• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi yüzünden boşanma düşüncesi gitmiyor

Kayınpederin verdiği arsanın üzerine ev yaparsanız malesef çat kapı gelineceğini bilmeniz lazımdı. Bulunduğumuz coğrafyanın kayinvalidelerini az çok tanımış olmalısınız.
O ailede kayınpederim yok 3 sene evli kaldığı eski kocası ki kayınpederim bile evime habersiz gelmez gelince de kaynanam gibi davranmaz. Beni eleştirmez. özel hayatımızı sormaz. Benim halam teyzem de kaynana hiç öyle değiller. Babaannem bile annemin hakkında kötü konuşmaz konusu geçince ben anneni çok severim der baban onun gibisini bulamaz der. Annemin kayınvalidesi annem gidince bana hizmet et demez sürekli doyurur kv 55 yaşında sağlıklı kahvaltıya gelin der kahvaltı hazırlamaz. Kayınpederim de gidince gel sana kahve yapayım karşılıklı içelim der

çok saçma. eşinin ailesini sevmek gorusmek zorunda degilsin. belli ki esin anlayisli. sen gorus ama ben gormek dahi istemiyorum kesinlikle de. rahatsizliginin boyutunu soyle. kaynanani eve alma istemiyorsan. sinirini cizene kadar da cocuk yapma

Ya konuyla ilgisi yok da şema olarak çok merak ettim bi açıklar mısınız 😂 şimdi eşinin anne babası ayrı sanırım. Eşin de sen yaşlardaysa 40 yaşında dediğin gorumceden küçük. Kayinpederin başka çocuğu yok dedin. Kayinvalide de başkasıyla evli sanırım şu an. Bu görümce kimden ya😂

Ya konuyla ilgisi yok da şema olarak çok merak ettim bi açıklar mısınız 😂 şimdi eşinin anne babası ayrı sanırım. Eşin de sen yaşlardaysa 40 yaşında dediğin gorumceden küçük. Kayinpederin başka çocuğu yok dedin. Kayinvalide de başkasıyla evli sanırım şu an. Bu görümce kimden ya😂
Muhtemelen kayin ve Görümce kv denin ilk evliliginden

Görümce ve kayın 35 civarında onlar kaynanamın ilk evliliğinden. Eşim 30 yaşında kayınpederimin tek çocuğu. 40+ olan eşimin abisinin eşi

Evet onun suçu değil. Ama benim iç huzurum kalmadı. Boşansam çok mutlu olurum diyorum. Uzun zamandır görüşmediğim insanlar ne oldu sana diyor gözlerinin ışığı sönmüş diyor. Ama eşimi çok seviyorum onsuz olur muyum bilmiyorum. Taşınalım diyorum ama eşimin işi çok iyi. Kendi işini kuracak bağlantılar burada. Tüm her şeyi çöpe mi atalım diyor bu ev için çok uğraştık. Çocuk istiyor ben de istiyorum. Çocuğu bahane edecekler diye korkuyorum.
Hayırlısı olsun hakkınızda

İlk eşinden sanırım. Sonra konu sahibinin eşinin babasıyla evlenip 3 sene sonra boşanmış.
Dolayısıyla eşinin aslında başka kardeşi yok bu evlilikten. Görümce ve kayın kayınvalidenin ilk eşinden.
Verilen arsa ve ev de kayınpederin arsası ve evi. Yani diğer kardeşlerle bir alakası yok.
Bazı üyeler sanırım hepsini aynı anne babadan sandığı için arsa verildiği için olay çıkıyor sandı. Ama eski üvey babalarının arsasından onlara bir şey düşmemesi normal yani.

çok saçma. eşinin ailesini sevmek gorusmek zorunda degilsin. belli ki esin anlayisli. sen gorus ama ben gormek dahi istemiyorum kesinlikle de. rahatsizliginin boyutunu soyle. kaynanani eve alma istemiyorsan. sinirini cizene kadar da cocuk yapma
İşte o sınırı nasıl çizerim bilmiyorum sorun ben miyim diye de düşünüyorum hepsiyle sorunum var. Çok kafaya takıyorum abartıyorum diyorum pat başka bir şey. Ki eşimin diğer akrabalarıyla da görüşürüz kimse olmasın demem. Geçen kuzeninin istemesi vardı biz vardık onlar yoktu. Bir cenaze düğün oluyor görüyorsun.

O ailede kayınpederim yok 3 sene evli kaldığı eski kocası ki kayınpederim bile evime habersiz gelmez gelince de kaynanam gibi davranmaz. Beni eleştirmez. özel hayatımızı sormaz. Benim halam teyzem de kaynana hiç öyle değiller. Babaannem bile annemin hakkında kötü konuşmaz konusu geçince ben anneni çok severim der baban onun gibisini bulamaz der. Annemin kayınvalidesi annem gidince bana hizmet et demez sürekli doyurur kv 55 yaşında sağlıklı kahvaltıya gelin der kahvaltı hazırlamaz. Kayınpederim de gidince gel sana kahve yapayım karşılıklı içelim der
Türkiye genelinden bahsediyorum ben. Benim çevremdeki kayinvalidelerde anlattığınız gibi ama genel diyorum genel.
O ailede kayinpederiniz olmayabilir ama eşinizin annesi?
Aileden biseyler bedava gelince bazı şeylere göz yummalari beklenir.

