Eş adayı bulayım diye sosyalleşmeye çalışıyorum ama yine yok???

Kız evlilik demek bisürü sorun demek şu günlerini özlersin valla ayık ol gez toz kendine bak elin kahrı bitmiyo cnm

Simdi her sey farklılaştı.. es bulmak da oyle.. bizim mahalledeki bekar ablalar eskiden su doldurmaya giderek birilerini buldu ve evlendi...

Kurs isi iyi olmus ama bence yeterli degil birisi demis günlere mevlutlere katil diye gercekten de olabilir sizi begenen tavsiye eden..

Tatlımmmm ben de 27 yaşıma kadar çok gezdim tozdum.. tatil, seyehat, alışveriş, eğlence.. hepsine doydum. Çok sevgilim oldu. Evlenilecek düzgün erkek arkadaşlarım da oldu... ama o dönemde maalesef ki gençliğin verdiği şımarıklıkla düzgün adamların kıymetini bilemedim.. şımarıklık yaptım terk ettim falan...ama sanki ben bütün düzgün erkek hakkımı bu yaşa kadar kullanmışım gibi.. 3 senedir tık yok..hiç mi bana hitap eden, şöyle düzgün biri çıkmaz.. çıkmadı... resmen son 3 senedir basiretim bağlanmış gibi .,, şu an otuzumdayım

Niye secici olmasin anlamadim, icinin almadigi biriyle niye evlenip mutsuz olsun? Insanlar mutlu olmak icin evlenmek istiyor.
Yas gectikce daha secici oluyorlar sonucta 33 yas 23 gibi degil. Yanlis anladiniz.. yok gobegi var yok kel. Yok cocugu var denmemeli dedim..
Dayimda cok gec evlenmeye karar verdi fizikli bakir guzel kadin geziyordu.. bu 20li yaslardz normal. Ama yas gectikce tabi secenek azaliyor

Beddua almissindir can yaktiysan

Bi de ben sürekli evde kendi ailem tarafından psikolojik baskıya maruz kalıyorum... öz abim bile Allah’ın her günü yaşımla ilgili abuk sabuk espriler yapıyor.. diyor ki senin yaşın da 30 oldu bu yaştan sonra zor bulursun...10 sene sonra yaşın 40 olur hala sen burda olursun falan...şimdi bunların inadına sırf Evlenmiş olmak için gidip abuk sabukk birine mi gelin olalım yani..

Tabiki hayir.. ama faaliyetlere katıl. Internetende tanisabilirsin..

Kizlar evlilik isi gercekten nasip kismetmi deyim yada aklini kullanan duzgun birini bulunca nikahi bastiriyormu diyeyim ne deyim esimin calistigi birimde bi cocuk vardi kiz bulamiyordu kendi 1.87 boy yok uzunboylu olsun yok guzel olsn diye diye neyse arkadasinin kizark yurttan biriyle tanistiriyo kizla 1-2telde konusuyolar kizda Allahtn ariyorms bnce resmi memur olmasida cazip geldimi bilmiyorum cikmis gelms cocugun yanina iyi cesaret tanimadigin etmedigin birinin yanina cikipta gelmek 1ay icinde nikah nikah olana kdrda kalmis cocugun ailesinjn yaninda demis benim annm babam ayrildi bana aile olacksnz 2.aydada dugun yapti cocuk simdi 2tane cocuklari var kvdeyi bile koymuyo eve gun yapiyorduk bi ark dediki fatmada katilmk istiyorms cagirdim kiz acik acik diyo esim memur olmasaydi evlenmezdm eskiden beri bnde uniforma takintisi vardi zaten demesinmi valla millet cok fena isini biliyo

Hiç üzülme ben 23 yaşında evlendim hiç mutlu olamadım. Hep kendimden ödün vermek zorunda kaldım. Okudum öğretmen oldum. Sonra ailem istiyor diye onların istediği biriyle evlendim. Başka ülkeye yerleştim. Dil bilmiyorum. Bir ev bile açmadı. Annesi babasıyla yaşıyorum. Düşünsene dışarı çıkıyorsun kaybolsan aramak için telefonunda kredin yok. Cebimde harçlık yok. Hizmet et hizmet Et. Laf söylense sus cevap verme haklı olsanda sus. Sanki esir hayatı. Keşke ama keşke hiç evlenmeseydim daha huzurlu olurdum diyorum. Allahım sana ev iyisinden gönlündekilerin en hayırlısından biri nasip etsin. Ben keşke yapmasaydım diyorum. Sen elhamdulillah evlenmişim dersin inşallah

Bende evlenememekten korkuyorum yalnızlıktan biktim artik

Ben 35 yasindayim bende kismetsizlerdenim. Malesef ki 30unu gecmislerin cogu evlenip coluk cocuga karismis durumda. Az once bir akrabamiz aradi Belcika'dan. Beni sordu ikinci sorusu da nasil bir kismeti cikti mi? Ben aklima getirmesem elalem getirmesini biliyor. Ben yurtdisindayim ama malesef bu baski var buralarda da. Ben artik ciddi anlamda oluruna biraktim. Ben uzulunce annem daha cok uzuluyor onu uzgun gormek istemiyorum. Zaten basinda babamla bir suru dertleri var. Aslinda Allah'in bir bildigi var diyorum. Annem zor bir surecten geciyor ve evde tek bekar benim. Babamdan hayir olmadigi icin annemin tek dayanagi benim. Birbirimize destek cikiyoruz. Bilmiyorum Allah gonlumuze gore versin. Ama kendimizi paralayip aglasak sonuc degismeyecek. Acayip sosyal bir arkadasim var. Kac kisiyle tanisti cikti ama onda da tik yok. Hani diyorlar ya sosyalles. Olmayinca olmuyor demek ki.

Benimde en buyuk korkum yasimin iyice gecmesi ve cocuk sahibi olamamak. Oysa bir cocuk sahibi olmayi cok isterdim

Üniforma takıntısı var derken.. ne iş yapsın istiyormuş..?polis , asker mi?

Bak canım sen onu biraz yanlış anlamışsın insanlar okula gider, iş bulur, kursa spora v.s.yazılır bunlarla kendini geliştirir ve sosyalleşirsin tabi her yerde sana uyan biri olacak diye bir durum yok. Şöyle örnek vereyim ben yazları tatilde insanlar tanıdım güzel anlaştık görüştük arkadaşlar edindim hiçbiri erkek değildi ama bunların abisi oğlu kuzeni bilmem nesi var. Birinin oğluyla tanıştım. Çalıştıgım yerdeki erkek arkadaşların hiçbirine o gözle bakmadım ama kız arkadaşım beni arkadaşıyla tanıştırdı. Bazen bir arkadaşınla ortak bir fotoğrafını gören biri de seni begenebiliyor. Bu işler böyle filmlerdeki gibi değil çarpışıp aşık da olanı görmedim, bence tanıdıklara bu konuyu biraz çıtlat inşallah gönlündeki gibi biri çıkar karşına. Çok fazla beklentiye girme her ortamda bu da olumsuz etki bırakıyor

Durumunuza uzuldum. Neden dilini ogrenmiyorsunuz yasadiginiz ulkenin? Dil okuluna mi gondermediler? Dil bilmemek sagir ve dilsiz olmak gibi birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…