Kriz geçiricem tüp bebek için para biriktiriyorduk. O dönem kp nin yedikleri şimdi beni tırmalıyor.Gurur yapıp arabayı verebilirsiniz tamam da şu da ödediğimiz kredi miktarları diyip istemeniz gerekiyordu parayı.
2. Si eşin resmen babasının işgüzarlığına gelmiş araç değiş tokuş yapılıyorsa üstüne geçirmesine ne gerek vardı.
Eşinize kayyum atanmalı harcamalar konusunda bilinçli değil.
Yani hesapları siz ele alın.
Kimseye de artık 5 kuruş vermeyin araç almak için kredi altın vs ne gerekiyorsa yapın.
F Fight4freedom1 sen misin?
Burada iki araç var. Burada eş bir araba daha almış baba o arabayı da satmış. Tam emin olamadım ben.%10000000000000
UtandımNeden ikinci hesap??
Babanın şöyle bir durumu var, eşim istediği kadar istesin e para yok diyip çıkıyor işin içinden. Hacizde bile bir şey alabilen olmadı hala bankalarda sürünüyor bir sürü dosya var çünkü babasının üstünde hiçbir şey yok. Oturdukları ev bile eşimin üstüne.Babaanne arabayı isterken ödediğiniz taksitleri niye istemediniz?
Ötv siz alınan aracı kendileri bize verdiler bizim aldığımızı onlar kullandılar sonra da sattılar. Görümcem ve kp sürekli aracı oraya buraya sürtmüş durmuş modelli olanı biz kullanamıyoruz dediler.Burada iki araç var. Burada eş bir araba daha almış baba o arabayı da satmış. Tam emin olamadım ben.
Engelli aracından değil de alınan ikinci araçtan bahsediyor sanki
Yok ben o olduğunuzu düşünmüyorum da burada aktif üyelerdensiniz büyük ihtimalle. Hani sizin için söylemiyorum ama herkese her türlü yorumu yapıp kendine gelince ikinci hesaplar mı açılıyor ortalığa dökülmemek için.UtandımYemin ediyorum ama fightfreedom değilim
Engelli değil nasıl ötv siz aldılar tam bilmiyorum o kısmı. Gözlerinden biri görmüyor sadece belki o şekilde almış olabilirler ancak babaanne maşallah ayakta kendi işini kendi görüyor 80 yaşında var.Pek bilmiyorum bu işleri , Babaanne engelli mi? Eğer engelliyse de onun adına araba alıp başkaları kullanıyorsa bu benim etik anlayışıma ve inancıma ters (asla dindar biri değilim)
Ne kullanırım,ne öderim,ne de bunlara alet olurum. İleride çoluk çocuğumdan çıkar korkarım.
Burda babanne ve siz haklısınız. Sizin aldığınız ötvli aracı size geri vermeliydiler. Babanne de aracı geri isteyebilir. ÖTV zaren aracın neredeyse yarısı kadının hakkı o araç.Ötv siz alınan aracı kendileri bize verdiler bizim aldığımızı onlar kullandılar sonra da sattılar. Görümcem ve kp sürekli aracı oraya buraya sürtmüş durmuş modelli olanı biz kullanamıyoruz dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?