Ev alma meselesi yüzünden tartıştık eşimle? Ben

Köy tereyağını ve sıvıyağ birlikte kullanırdım ağrılıklı tereyağ kullanrdm, davlumbaz vardı ama etkisi çok azdı. Oğlum küçük olduğu için mutfağa gir çık yapıyordu ev yemek kokuyordu, Bizim çelik kapının altından boşluk vardı ondan binaya giriyordu o koku, kadın ve elçisi o kokudan çık rahatsız oluyordu .. Eşim kapı altını yaptı artık takma boyver koku yok diyor

Köy tereyağını ve sıvıyağ birlikte kullanırdım ağrılıklı tereyağ kullanrdm, davlumbaz vardı ama etkisi çok azdı. Oğlum küçük olduğu için mutfağa gir çık yapıyordu ev yemek kokuyordu, Bizim çelik kapının altından boşluk vardı ondan binaya giriyordu o koku, kadın ve elçisi o kokudan çık rahatsız oluyordu .. Eşim kapı altını yaptı artık takma boyver koku yok diyor

Tereyağı nasıl koksun o kadar 7/24 tereyağı mi yiyorsunuz Allah aşkına davlumbaz yok mu evde? cam açın yemek yaparken.

Ev sahibi de bi acayip kiraya veriyor diye evini milletin ne yiyip içtiğine ne karışıyor? Sonuçta ev bosaltilinca boya badana temizlik yapılacak önemli olan kırıp dökmemek eve zarar vermemektir.

Ev sahibi de bi acayip kiraya veriyor diye evini milletin ne yiyip içtiğine ne karışıyor? Sonuçta ev bosaltilinca boya badana temizlik yapılacak önemli olan kırıp dökmemek eve zarar vermemektir.
Tabiki öyle, değişik bir ev sahibine denk geldik, Allah sonumuzu hayır etsin, mecbur ev muhabbetini artık yapmayacağım, bekleyip göreceğm hayırlısıyla belki iyi bir yere atanrsam, ev alma olayı da tamamen kapanır

39 dk önce Aile & Aşk kategorisinde Eymen Alim25 (1,243 puan) tarafından sorulduKızlar merhabalar ben atanmamş bir öğretmenm, neyse atanma ihtimalm var inşallah 3,5 aya.Evimiz kira Kocaeli de yaşyoruz, ev sahibi aşırı titiz evi temiz tut çamaşr suyu kullan vs diye senede bir evi kontrole gelir. 3 yıldır oturuyorum artık yeter dedim ev alalım, 2 500 milyona ev alabilirz kayınpeder 1 milyon vrcek, eşimde 1 milyon var, 500 kredi çekçez ama bu mahalle çok pahalı elit burdan taşınıp daha alt mahallelere gitcez, eşim istemiyor, 2,3 yıla burada ev alırım 4,5 milyona diyor.Özet geçiyorum az önce çay içerken atanrsan bu evden yandaki okula gitmen çok kolay olur zaten 1 yıl çalışmazsın ücretli izin kullan(38 haftalık hamileyim)Dedim nasıl yani atarsam da atanmasm da hala beni bu eve mahkum edeceksin, istiemyorum gidp ev alacaksın dedim, bağırdı çağrdı o zaman annenle memlekette yaşa oraya tercih ver git 4 yıl yaşarsn ben düzenimi bozmm git ananla yaşa ya da ailenden 1 milyon iste getir ben bu mahllede ev alayım. Ama en iyisi git memlekete ailenle yaşa, deyip kavga ettik. Buradan çıkmak istemiyor bütün kuzenleri, işi gücü burada diğer yerleri mahalle olarak kötü diye istemyor büyük kavga ettik.Yemin ettim ben de memleketime tercih verip gitsem aileme konuyu nasıl anlatcam? Onlar bana hak vermez ev konusunda adamı darlama derler🥹sinirden ağlıyorm ne yapcam
Kimlerle evleniyorsunuz ya. Saygısız adam.

