Hanımlar hayırlı sabahlar,
Bugün biraz hüzünlü uyandım çünkü 10 güne kadar taşınıyoruz ve sizlerle dertleşmek istedim daha önce de bahsetmiştim aslında, 1'5 yıllık evliyim ama nişan döneminden sonra kayınvalidemin nikâh tarihi alınınca erken evleniyorsunuz ile başlayan tüm saygısızlıkları, annemi arayıp sizce de erken değil mi gibi nişandan sonra araması, gelinlik bakmaya gelmemeleri, mesaj atınca bana görüldü yapması, arkamdan kilomla ilgili terbiyesiz yorumları,evlendigimizde dişlayip evine cagirmamasi , evlendikten sonra benim annemleri bir kez bile doğru düzgün aramamaları vb. Bir çok olay yaşadım hüzünlüyüm çünkü evliliğimizin 5. Ayında aileden tamamen koptuk.1 yıldır da konuşmuyoruz.Başka bir gelin olsa oh ne güzel eşim ailesini sildi der ama ben bu zihniyetde olamıyorum maalesef.Kayınpederim at yarışı merakı var ve bu sebeple nişan zamanı borç yapmış ve akrabalarına gelinin ailesi düğün de çok altın istedi diyerek kardeşlerinden para almış benim ailemi kullanarak, ama gelin görün ki düğün de bana 14 ayar ince bir kolye gramajı düşük 2 bilezik dışında bir şey takmadilar.sonra akrabalar kocamı arayınca öğrendik babanın bize borcu var düğün de öyle bir takı görmedik gibisinden.hem aile rezil hem akrabalar babası yüzünden bizden uzaklaştı.herkese rezil ettiler.
Görümcem evli oda evlenirken hiç bir şekilde beni yada abisini arayıp yapılabilecek bir şey var mı demedi evlenince de evine bir kere çağırdı sadece.esimi 1 senedir ne annesi ne babası ne kardeşi aramiyor.esimde aramiyor.
Son kavga sebebi o kadar basit bir konu ki evdeki elektrik ile ilgili bir sıkıntı var mış.kaynanam gel tamir et diyor eşim yarın gelirim diyince evlenmeden önce böyle değil di şişko karinmi doldurdu seni vb küfürler sonra ben kadını telefon dan engelledim.aslinda olan oldu benim zoruma giden bu bir yılda hiç bir şey değişmedi ve asla adım atmadılar ve akrabalara eşim hakkında karı köylü oldu diyorlar miş.arada akrabalari salak salak anne hakkında video atıyor annelerin ayağı cennet şu bu tarzı videolar eşim cevap dahi yazmıyor.10 güne kadar da gidiyoruz taşınıyoruz bu şehirden normalde aynı şehirdeydik eşim vedalasmam dedi çünkü gidince hakaret devam edecek bir pişmanlık yok bir yıldır ses yok.bu şekilde gitmek sadece üzüyor beni insan bu kadar mı kinli olur nasıl bir aile anlamıyorum gorumcem de abisi evlensin istemedi sorumluluk bölünmek zorunda olur diye,hani ne bileyim gidiyoruz ama mutlu da değilim yapılanlar yüzünden siz olsanız ne hissederdiniz önünüze bakma konusunda, bu arada ailem de o insan ile konuşmuyor annem yanlışlıkla aramış ti bir ay önce ondada anneme cemkirmis zaten