• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar erken gebelik testi

haber et bizeeeee
merak ederim 🥹
Merhaba bende aynı Artımed markasından erken gebelik testi yaptım 4 tane.. biliyorum güven yok ama yaşadığım ilçede sadece days doctor ve Artımed var. Aynı benim de konu açan hanımefendi gibi bir silikleşme mevcut bana da bakabilir misiniz acaba bütün belirtileri yaşıyorum gibi ama bilmiyorum psikolojik olarak da olabilir.. bir de 4 ünde de aynı çıktı sabah ilk idrarla yapmıştım. Bacak bel ağrısı kasık ağrısı hafif mide bulantısı uyku hali var ama adetime de daha var 17 sinde olacağım

Eklentiler

• IMG_9733.webp
    IMG_9733.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_9728.webp
    IMG_9728.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_9727.webp
    IMG_9727.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_9731.webp
    IMG_9731.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG_9715.webp
    IMG_9715.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 158
Merhaba bende aynı Artımed markasından erken gebelik testi yaptım 4 tane.. biliyorum güven yok ama yaşadığım ilçede sadece days doctor ve Artımed var. Aynı benim de konu açan hanımefendi gibi bir silikleşme mevcut bana da bakabilir misiniz acaba bütün belirtileri yaşıyorum gibi ama bilmiyorum psikolojik olarak da olabilir.. bir de 4 ünde de aynı çıktı sabah ilk idrarla yapmıştım. Bacak bel ağrısı kasık ağrısı hafif mide bulantısı uyku hali var ama adetime de daha var 17 sinde olacağım
Naptiniz

Daha adetime var Prodoctor test almıştım iki sabahtır onları deniyorum ama silik bir çizgi falan yok adetimin gelmesini bekliyorum gecikirsem yine test yaparım, kan da vermedim daha
Kaç.gun var sizin bat a

Eğer yumurtlama ise bence oldu geçti çünkü tüm belirtiler vardı ama Ovulasyon testim de yarın gelecek uygulamada da 22 si yazıyor pek bilmiyorum yani
Beklenen adet.tarihi canım yani adetine kaç gün var

Arkadaşlar bende pcosum bugünle itibaren çatlamanın 13. günü oluyor elimde bir gebenin günlüğü kaset test dışında test yok. Kaset testte çıkar mı sabah ilk idrarla eğer gebelik varsa?

Merhaba adetim gecikti test güvenilir marka 5 dk olmadan çıktı ama daha sonra pıhtılaşma başladı 7 aylık evliyim pıhtılaşma gelinde doktora gitmedim neden böyle olur teste göre sizce ?

Eklentiler

• IMG_2881.webp
    IMG_2881.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_2880.webp
    IMG_2880.webp
    22 KB · Görüntüleme: 59
Arkadaşlar bende pcosum bugünle itibaren çatlamanın 13. günü oluyor elimde bir gebenin günlüğü kaset test dışında test yok. Kaset testte çıkar mı sabah ilk idrarla eğer gebelik varsa?
Canım merhaba yap sabah ilk idrarınla sonra bide erken gebelik testi alıpta yapabilirsin ama ben duyduğuma araştırdığıma göre kaset testler direk snuç veriyormuş :) inşallah bebişim seninle olur

Canım merhaba yap sabah ilk idrarınla sonra bide erken gebelik testi alıpta yapabilirsin ama ben duyduğuma araştırdığıma göre kaset testler direk snuç veriyormuş :) inşallah bebişim seninle olur
Ayy canım benim çok teşekkür ederim güzel duan için sabah yapayım bakayım 🥲🌸

Merhaba adetim gecikti test güvenilir marka 5 dk olmadan çıktı ama daha sonra pıhtılaşma başladı 7 aylık evliyim pıhtılaşma gelinde doktora gitmedim neden böyle olur teste göre sizce ?
5 dakka olmadan çıktıysa hamilesindir canım ama tekrarla ertesi gün yeniden ve net kirmiziliga ulaşmadan kan testi verme bence çünkü o hataya bende düştüm 14 kusurlu beta değeriyle öğrendim ve şuan artmasını bekliyorum o stres zaten seni yıpratır

Back
X