39 dk önce Aile & Aşk kategorisinde Eymen Alim25 (1,243 puan) tarafından sorulduKızlar merhabalar ben atanmamş bir öğretmenm, neyse atanma ihtimalm var inşallah 3,5 aya.Evimiz kira Kocaeli de yaşyoruz, ev sahibi aşırı titiz evi temiz tut çamaşr suyu kullan vs diye senede bir evi kontrole gelir. 3 yıldır oturuyorum artık yeter dedim ev alalım, 2 500 milyona ev alabilirz kayınpeder 1 milyon vrcek, eşimde 1 milyon var, 500 kredi çekçez ama bu mahalle çok pahalı elit burdan taşınıp daha alt mahallelere gitcez, eşim istemiyor, 2,3 yıla burada ev alırım 4,5 milyona diyor.Özet geçiyorum az önce çay içerken atanrsan bu evden yandaki okula gitmen çok kolay olur zaten 1 yıl çalışmazsın ücretli izin kullan(38 haftalık hamileyim)Dedim nasıl yani atarsam da atanmasm da hala beni bu eve mahkum edeceksin, istiemyorum gidp ev alacaksın dedim, bağırdı çağrdı o zaman annenle memlekette yaşa oraya tercih ver git 4 yıl yaşarsn ben düzenimi bozmm git ananla yaşa ya da ailenden 1 milyon iste getir ben bu mahllede ev alayım. Ama en iyisi git memlekete ailenle yaşa, deyip kavga ettik. Buradan çıkmak istemiyor bütün kuzenleri, işi gücü burada diğer yerleri mahalle olarak kötü diye istemyor büyük kavga ettik.Yemin ettim ben de memleketime tercih verip gitsem aileme konuyu nasıl anlatcam? Onlar bana hak vermez ev konusunda adamı darlama derler

sinirden ağlıyorm ne yapcam