Eş adayı bulayım diye sosyalleşmeye çalışıyorum ama yine yok???

Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
Tinder kullan.

Kurslara gitmek sosyalleşmek maalesef evlenmek icin yeterli olmayabiliyor. Ben de yaşım geçiyor birileri olsun istiyorum. Herkes işte sosyalleş diyor bendeki sosyallik kendilerinde yok. Her sene bi kaç kez yurt dışına çıkarım muhakkak yurt içi merak ettiğim şehirlere kendi başıma giderim. Bir çok kursa gittim öyle sırf evlilik için değil tabii ki kendimi geliştirmek maksatlı. İşte olmayınca olmadı. İnsanız sabırsızlanıyoruz bazı şeylerde. Kimisi iş bulma konusunda böyledir, kimisi çocuğu olsun ister kimi evi arabası yoktur onu bekler. Kimsenin hayatının dört dörtlük olmadığını fark ediyorum o zaman akışına bırakmak lazım.

Kiz arkadaslarin falan yok mu onlara söyle. Genelde kızlar ayarliyo böyle bi arkadasini ya da kuzenini falan. Dua et. Yasli teyzelere duyur kendini bi de onlarin hep başgöz etmek istedigi birileri oluyo illa. Evliliğe cok merakli olma bu arada ya elin adaminin anasinin babasinin derdini cekip duruyosun cokta aman aman bi seyi yok. Tabi nadir olarak ruh eşini bulursan baska.

Ay bekle hiç ummadığın yerden kısmet diyenlere şaştım kaldım. Kadın 34 yaşında. Çıkmamış işte kısmet ve niyet etmiş bir işe girişmiş.

Arkadaşım sen bir kaç hafta daha git kursa, arkadaş edindikleri onların çevresinde bekar sama uygun birileri var mı yokmuş yokla yoksa kurs ile zaman kaybetme.

Kötülük yapma kadına.Sapık dolu orası.Çoğu fuckboddy arıyor.
Bu mu kötülük.

Konu sahibi sen umursama bu kadınları. Tinder bir flört bulma uygulamasi. Niyet belli yani. Gir tipine bak bilgilerini oku beğendiklerin ile eslesirsen yazış. Hoşuna giden birileri olursa buluş konuş. Baktın içine sinmedi engelle gitsin. Yani bana tinderi anlattığınız savunduğunuz ya.

Babaannem aramakla bulunmaz Allah rast getirecek derdi.
Tabi öncelikle evlenmek değil de hayatınızı güzelleştirmek için cabalayin. Kurslar gönüllülük faaliyetleri ,internette güvenilir doğa yürüyüşleri turlar spor guruplari falan var onlara katılabilirsiniz

Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
Esra erollarda kalmadi 🤣
Neden bukadar erteledin evlenmeyi? Siz gibi olgun insanlar daha secicide davranabiliyor.. mesela bosanmis cocuklu biri olsa istermiydin?

Evlenmek kısmetinizde yoktur belki? Dünyanın sonu mu?
Ben evlenmek istemeyi anlıyorum, bu sebeple sosyal ortamlara girilmesi gerektiğine de hak veriyorum. Ama sizinki daha çok, yana yakıla koca aramak gibi bir şey olmuş. Evleneyim de, yeter ki evleneyim... Bu şekilde olunca adamlar da istemiyor ki zaten. Baktılar kadın ilk günden evlilik planları yapıyor, kaçıyorlar, haklı olarak. Hayatta başka amaçlarınız yok mu? Biraz akışına bırakın. İlle de evleneceksiniz bir şey de yok. Konu ne olursa olsun, bir konuya bu kadar takık olmak çok sağlıksız.

X