aklından çıkarmaya çalış tatlım, unut biraz hayırlısı olsun inşallahhhhh
valla çıkmıyor yaklaştıkça :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aklından çıkarmaya çalış tatlım, unut biraz hayırlısı olsun inşallahhhhh
valla çıkmıyor yaklaştıkça :)
hıckımse yok ya ne bu bole kızlar
gelın cabuk.................................
Merhabalar kızlar bat 28 Ocak adetime birgün var bir kaç gündür koyu sarı akıntı geliyor az miktar da acaba hamilelik mi yoksa adet öncesi belirtişimi anlayamadım gebelik istiyorum benim gibi durum yaşayan varmı?
canım ben hamıleyım hamılelıkte akıntı oluo..
benım adet oncesındede olmuştu ama koyu sarı deıldı
acık sarı akıntı canım
halada dewam edıo
Arkadaslar esinizle bebegi dusunerek birlikte olmayın . ben 6.ayda ve cokta stresli bi dönemde hamile kaldim.yeni hamilelerdenim allah nasip ederse ve belirtileri inanin diger aylarda daha cok yasadim bu ay sadece reglime 15gun kala gögüslerim sisti dokundugumda yanlari aciyordu uclarinda aci yoktu beklenen adet gunumde adet sancisi gibi hafif gelisen sancilar oldu 3 gün ve ara ara normalde reglimin 2.gunu agri olur oda cok nadir genelde agrisiz gecerdi ama ilginctir belirtimi bilmiyorum adetime 1hafta kala ve hergun film gibi uzuun uzun rüyalar gördüm.reglim gecikince 3.gundu sanirim test yaptim silik cizgi cikti 5 gun sonra falan net cikti ve o mide bulantisi basdonmesi sik idrar falan bence daha sonra olan seyler yada degisiyo kisiye gore.gecikmeyle beraber baslayan sag kasik batmalarim var hafiften ama bazen siddetli giriyor ve ilginc icinizde bi olusumun asamasini hissediyorsunuz sanki :) Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Arkadaslar esinizle bebegi dusunerek birlikte olmayın . ben 6.ayda ve cokta stresli bi dönemde hamile kaldim.yeni hamilelerdenim allah nasip ederse ve belirtileri inanin diger aylarda daha cok yasadim bu ay sadece reglime 15gun kala gögüslerim sisti dokundugumda yanlari aciyordu uclarinda aci yoktu beklenen adet gunumde adet sancisi gibi hafif gelisen sancilar oldu 3 gün ve ara ara normalde reglimin 2.gunu agri olur oda cok nadir genelde agrisiz gecerdi ama ilginctir belirtimi bilmiyorum adetime 1hafta kala ve hergun film gibi uzuun uzun rüyalar gördüm.reglim gecikince 3.gundu sanirim test yaptim silik cizgi cikti 5 gun sonra falan net cikti ve o mide bulantisi basdonmesi sik idrar falan bence daha sonra olan seyler yada degisiyo kisiye gore.gecikmeyle beraber baslayan sag kasik batmalarim var hafiften ama bazen siddetli giriyor ve ilginc icinizde bi olusumun asamasini hissediyorsunuz sanki :) Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Azize benim reglim düzensizlesmeye baslamisti 3 ay önce 4 gün gecikmeli geldi birinde 2 gün erken v.s onuda bazilari rahim kendini bebege hazirlar diye yorumlamisti duydum ve ben yumurtlama günümü düzensizlikler icinde tutturmaya calistim her ay olmadi ama gecen ay reglim bitti ertesi gün basladik gün aşırı cok fazlada olmadi cunku grip oldum sonra hamile oldugumu ogrendim regli bitimi hamile kaldim sanirim insallah olucak ummadiginiz bir anda gun asiri birlikte olun zaten gelecektir bebeginiz
:) Bende 2 ay önce sogan kürü yapmıstım ama zaten zayifim iyice eririm diye korktum devam etmedim bende iltihap varsa söksün diye icmistim hemde bebek icin artik doktora gidicektik bi turlu esimin her hafta isi cikti gidemedik sinirlerim bozuldu olmayacakmi gibi deli sorular ama zamani var demekki seninde olur insallah en kisa zamanda ama hayirlisini istemek lazim.bu arada bol bol meyve yeyin özellikle esin ve iliskiden 45 dk önce falan türk kahvesi sperm hareketliligini arttirirmis onuda denedim.keci boynuzunu denememe ramak kalmisti :)
Aminnnn..insallah isteyen herkesin kucagini doldursun rabbim
ama çok hissediyorum canım olucam htta adım gibi eminim bu ay da olmadı off ya neden olmuyooo ki nerde yanlış yapıyoruz anlamıyorum((((((senin 1 şubattı canımmm ben biliyorumm :))) ama adetine değill bebişine inşallahhh valla canım kendimizi hamile hissedip de el göbüşte dolaştığımız ay da adet olduk sonuçta hisler ters etki ediyorsa ki bence öyle sen adet olacağını hissett
EVET canım bi baakrsın hamileyimdirde gerek kalmazzz
ama çok hissediyorum canım olucam htta adım gibi eminim bu ay da olmadı off ya neden olmuyooo ki nerde yanlış yapıyoruz anlamıyorum((((((
inşallah canım bat yarın mı.. adet olucakmış gibi sancıların var mı