-
- Konu Sahibi aylaogretmen
Insanlarla muhabbet kuracaksin. O diyecek ki aa benim bekar kaynim var, oteki diyecek ki benim kardesim bekar. Boyle boyle tanisirsiniz. Kursa basladiginiz gun nasil kis.et bulacaksiniz. Tabi gittiginiz kurs hep bekar erkeklerin gittigi bir kurs degilseYok ki nerden bulucamya da ben kısmetsizim
Üff herkesin eşinden dert yandığı bi topikte evlencem diye can atıyorsunuz nasip kısmet sonuçta daha zamanı var demek ki sonuçta siz annenizin karnına düştüğünüz an bu yazıldı size belki de hiç evlenmeyeceksin belki de yarın hayatının aşkını bulacaksın Allah’tan başka kimse bilemez işte.
Sevmek sevilmek ihtiyacı insanoğlunun doğasında var.. yanlızlık allah a mahsus demiş atalarımız...Neden boyle diyorsunuz ki? Esinden dert yananlar oldugu kadar evlenip mutlu olanlar yok mu? Yalnizlik bazi insanlara cok zor. Insan dertli caresiz anlarinda basini yaslayacak bir omuz bir dayanak ariyor. Insan sevildigini hissetmek istiyor. Her evlenen insan mutsuz degil. Hassas bir konu bu lutfen empati yapin biraz. Yasamamissaniz bilemezsiniz.
Yaş kaç canımmmkısmet işi tamamen. ben en hayatta evlenmem dediğim anda çocukluk aşkımı buldum tekrar. 17 yıldır birbirimizi görmemiştik. biranda bulduk birbirimizi görüştük konuştuk şuan evleniyoruz.
25Yaş kaç canımmm
Ben kötü birşey demedim bdv topiğinde Ben dahil okuyoruz görüyoruz açılan konuları.yaşadım biliyorum iyiyi ya da kötüyü. Zaten dedim son cümlemde NASİP KISMET ötesi var mıdır? Asla. Belki yarın bulursunuz dedim belki de hiç.Neden boyle diyorsunuz ki? Esinden dert yananlar oldugu kadar evlenip mutlu olanlar yok mu? Yalnizlik bazi insanlara cok zor. Insan dertli caresiz anlarinda basini yaslayacak bir omuz bir dayanak ariyor. Insan sevildigini hissetmek istiyor. Her evlenen insan mutsuz degil. Hassas bir konu bu lutfen empati yapin biraz. Yasamamissaniz bilemezsiniz.
Ben çok kullandım..tavsiye etmiyorum . asla eş aranacak bi yer değil... herkes uçkur derdinde.. kimsede bi ciddiyet yok.. abuk sabuk hareketler falan...
Tatlımmmm ben de 27 yaşıma kadar çok gezdim tozdum.. tatil, seyehat, alışveriş, eğlence.. hepsine doydum. Çok sevgilim oldu. Evlenilecek düzgün erkek arkadaşlarım da oldu... ama o dönemde maalesef ki gençliğin verdiği şımarıklıkla düzgün adamların kıymetini bilemedim.. şımarıklık yaptım terk ettim falan...ama sanki ben bütün düzgün erkek hakkımı bu yaşa kadar kullanmışım gibi.. 3 senedir tık yok..hiç mi bana hitap eden, şöyle düzgün biri çıkmaz.. çıkmadı... resmen son 3 senedir basiretim bağlanmış gibi .,, şu an otuzumdayım ☹
Üzüldüm yahuHiç üzülme ben 23 yaşında evlendim hiç mutlu olamadım. Hep kendimden ödün vermek zorunda kaldım. Okudum öğretmen oldum. Sonra ailem istiyor diye onların istediği biriyle evlendim. Başka ülkeye yerleştim. Dil bilmiyorum. Bir ev bile açmadı. Annesi babasıyla yaşıyorum. Düşünsene dışarı çıkıyorsun kaybolsan aramak için telefonunda kredin yok. Cebimde harçlık yok. Hizmet et hizmet Et. Laf söylense sus cevap verme haklı olsanda sus. Sanki esir hayatı. Keşke ama keşke hiç evlenmeseydim daha huzurlu olurdum diyorum. Allahım sana ev iyisinden gönlündekilerin en hayırlısından biri nasip etsin. Ben keşke yapmasaydım diyorum. Sen elhamdulillah evlenmişim dersin inşallah
Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.