bat 9 ocak yazmış ama
başlangıç adet tarihi işte sat değil :) ters yazmış bence o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bat 9 ocak yazmış ama
yani en son 9 ocakta oldum adet sonra çalışmalara başladık acaba bir sonraki adet tarihimi mi yazmam gerekiyor du? o zaman 7 şubat diye değiştireyim =)
yani en son 9 ocakta oldum adet sonra çalışmalara başladık acaba bir sonraki adet tarihimi mi yazmam gerekiyor du? o zaman 7 şubat diye değiştireyim =)
cetrina geçmiş olsun canım ins testlrn güzel çıkıcak bencde düşnmyi bırak bn bu ay dis ağrısı çektğmdn vede antibiyotk kullandğmdn olcğnı sanmyrm Özgem oğluşun hayırlı olsun inş Ramel tatlım bebiş nasıl sen nasılsn Esra tatlım pek yazamyrm k.b nasılsn Kübra nasil gdiyo hamişlik Tutku bulantılarn düzeldmi Yasen merakla beklyrm ama seninkide erkek bence Büşra sen naslsn SEcido üzlme artık msjda dedğmi yap tatlım
Saol canim senden baska ilgilenen olmadi (( cok cok saol
Saol canim senden baska ilgilenen olmadi (( cok cok saol
evttt bat 7 şubat yazman gerekiyor ben anladım daaa :)
aynen öyle canım :)))
evttt bat 7 şubat yazman gerekiyor ben anladım daaa :)
bebebğimmm bennn geldimm ama kimsecikler yokk ortada ben de kocişi hemen göndermeye çalışıyorum forum almış başını gitmiştir geçmişi nasıl okuyacağımm diye ama tıkk yok :)
gunaydınnnn canlarr tum güzel anneler veee anne adaylarııı..gunaydınnn tutkum ozgem kubragım fbcanım ramelim ariverim azizem yasen gizim esrakss secido angeltavsan vee digerr adınıı sayamadığım kızlarr bugun nasılsın ben fazla kalamıcam siz nasılsınız diye bakmya geldim..buarada dktrdaydm sabah carsmbada soncc cıkıcak reglimi oldum ama olup olup dirildim resmen cok fena oldum hayatımın en berbat günlerini geciriorum suanda zar zor acıorum gözlerimi..inşallahhh siz iyisinizdir
gunaydınnnn canlarr tum güzel anneler veee anne adaylarııı..gunaydınnn tutkum ozgem kubragım fbcanım ramelim ariverim azizem yasen gizim esrakss secido angeltavsan vee digerr adınıı sayamadığım kızlarr bugun nasılsın ben fazla kalamıcam siz nasılsınız diye bakmya geldim..buarada dktrdaydm sabah carsmbada soncc cıkıcak reglimi oldum ama olup olup dirildim resmen cok fena oldum hayatımın en berbat günlerini geciriorum suanda zar zor acıorum gözlerimi..inşallahhh siz iyisinizdir
canım 3kere içtm antibiyotik oda adetmin ilk günlrydı bide doktora söylmştm korunmadğmı bebek istdğmi hem grıp içn dùşük mgmlı antibiyotk vrdı ağır bi antbiyotk dğldi zaten 3 tane içtm doktor korun falan demedi napsamki
ne olduu canımm anlatmadın kiiii
çokk saoll canımm aminn inşallahhhh :))) allahımm yardımm etsin tüm doğuracaklara , doğumdan çok korkuyorum normal doğum istiyorum ama bakalımm ona son anda karar verebiliriz dedi doktor
günaydınn bebişimmm :)) valla bir geldim kimse yokkk..bende çıktımm :)) forumda sakin kimse yazmamışşş :))
neymişşş sürprizinnnn :)) diye okurken bi baktımmmm oğluşumuz oluyormuşşşş :) hadi inşallah sağlıklı mutlu huzurlu gelir kucağına bitanemmm :))
çoook sevindimmmm :)))) bizlerede o günlere ulaşmayı nasip etsin Rabbim inşallah..
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldım
aynı ozge gıbı gecmışı nasıl okucam dıye dusunurken allahtan cok bısey olmamış
cetrina geçmiş olsun canım ins testlrn güzel çıkıcak bencde düşnmyi bırak bn bu ay dis ağrısı çektğmdn vede antibiyotk kullandğmdn olcğnı sanmyrm Özgem oğluşun hayırlı olsun inş Ramel tatlım bebiş nasıl sen nasılsn Esra tatlım pek yazamyrm k.b nasılsn Kübra nasil gdiyo hamişlik Tutku bulantılarn düzeldmi Yasen merakla beklyrm ama seninkide erkek bence Büşra sen naslsn SEcido üzlme artık msjda dedğmi yap tatlım
canımm eğer doktorun bişey demediyse tamm ama bence biraz araştırr tehlikeli olabilir önlemini al bence
özgemmm canımmmm gözünüz aydınnnn yakışıklı bir prens mi geliyormuuuşş annesiii çok güzel bi duygudur eminimm çok sevindim yaaaaa Allah hayırlı doğumlar versin kuzum tek nefeste kurtarsın inşallah, hiç stres yapmma güzel anne stres yasaakkk :))) gerçi demesi kolay ben hamile kalmadan bile korkuyorum rüyalarıma giriyor doğum işi :18: ama sen annesinn doğumu değil bebeğini düşün kuzum ona kavuşacaksın o gün Allahın izniyleee