Erken Gebelik Testi Pozitif mi?

Canım gebelikle adet semptomları çok benziyor yarın bir erken gebelik test yap bakalım

Belirtiler nelerdi acaba birde yumurtlama günü değerlendirdiniz mi
Evet kuzum dur sana resmi atayım takvimin değerlendirdik ben klomen kullandım adetin beşinci günü başladım onuncu günü bitti döngünün 18 19 çatlama oldu ovulasyon ile takip ettim catlamadan 11 gün sonra testim Pozitif çıktı erken gebelik testi ama. Belirti olarak adet belirtilerine ek bir hafta kadar kremsi beyaz koyu akıntım oldu yumurtlamadan sonra şuan yok ama canim

Aşkım çatlatma iğnesi kullanmadınmi doktor kontrolünde mi yaptın bunları

Atarsanız çok sevinirim bende çok istiyorum rabbim nasip etsin bana da bu sevinci testin markası mi klomen birde hangi saat aralığında yaptınız demek ki herkeste çok şiddetli kasık ağrısı görüşlerde hassasiyet olacak diye birşey yok bu bile rahatlattı

Catlama iğnesi kullandırma di çatlıyor çünkü kontrollü gittik o muayene etti büyüdü değerlendir dedi bende ovülasyon yaptım evde garanti için öyle oldu canım yarın randevum var bizde eşimle kan uyuşmazlığı var ben negatifim o Pozitif şimdi o testler yapılacak beta baktıracagim daha bu çıkmadan ya o erken çıkar ama özel olacagi için birde şekerim.biraz yüksek çıkmış ona ne diyecek bakalım
Aşkım çatlatma iğnesi kullanmadınmi doktor kontrolünde mi yaptın bunları

Yok canım ilacın adı klomen yumurtaları büyüten hekimin verdiği. Ben her sabah sekizde kalkıyorum 11 de yaptım hep ovulasyon testlerimi

Bende bu ay klomen kullandım inesinide vuruldum yarın 13. Gün inenin bugün ki testlerden bişey anlamadım inşallah yarinkilerde görürüm benimkide tutar

Eklentiler

• Screenshot_20241126-232418~2.png
    556,5 KB · Görüntüleme: 9
Bende bu ay klomen kullandım inesinide vuruldum yarın 13. Gün inenin bugün ki testlerden bişey anlamadım inşallah yarinkilerde görürüm benimkide tutar
İnşallah caniiimmmmm ya şafi okuyalım mi sana bu gece canım.

İnşallah caniiimmmmm ya şafi okuyalım mi sana bu gece canım.
Ayyy çok teşekkür ederim aşkım yaparmisin bana öyle birşey bende dünden beri okuyorum gurbetteyim tek başımayım kimseden yardım da alamıyorum ama okursan Allah razı olsun senden

Ayyy çok teşekkür ederim aşkım yaparmisin bana öyle birşey bende dünden beri okuyorum gurbetteyim tek başımayım kimseden yardım da alamıyorum ama okursan Allah razı olsun senden
Okurum canım adın ne ismine okuyayım

İlk çatlatma iğnesiydi üstelik uc yumurta oluşmuştu canım insanın umudu sönünce yere cakiliyor çok umutluydum
Bilirim canım az cakilmadim bende Veren alan Rabbim hep umutla bekliyoruz inşallah sana da sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder Bu arada testin negatif mi çıktı ona mi uzuldun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…