Tabiki öyle, değişik bir ev sahibine denk geldik, Allah sonumuzu hayır etsin, mecbur ev muhabbetini artık yapmayacağım, bekleyip göreceğm hayırlısıyla belki iyi bir yere atanrsam, ev alma olayı da tamamen kapanır

Atandığınız yere siz gideceksiniz her türlü sizin için daha hayırlı olacaktır zaten.
Eşiniz peki çok sevdiği muhitten yine çıkmayacak mı?
Eğer öyle olacaksa bırakın o ev sahibinin söylemlerini biraz da o çeksin tek başına.
O zaman hak verebilecek mi kendine laf söylendikçe bakalım.

Atandığınız yere siz gideceksiniz her türlü sizin için daha hayırlı olacaktır zaten.
Eşiniz peki çok sevdiği muhitten yine çıkmayacak mı?
Eğer öyle olacaksa bırakın o ev sahibinin söylemlerini biraz da o çeksin tek başına.
O zaman hak verebilecek mi kendine laf söylendikçe bakalım.
Aynen inşallah hele de nasip olursa annemle ablamın yanına atanrsam çocuklarım için çok iyi olur güvende olurlar.. Eşimi tanıyamadım son anda gelebilir de veyâ inada devam edip gelmez,ev sahibiyle güzelce geçinmeyi öğrensin bakalım

Aynen inşallah hele de nasip olursa annemle ablamın yanına atanrsam çocuklarım için çok iyi olur güvende olurlar.. Eşimi tanıyamadım son anda gelebilir de veyâ inada devam edip gelmez,ev sahibiyle güzelce geçinmeyi öğrensin bakalım

Gittiğiniz zaman çocuklarınızla ilgilenecek aileniz, kendinizi ve çocuklarınızı geçindirecek maaşınız olacak.
Beyefendi ister gelsin ister gelmesin kendi bilir artık ona muhtaç olmayacaksınız.

Ay benim kocamda 2019 yılında bitirdiğimiz borçlardan beri iki seneye ev alırız diyip durdu 🤦🏼‍♀️ biraz biriktirdi başka birşeye harcadı birqz biriktirdi gitti başka şeye yatırım yaptı ben artık çok yoruldum halaaaa bu sene daha dün ‘bön ikö sönöyö öv alöröm’ diyor yoruldum valla artık bıktım kesin yine elindeki parayla bişeyler yapcak arsa bakıyordu en son🤦🏼‍♀️

Amin amin inşallah,
Gittiğiniz zaman çocuklarınızla ilgilenecek aileniz, kendinizi ve çocuklarınızı geçindirecek maaşınız olacak.
Beyefendi ister gelsin ister gelmesin kendi bilir artık ona muhtaç olmayacaksınız.

Evet evet inşallah güzel bir hayat bekliyor beni orda, artık anladım ki yıpratmanın manası yok, akışına bıraktm. Teşekkür ederim👍😉

Ay benim kocamda 2019 yılında bitirdiğimiz borçlardan beri iki seneye ev alırız diyip durdu 🤦🏼‍♀️ biraz biriktirdi başka birşeye harcadı birqz biriktirdi gitti başka şeye yatırım yaptı ben artık çok yoruldum halaaaa bu sene daha dün ‘bön ikö sönöyö öv alöröm’ diyor yoruldum valla artık bıktım kesin yine elindeki parayla bişeyler yapcak arsa bakıyordu en son🤦🏼‍♀️
Ayyy bu koca tam olarak benim kocanın benzeri. Bizim birikim 2021 den beni borsada ama hala 1 milyonu aşamadık🥴🥴 çünkü sürekli batıyor, azalıyor hala o para var. Araba paramız ve birikimimiz orda...
4 senedir bana diyor ki 2 seneye on numara ev alırım ben, senin istedikleri varoş evler varoş mahalleler.
Halbuki varoş dediği yerden kahve içemez yani

Ayyy bu koca tam olarak benim kocanın benzeri. Bizim birikim 2021 den beni borsada ama hala 1 milyonu aşamadık🥴🥴 çünkü sürekli batıyor, azalıyor hala o para var. Araba paramız ve birikimimiz orda...
4 senedir bana diyor ki 2 seneye on numara ev alırım ben, senin istedikleri varoş evler varoş mahalleler.
Halbuki varoş dediği yerden kahve içemez yani
Hahahah bunlar aynı cins demekki gönderdiğim evleri beğenmezsen yeri güzel değil muhiti kötü cart curt. Saldım artık görcez bakalım kendi beğenip aldığı ev neye benzicek😒

Back
X