- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
Kizlaaarr nasilsiniz biz bebisimle yollardayiz Istanbuldan bildiriyorum Levent-Kopru trafigi felc :)
Gecmisin tamamini okuyamadim beni soranlar merak edenler oldu biliyoruuumm :) bas donmeleriyle ugrasiyorum.berbat haldeyim carsambanin gelmesini iple cekiyorum tiroidlere bakalim demisti doktor bi caresi olsun lutfeenn oturdugum yerden kalkamiyorum o derece
Siz nasilsinizzz?
Cetrinammm guzellikkk :) haberlestik seninle ama burdan da sordugunu soylemistin iyiyiz biiizzz bebis teyzelerinin hepsinden kendine arkadas bekliyor :)
Ramell canim benim ikizlerine nasil sevindim bilemezsin Rabbim saglikli buyumelerini nasip etsin o zaman napiyorsun 3 kisilik beslenme ozen var artik hayatinda ayyyy yerim sizi :)
Esraaacim sen nasilsin canim yakisikliya elini opup bi opucuk gonder yerime benim yerime de bi sevimli tekme atsin annesine :)
Kubraaa bugun kontrolun vardi dimi nasil gecti ne durumda bizim ufaklik, kalbi atiyor mu artik pit pit :)
Tutkuuu yarin kontrolun varrr :) face ten yazcam zaten sana :)
Ozge sen nasilsin canim hareketlerini titremelerini hissediyo musun artik benim esimin kuzeni 11.haftasinda daha hicbisey hissetmiyorim diyo :)
Canmmm benim faceden yazıyorum