- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
söyle bitanemm..ben sana sürpriz yapmak için söylemedim.sonucumu aldım.negatif çıktı..diyip lafa gir istersen..
ama reglindede var daha..4 günde yükselebilir de değerler..
hemen olumsuz olmayalım biz yinede..ama moralimizide bozmayalım..
en güzeli doktor kontrolü..herşeyini o takip edince daha az stres oluyorsun
benim bu ay öyle olduu..sevinçliydim hep..çünkü noldu ne bitti doktorum söylüyordu..
tek başıma hiçbişeyle savaşma..diğer konularda seni yıpratıyordur..bu da olumsuz etkiler hamileliği..benim dediklerimi unutma..kafanada bişey takmaa o konularla..
eşin sana destek olur eminim.beraber gidin gelin
bol çalışmalı bir ayınız olsunnn :))
yeni yıl sana bol çalışmalı bir ay getirecek deseneee )) hadi yinee iyisinn :)) özgem olsaydıııı şimdidee başlayın derdi :)))
inşallah canım benim inşllah.. ben 2 doktora gittim canım benmle hiç ilgilenmediler eve gönderdiler 14. günde çalış dediler ama bakıyorum herkesin yumurta takiibi yapılıyo sürekli doktora gidiliyo bana hiç öyle olmadı umarım yeni bulduğum doktor iyi çıkar ve bana yardımcı olur diğerleri gibi omaz bakalım hayırlsı... evet canım çok sorun var aslında onlar da etkiliyodur... bakalım bu ay gidecem cnım adetin gelsin de 3.günde giderim büyük ihtimalle ya da sen ne zaman gtmeye başladın ve hangi sıklıkta gittin doktora canım