Eş adayı bulayım diye sosyalleşmeye çalışıyorum ama yine yok???

Çok sıkıldım bir de kursta. Herkes benden yaşça küçük. Kafam da almadı.

Dil kursuydu sanirim?

Cidden merakli degilseniz, odemeyi de pesin yapmadiysaniz bence baska kurs bakin hobi gibi. Neden derseniz, dil ilginiz yoksa kafa utuluyor. Bir de herkes ciddi ciddi dil ogrenmekle mesgul oldugu icin bir hobi kursu kadar muhabbet olmuyor.

Bence haftada 1 spor salonu yapin (mutlaka erkekler geliyor), 1 trekking veya doga yuruyusu stili bir aktivitieye katilin (oralarda erkekler cok oluyor), 1 de kendiniz icin sevdiginiz bir sey olsun mesela sanatsal bir sey.

Son düzenleme:
Lutfen secici olma.. yerinde olsam tanisma sitelerinede girerdim.. dikkatli olma sartiyla.. benim arkadas cok ii birini buldu.. ne bilim nasip.. internetende bulabilirsin yani

Niye secici olmasin anlamadim, icinin almadigi biriyle niye evlenip mutsuz olsun? Insanlar mutlu olmak icin evlenmek istiyor.

Ya kusura bakmada istemsiz güldüm .Kursa yazıldın yine yok öylemi . Her ortama potansiyel eş adayı bulurum düşüncesi ile girersen daha çok beklersin . Sosyal ortamları kafanı dağıtmak için yapmalısın . Hiç beklemediğin anda çıkacaktır emin ol

Valla bizde gelin bulamiyoruz kuzenimize gelinimz olun valla istrmm

İyide arayınca aşk bulunmaz ki, o seni ummadığın anda bulur

Etrafta vardır birileri ile tanıştırmak istenen

Ben çok kullandım..tavsiye etmiyorum . asla eş aranacak bi yer değil... herkes uçkur derdinde.. kimsede bi ciddiyet yok.. abuk sabuk hareketler falan...

Tinder degil cogu erkek zaten o dertte...
Evliligi cok farkli dusunmusum para mevki veya uckur derdi icin yapilan bir seymis erkeklerin gozunde onu anladim.

Ben çok kullandım..tavsiye etmiyorum . asla eş aranacak bi yer değil... herkes uçkur derdinde.. kimsede bi ciddiyet yok.. abuk sabuk hareketler falan...
Tinder ne bilmiyorum da bütün siteler söylediğiniz şekle dönmüş . Memurlar net bile o halde . Yanlışlıkla çevrimiçi olmuşum birden herkes üşüştü . Şok oldum Üyeliğimi kapattım . Dışardan takip ettim . Lazımdı site bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…