ewet ta kübrayı cok merak edıorum bende gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ne oldu kii kübraya bişey miii olduuuu !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet ta kübrayı cok merak edıorum bende gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ole oluyoo canım bilmiyorum ki :)yaaa sebzelerden de mi miğden bulanıyor senn abartmışsınn canım ya :) ben çok şükür bu kadar olmadımm valla eşimmle ne yapardım bilmiyorum benim miğdem bulansa yemek yemeyeceğim ve evde 3.dünya savaşı çıkardı heralde :)
canımm bence sen bu gece kocişi kandırrr bir defa yapın hala devam ediyor çünkü bu gün olma ihtimali yüksek ne olacak sanki
evde domastes yoktuu cunku görmekk bile istemiyorumm diyee almadımm dun aksamm hava almaya cıkardıı eşim beni markete gittik evde domates varmı dedi yok dedimm aldı poşetii seçiyoo sımdı banada seç diyoo ben görmeye dayanamıyorum resmen marketi gözm kapalı gezdm :) yaa gercekden zor ibişeyy bıde bende halsızlık var cumadan berıı bugun cok ıyımm hafta sonunaa göre uzun süren bişey degildir inşş bıde dun dogalgzıı yakmadımm ev sıcak dıyeee esım akşama dogruu yakmış kapat dıye bagırdım bugunde açmadım daha
Canm sende kubranin nosu vardi bi ara sorabilirmisin canim ne olmus neden gir medki
oyle yaptım canım benimmm:) aama tamam sözünden cıkmıcam sozzz:) baaklım 6 gun sonraa ne olacakkkkk az kaldı yaaa:)aslında ümitsizlik deil canım yaa biraz korku oda ya tutmazsa olmadıı adet olursam başka dr a gidip daha teferruatlı baktırcammm yani pes etmicem asla..zaten esimeee dedim oda kızdı bana olmazz pes etmiceksin olmaz oyleee olmadııı oturup ağlamak olursanda ben bakıcam sna senle ilgilencemm karnın agrıcak sana sıcak birseyler yapacam adet olman da iyi seninleeee ilgilencemmm cok hemde:)dedi onda biraz mutlu oldum
canım zaten mewsımın sebzesı olmayan bışey yeme bence cunku hormonlu oluolar
canım kontrolü varmısss galiba gecmedii cok merakk etti herkes onuuu gelirr inşallah güzel haberler verir bize
Bugun daha iyiyim canm bisi cekmuyoo ama bulantimda yok ins senin de olmaz
Nasıl deri mi o orada şimdi ben işteyim yorgun gelicek hatta geç gelicez bende gidicem yapamayız ki (( haklıda
canımm olmayada bilirrrr ama bunu şimdi düşünmeeee helekii yumırtlama dönenminde hiççç düşünmeyeceksin sabah uyandığıda elin göbüşündee uyannn :) valla bak ben ilkini yaptım sanki tutmuş gibi davranıyordum halbuki o değil 2.tutmuş :) ama belkide öyle düşünmemin etkisi olduu :) evettt regl olmakta kötüü değilll yenii aya hazırlıyorrr senii :) bakk ne güzell kocanda sana bakacak senii şımartacakkk ohhh ne güzelll daha ne olsunnn :) stresten uzakkk güzell düşüncelerrr :)
hımm öyleee yazınca bende korktum geçmişide okumadım çünkü işi vardır yoğundur birde kontrole gittiyse ancak yetiştiri işlerini
inşallah olmaz canım
bu konularda kız anneye cekermış
annenın nasıldı kı
benımkı hıc mıde bulantım olmadı dıo
tamam cnaım benimm oylee dusunecemmm olumlu düşünecemmmmmm ama haftaa sonu bakalım ne olacakkkk:) buarada ben 26 sını cumartesi biliyordum pazar gunuymuş:)uzadıkcaaa uzuyor gunlerr sanki canım benimmm:) cok saol Allah razı olsunnnnnnnnn içim rahatladı sen oyle konusunca inşallah adet olmam pazar gunu güzel bi haber veririm sizeeee olmasada onumuzdeki ay için yineeeee çalışmalara devammmm
oyledirr inşallah canım yarın gelir guzell habelre kubrakk annede fbcan annede tutkumuzda daha iiyi olsun inşallah
kuzumm deneyeceksin şansını açık açık söyleme gece yanaş işteee bu gün yumurtlama günü falan de iştee
Annem bana hamileyken aylarca disi agrimis birde migdesii bulanmiss yanii
ama değil şuan akıntım yok :))) ya yapamam kız ayıp boşver olucağı varsa olur olmazsada bırdahakı ay doktor kontrlnde yapmayı düşünüyorum napıyımmm