz evlilik olarak sayılması icin illa hoplaya ziplaya oynamasi mi lazim bu belesci akrabalarin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinirlenmeye devam et o zaman ne diyimYo, gunesleniyorum ne hoplucam.
Sinikliginize sinirlendik doğal olarak
Valla benden çok sana dert oldu ya gel kendin söyle o zamanHa bi de resmi olarak evliymissiniz ne diye ayri evde yasaniyo ki, evliliginiz evlilik olarak sayılması icin illa hoplaya ziplaya oynamasi mi lazim bu belesci akrabalarin:)
Yahu sayfayı kapatinca aklima mi geleceksiniz, sinirlenir unuturum.Sinirlenmeye devam et o zaman ne diyim
Ben buraya dediğim gibi tavsiye almak için yazdım bende farkındatim bunun böyle devam etmemesi gerektiginin
Gercekten durum öyle ama bı arkadaşın dediğini yapicam bu böyle olmazyapanların yüzsüzlüğü size ne diyeyim yazık ya... gel otur ye iç hooop kalk git ne güzel dünya. yerinizde olmak istemezdim neticede elini kolunu sallayarak giden birine hesabı odemediniz doye seslenmek de çok nahoş bir durum olurdu haklısınız. herkes isteyin demiş ama bende muhtemelen hesabı ödeyin diyemezdim kendi kendimi sinirden yer bitirirdim
Başka yolu yok. Borcunuz şu kadar diyeceksiniz. Bana atar yapmışsınız ama yol gösterdik o mesajda da x amca bende çalışanım, patrona hesap veriyorum şu kadar tatlılar diyeceksiniz bitti. Söylemeden çözmenin yolu yok. Dimdirekt dümdük söyleyeceksiniz suratlarınaSinirlenmeye devam et o zaman ne diyim
Ben buraya dediğim gibi tavsiye almak için yazdım bende farkındatim bunun böyle devam etmemesi gerektiginin
Ya utanmaktan değil ya da iyi gelin olmaya çalışmaktan da değil durum sadece ne diyecegimi bilememekten nasıl denir onu da bilmiyorum burda bir arkadaşın dediğini yapmayı düşünüyorum bende farkındayım hoş birşey değil ama şuan da burda yazanlar da hoş değil yok iyi gelin olmak için yapıyormusum bazı şeyleri dile getirirken zorlanıyorum hepsi bu nasıl diyecegimi bilmiyorum ilk defa böyle bir durum yaşadım çok saçma yaniYahu sayfayı kapatinca aklima mi geleceksiniz, sinirlenir unuturum.
Boyle devam etmemesi gerektiginin farkindaysaniz stop diyin, onlarin utanmasi gereken yerde siz utaniyorsunuz.
Daha saçma siz orda çalışan elemansiniz oturup düğün detaylarının sohbetini yapıyor, minnoş gelin modunda takılıyor,ödeme yapmamalarına ses cikaramiyorsunuz.Nerden tutsan elinde kalır konulardan biri .Bize yaptığınız savunmayı eş tarafına yapmazsanız ezilen,saf gelin olmaya devam edersiniz.Kocanizda sizi savunmuyor onlar benim ailem diyorsa ağzınıza bir parmak bal çalıp ortalığı sakinlestiriyorsa vay halinize!!!!!!!Pardon da akıl veriyorlar demedim yada evliliğim hakkında konuşuyorlar da demedim muhabbet düğün nasıl olacak ne zaman vs şeklinde oluyor anlaminda dedim nerden çıkardınız bunu tam olarak ne kadar abartmissiniz
Evet orda tanışmak saçma ama dediğim gibi yaşadığımız yer küçük
Valla ben büyük keyif alirdim onlardan hesap alirken, bu sefer beleşe getirememe yuzlerini gormek cok haz verici olurdu:)Ya utanmaktan değil ya da iyi gelin olmaya çalışmaktan da değil durum sadece ne diyecegimi bilememekten nasıl denir onu da bilmiyorum burda bir arkadaşın dediğini yapmayı düşünüyorum bende farkındayım hoş birşey değil ama şuan da burda yazanlar da hoş değil yok iyi gelin olmak için yapıyormusum bazı şeyleri dile getirirken zorlanıyorum hepsi bu nasıl diyecegimi bilmiyorum ilk defa böyle bir durum yaşadım çok saçma yani
Abla sen iyi misin beş dakika da neler yazdın öyle beni bilmeden eşimi bilmeden sen bırak buraları git senarist ol yani gerci bwlli ki siz mahalle muhtarı gibisinDaha saçma siz orda çalışan elemansiniz oturup düğün detaylarının sohbetini yapıyor, minnoş gelin modunda takılıyor,ödeme yapmamalarına ses cikaramiyorsunuz.Nerden tutsan elinde kalır konulardan biri .Bize yaptığınız savunmayı eş tarafına yapmazsanız ezilen,saf gelin olmaya devam edersiniz.Kocanizda sizi savunmuyor onlar benim ailem diyorsa ağzınıza bir parmak bal çalıp ortalığı sakinlestiriyorsa vay halinize!!!!!!!
Tamam canım, bu atari beleşçi eş tarafına yap....sen git göster gücünü bak biz buradayız beklerizAbla sen iyi misin beş dakika da neler yazdın öyle beni bilmeden eşimi bilmeden sen bırak buraları git senarist ol yani gerci bwlli ki siz mahalle muhtarı gibisin
Patronunla iyi anlasiyor musun? Aranız iyiyse anlat durumu sana yardım etsin. Feyk bı şekilde kasada açık çıktığını filan söylesin seni azarlasin. Onlar yanında sende arkasından durumu anlatırsın.
Ya da direkt eşine soyle o konuşsun.
Adisyon al eline bitane kırtasiyede satılıyor yaz üstüne fiyatınıda koy masaya patron bundan sonra adisyonla çalışiyor de yoksa sonu gelmez kuzumSen iyi misin gervekten soruyorum sorunların mi var kimsenin hakkına girmiyorum konuda da yazıyor kendim ödüyorum böyle olunca ne dediğini bil öyle konuş