İlk eşinden sanırım. Sonra konu sahibinin eşinin babasıyla evlenip 3 sene sonra boşanmış.
Dolayısıyla eşinin aslında babasından başka kardeşi yok. Görümce ve kayın kayınvalidenin ilk eşinden.
Verilen arsa ve ev de kayınpederin arsası ve evi. Yani diğer kardeşlerle bir alakası yok.
Bazı üyeler sanırım hepsini aynı anne babadan sandığı için arsa verildiği için olay çıkıyor sandı. Ama eski üvey babalarının arsasından onlara bir şey düşmemesi normal yani.
Evet üvey annesi var onun da çocuğu yok arsa dededen kalma. Üvey anne demek istemiyorum annesinden çok emeği var. Ona sorduk senin de hakkın var yok dersen yaptırmayalım diye hayır tabii ki dedi tek arsa da değil zaten

Türkiye genelinden bahsediyorum ben. Benim çevremdeki kayinvalidelerde anlattığınız gibi ama genel diyorum genel.
O ailede kayinpederiniz olmayabilir ama eşinizin annesi?
Aileden biseyler bedava gelince bazı şeylere göz yummalari beklenir.
O bedavada kaynana hakkı yok ama o ne olacak onu ilgilendirmez. Evde çöpü bile yok bir çeyrekten başka

Kv hızlı hatunmus
Evet bir de bana laf söyler kadın dediğin şöyle böyle işte tutumlu ol çok harcama eşime bir gün yanında ütü yapılmadı abla gelince yapacak dedim insan kocasının ütüsünü yapar evden çalışıyorum arada işini gör vs madem çok iyi kadındın 2 koca niye eskittin dememek için zor tutuyorum ama bu Kadına terbiyesiz olmak lazım

İşte o sınırı nasıl çizerim bilmiyorum sorun ben miyim diye de düşünüyorum hepsiyle sorunum var. Çok kafaya takıyorum abartıyorum diyorum pat başka bir şey. Ki eşimin diğer akrabalarıyla da görüşürüz kimse olmasın demem. Geçen kuzeninin istemesi vardı biz vardık onlar yoktu. Bir cenaze düğün oluyor görüyorsun.
Onlar deliyse sen zırdeli ol evine slma suratlarına bakma kocana değer ver bu yüzden boşanılmaz adamın suçu yok ki

Evet üvey annesi var onun da çocuğu yok arsa dededen kalma. Üvey anne demek istemiyorum annesinden çok emeği var. Ona sorduk senin de hakkın var yok dersen yaptırmayalım diye hayır tabii ki dedi tek arsa da değil zaten
Yani annesiyle bağları o kadar kuvvetli değilse şimdiki tavrı acayip.
Sanırım yarı üvey kardeşleriyle de beraber büyümemiş anlattığınıza göre. Onlarla da kuvvetli bir kardeşlik bağı yokmuş, doğru mu? Şimdi birden nasıl altın istemeler, araba istemeler falan çıkmış, orası garip geldi.
Sınır çizmeniz lazım.
Ben olsam görüşmezdim.

Onlar deliyse sen zırdeli ol evine slma suratlarına bakma kocana değer ver bu yüzden boşanılmaz adamın suçu yok ki
En son evime eylülde düşük yaptım diye geldi onun öncesinde de 3-4 ay gelmedi biz gittik hamile olduğumu söyledik ve arayı bulma konuşması yaptık. Görümcemle konuşmuyorum kardeşimi rahatsız ettiği için. Elti de görünce konuşuyor yüzüne bakmıyorum. Babaannem 3 hafta kaldı ya al bize getir dedi gitmedik. şimdi de eşin yok yanına geleyim diyor gerek yok dedim. Babaannem kaldı ya o yatıya kalmazsa ölür kıskançlıktan

Yani annesiyle bağları o kadar kuvvetli değilse şimdiki tavrı acayip.
Sanırım yarı üvey kardeşleriyle de beraber büyümemiş anlattığınıza göre. Onlarla da kuvvetli bir kardeşlik bağı yokmuş, doğru mu? Şimdi birden nasıl altın istemeler, araba istemeler falan çıkmış, orası garip geldi.
Sınır çizmeniz lazım.
Ben olsam görüşmezdim.
Araba istenmedi. Pandemide faizler düştü diye düğün takılarını borç istedi kaynım vermedik. Yeni kiraları arttı diye elti laf soktu şimdi evimiz olurdu dedi ben de çalışıp alsaydınız sorumlusu ben miyim dedim saygısızsın ben kaç ysş büyüğüm dedi. Annesi kısmi felç geçirdi beyin kanaması vs ondan sonra anneci oldu aramı düzeltmek istiyorum pişman olmak istemiyorum dedi

Araba istenmedi. Pandemide faizler düştü diye düğün takılarını borç istedi kaynım vermedik. Yeni kiraları arttı diye elti laf soktu şimdi evimiz olurdu dedi ben de çalışıp alsaydınız sorumlusu ben miyim dedim saygısızsın ben kaç ysş büyüğüm dedi. Annesi kısmi felç geçirdi beyin kanaması vs ondan sonra anneci oldu aramı düzeltmek istiyorum pişman olmak istemiyorum dedi
Tamam işte araba almışsınız onun üstüne demişler ya, onu kastettim aslında. İşte böyle bir cüreti gösterememeleri lazım. Ne münasebet? Kazanırken yanınızdalar mıydı da bu kadar rahat isteyebiliyorlar? Onu diyorum.

İşte o baş etme yolunu bilmiyorum benim genel olarak aram herkesle iyidir kavga gürültü sevmem açık açık söylüyorum yok onlar sürekli kavga eder kızıyla da eder sonra barışır. Eşim annesine çok dedi bana da görüşme bak ben de gitmiyorum diyor. Ama arasın dahi istemiyorum
Engelle gitsin be ya, onların gideceğini bildiğin düğünlere de ya gitme ya kısa tut, ya onlar gelince başka masaya geç. Bir de terapi al, bunları savuşturmaya çelik gibi irade ve sinir lazım

Back