- 24 Mart 2019
- 135
- 293
-
- Konu Sahibi aylaogretmen
Yok ki nerden bulucamKiz daha gencsin üzülme ya bulursun bulur.heriflerin kökü gurumiya.
Gendilerini
Naza çekirler..
Hayır daha gençsin bizler erken evlendikYaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
Çok sıkıldım bir de kursta. Herkes benden yaşça küçük. Kafam da almadı.Yahu daha bugün katılmışsınız. Ayrıca kursa katılmakla da koca adayı çıkmıyor şak diye karşınıza. Bu işler biraz kısmet işi.
Bulursun acele etme.Yok ki nerden bulucamya da ben kısmetsizim
İstemediğim için olmuyor derken ne demek istediğinizi anlayamadım.Hayır daha gençsin bizler erken evlendikbnce biraz çik gez sosyalleşmeye çalış bnce istemedigin için olmuyo
Yani sosyalleşmek istemiyosunuz ortama girmekde zorlanıyorsunuz gibi geldi canımİstemediğim için olmuyor derken ne demek istediğinizi anlayamadım.
Ne kursuna yazıldınÇok sıkıldım bir de kursta. Herkes benden yaşça küçük. Kafam da almadı.
Yaşım geçiyor anne olamamaktan korkuyorum. Geçen bir konuda okudum 39 yaşında hamile kalamayan bir arkadaş. Doktoru yaşının geç olmasına bağlamış.daha bısmıllah dun bır bugun ıkı
bu ulkede kocadan cok ne var mahalleden bırı bır teyzenın kulagına su kacırsa anında adaylar kapına gelır
onemlı olan duzgun karakterlı ahlaklı bırı
karakter yazarken kazayka kraker yazmısım gerı duzenledımkarakterlı bırını bulmak okadar zor yanı
bırakın ya kısmet bu ısler rahat olun
Dil kursu. Herkes benim gibi meslek sahibi yani öğrenci yok. Ama bir gittim herkes benden genç ve çoktan evlenip çoluk çocuğa karışmışlar bile.Ne kursuna yazıldın
Bence akışına bırakıp bu konu üzerine gitmemelisin.Kısmet işi bu.Hiç tahmin etmediğin bir yerde çıkabilir karşına.Dil kursu. Herkes benim gibi meslek sahibi yani öğrenci yok. Ama bir gittim herkes benden genç ve çoktan evlenip çoluk çocuğa karışmışlar bile.
Bencede hiç geç değil Allah yazmıştır birinide sana sabret ve bekleBulursun acele etme.
Aynen nasip kismetBencede hiç geç değil Allah yazmıştır birinide sana sabret ve bekle