Eş adayı bulayım diye sosyalleşmeye çalışıyorum ama yine yok???

ne kursuna yazıldınız .. İnglizce fln mı?
vlla açıkça söylemek gerekırse kısmet ve şans meselesi bu işler..
bakın mesela bende evleneceğim adamı sanal alemde buldum .. basta konusmalar fln sanal alemden adam mı çıkar dedim ahaa :KK70: tabii bu örnekti kısmet yani..

Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
Ekstra bı çabaya gerek yok ki zaten klişe olacak belki ama insanın kısmeti bı şekilde onu buluyor bunu birçok kişide tecrübe ettim kendimde dahil doğru zaman daha önemli ugrastkca olmuyor.

Çok sıkıldım bir de kursta. Herkes benden yaşça küçük. Kafam da almadı.

Bence yanlış düşüyorsunuz, neden kafanız almasın? Ve kendini geliştirmiş birisi böyle düşünürseniz sizin eş adayınız olamaz. Biraz eğlenin, zevk alın. Ne varmış küçükse ben kendimden 6 7 yaş küçüklerle ikinci üniversiteyi okudum, çokta iyi kaynaştım. Böyle böyle birileri sizi bir yere davet edecekte orada birileriyle tanışacaksınız.

Yaş 34 evlenmek istiyorum. Daha önceki konularımdam sosyalleşmem gerektiğiniz, çevremi genişletmem gerektiğini söylemiştiniz. Ben de bugün bir kursa yazıldım. Ama yine yok ya. Herkes ailesini kurmuş çoluk çocuğa karışmış. Ben gerçekten geç kalmışım. Bıraktım artık uğraşmıyorum.
mesela neler yaptın. bilelim ki başka çareler yazalım.

Bu kafa yapisiyla gercekten ogretmen degilsinizdir insallah.

Dur bismillah bir gun kursa gidildi diye koca mi bulunur?
Avci gibi yaklasmayin insanlara. Bekar varsa da evliyim der

Dil kursu yanlış seçim...Orası işsizlikten bari dil öğreneyim diye gelenlerle doludur yaşları da 20li yaşlardır...Sen meslekli erkeklerin ilgi duyduğu konulara yöneleceksin..

Mesela fotoğrafçılık klupleri, gezileri de olur sürekli orda kaynaşılır...
Korolar türk halk veya türk sanat müziği büyük kalabalık korolar (rahat ortamdır)
Halk oyunları büyükler (kaynaşmalıdır)
Doğa yürüyüşü grupları bekar erkekler çok takılır
Tango vs dans kursları(evlenemeyen erkekler burdan güzel kız bakıyor bi erkek arkadaşım burdan evlendi)
Drama kursları
Tiyatro kursları

X