- 24 Mart 2019
- 135
- 293
-
- Konu Sahibi aylaogretmen
Ertelemedim. Küçük yerde yaşadım yıllarca. Kafa dengi birini bulamadım.Esra erollarda kalmadi
Neden bukadar erteledin evlenmeyi? Siz gibi olgun insanlar daha secicide davranabiliyor.. mesela bosanmis cocuklu biri olsa istermiydin?
Lutfen secici olma.. yerinde olsam tanisma sitelerinede girerdim.. dikkatli olma sartiyla.. benim arkadas cok ii birini buldu.. ne bilim nasip.. internetende bulabilirsin yaniErtelemedim. Küçük yerde yaşadım yıllarca. Kafa dengi birini bulamadım.
Çok sıkıldım bir de kursta. Herkes benden yaşça küçük. Kafam da almadı.
Lutfen secici olma.. yerinde olsam tanisma sitelerinede girerdim.. dikkatli olma sartiyla.. benim arkadas cok ii birini buldu.. ne bilim nasip.. internetende bulabilirsin yani
Ya kusura bakmada istemsiz güldüm .Kursa yazıldın yine yok öylemi . Her ortama potansiyel eş adayı bulurum düşüncesi ile girersen daha çok beklersin . Sosyal ortamları kafanı dağıtmak için yapmalısın . Hiç beklemediğin anda çıkacaktır emin olYaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
Ne kursuydu acaba . Belki kurs yanlıştır . Dalga geçmiyorum yanlış anlama sakında gözünü seveyim evlendirmedim diye dert etme. Biraz bizden örnek al . Başımıza kuş konmadıÇok sıkıldım bir de kursta. Herkes benden yaşça küçük. Kafam da almadı.
Valla bizde gelin bulamiyoruz kuzenimizeYaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
Ayni yastasnz zaten devlet memuru kendisi suan da bedellide 17gun sonra gelecek insValla bizde gelin bulamiyoruz kuzenimizegelinimz olun valla istrmm
Haydi hayırlısı, güzel birseye vesile olursunuz =)Ayni yastasnz zaten devlet memuru kendisi suan da bedellide 17gun sonra gelecek ins
Aha da buldun . Gözün aydın . Kısmet KK da imişAyni yastasnz zaten devlet memuru kendisi suan da bedellide 17gun sonra gelecek ins
Ins kizlar yha olur bu isler nasip.kismetHaydi hayırlısı, güzel birseye vesile olursunuz =)
Ben çok kullandım..tavsiye etmiyorum . asla eş aranacak bi yer değil... herkes uçkur derdinde.. kimsede bi ciddiyet yok.. abuk sabuk hareketler falan...Tinder kullan.
Aynen nasibin nereden geleceği belli olmaz=)Ins kizlar yha olur bu isler nasip.kismet
Ben çok kullandım..tavsiye etmiyorum . asla eş aranacak bi yer değil... herkes uçkur derdinde.. kimsede bi ciddiyet yok.. abuk sabuk hareketler falan...
Tinder ne bilmiyorum da bütün siteler söylediğiniz şekle dönmüş . Memurlar net bile o halde . Yanlışlıkla çevrimiçi olmuşum birden herkes üşüştü . Şok oldum Üyeliğimi kapattım . Dışardan takip ettim . Lazımdı site bana .Ben çok kullandım..tavsiye etmiyorum . asla eş aranacak bi yer değil... herkes uçkur derdinde.. kimsede bi ciddiyet yok.. abuk sabuk hareketler falan...