Ev alma meselesi yüzünden tartıştık eşimle? Ben

Bak haklısın ama ben 3 yıldır bu kadını çekiyorum, ev çamaşır suyu koksun diyor,her sene gelip evi konkrol ediyor, kapının önündeki fazlalam ayakkobya kdr söylüyorı, evin mutfak dolaplarını cif markasıyla sil, yağ kalmasın diyor, evin çok yemek kokuyor diyor ben kaldıramıyorum artık, evet çok saçma şekilde kavga ettik ama haklıyım ev istemekte
Bu arada Çamaşır suyunun kokusu bile zararlı diye biliyorum ben ki kendim de annem de kokusuna dayanamıyoruz. Bir de Küçük çocuk gelecek.

İstediğiniz birşey olmayınca aşırı inatlaşıp hırçınlaşıp bağırıp çağırmak işe yarıyor mu?

Kocanı haksız buldum ama parası da ona yetiyorsa ne yapsın
Bilemedim yaa
Umarım çözersiniz bir şekilde

İstediğiniz birşey olmayınca aşırı inatlaşıp hırçınlaşıp bağırıp çağırmak işe yarıyor mu?
3 yıldır her sene çat kapı gelip evi kontrol eden, evde tereyağ kullanma, binayı çok ağır bir koku sarıyor, mutfak dolapları mı cif ve pirim markasıyla tek sil diyen, evin her tarafını çamaşır suyu kullan, çok az çamaşır suyu kullanıyorsun diyen, kapıda fazlalık ayyakbıdan rahatsız olan aşırı titiz bir ev sahibi ile gayet hiç çıtım çıkmadı.
7 yıllık evlilikte o kdr sakin ve hep alttan alan suyuna giden benim. Ama 9 ay hamilelikte artık hormanlardan dolayı kaldıramadım bir an sinirle inat ettim ev alacaksın dedim ne yaparsan yap dedim , haksızım ama sizce siz yerimde olsaydınız da bu muameleyi hak etmiş mi olurdunuz?

Paranızın borsada olduğuna da emin olun o parada bir gunde gitti derler sonra. Borsadan çekip altına yatırımın tam zamanı
Kesin borsada olduğuna eminim, ama ramazanda bu yana hiç göstermedi banaö acaba çok düştü de saklıyor da olabilir

Canım çok haklısın zaten ilk sinirim geçti, ama ev sahibim misal evde tereyağ kullanıyorum kötü kokuyor diye istemiyo, yemek kokususbinayı sarıyor diye rahatsız oluyor , evin her tarafını çamaşır kullan diyor, senede bir evi gelip kontrol ediyor, kapının önünde fazla ayakkabı varsa bile söylenir.
3 yıldır çekiyorum bunları ama sanırım hamilelikte çekmek istemedim

Ev sahibiniz normal olmayanlardan.
Parayı verip oturduğunuz müddetçe sizi emir altına alıp baskı uygulayamaz kimse.
Eşinize ev almayı değil o evden çıkmak istediğinizi söyleyin. Aynı muhitte başka ev vardır sonuçta en azından bu makul bir istek.

Alt kademe mahallede rahat edebilir misin? Bence kaliteli mahalleden ev almak için bir sene beklenir. İlla alalım diyorsan bence de ailene sor 1 milyon koysunlar. Çünkü eşin kötü mahallede yaşamak istememe noktasında haklı. Ne haberler var.

Ev sahibiniz normal olmayanlardan.
Parayı verip oturduğunuz müddetçe sizi emir altına alıp baskı uygulayamaz kimse.
Eşinize ev almayı değil o evden çıkmak istediğinizi söyleyin. Aynı muhitte başka ev vardır sonuçta en azından bu makul bir istek.
Eşim kadını çok haklı görüyor kij normal bu diyor. Herkes evinin temiz olmasını ister. Zaten kapının altına sünger yaptrdım binaya koku gitmiyor, tereyağ kullan diyor, çamaşır suyunu kullanıyorum de geç ki, mutfak dolapları yağlı kalmasın her hafta sil diyor bitti başka hiç bir sorun yok diyor..

Mahallede kiralar çok uçuk ya biz 14 ₺ bin veriyoruz ev sahibim zenginlr sadece eve iyi bakılmasını istiyorlarmş. Burda civar evler 20 bindeh başlıyor kira işi imkansız... Ya susup oturcam, ya Allah nasip ederse inşallah uzak bir yer çıkar atanıp giderim bundan. Ev isteğinden vazgeçiyırum artık

Eşim kadını çok haklı görüyor kij normal bu diyor. Herkes evinin temiz olmasını ister.

ev sahibiniz hiçbir şart altında gelip sizin evinizi kontrol edemez. eve almama hakkına sahipsiniz. dolayısıyla bu noktada sorunun kaynağı sizsiniz.
evini temiz tutmazsanız kaporayı ödemez en fazla.

ev sahibiniz hiçbir şart altında gelip sizin evinizi kontrol edemez. eve almama hakkına sahipsiniz. dolayısıyla bu noktada sorunun kaynağı sizsiniz.
evini temiz tutmazsanız kaporayı ödemez en fazla.
Ya nasıl desem o kdr saçma bir kısır döngü ki, üst katımda oturuyor, müsait msn tatlım bir kahveni içeyim evin bir eksiği var mı bakayım deyip güler yüzle girer içeriye, Bakar filan. Genel olarak bu isteklerini çok hoş bir üslupla söyler, yani fazlaca samimi ve iyidir, eşimi arar bizi över asla sizi çıkartmam der, siz çıkmayın buradan filan sadece bu binayı saran ağır kokuya dikkat edelim lütfen filan diyor. Keşke kavga ile söylese ya da geçimsiz biri olsa ..
Ben sanırım hamelilikten dolayı sinirim tavan yaptı kadına, yani ailesi yardım edecekken bu kdr para varken biran önce acele olsun dedim ama yanıldım 🥹 vazgeçtim zaten artık evden

Back
X