- 19 Ağustos 2024
- 148
- 23
- 13
- 23
Malesef hala kan vermedim bugün bata 3 gün var tekrar test yaptım malesef negatif. Neden böyle oldu ?Bize de haber verin inşallah kanda da çıkar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef hala kan vermedim bugün bata 3 gün var tekrar test yaptım malesef negatif. Neden böyle oldu ?Bize de haber verin inşallah kanda da çıkar![]()
Merhaba bende aynı Artımed markasından erken gebelik testi yaptım 4 tane.. biliyorum güven yok ama yaşadığım ilçede sadece days doctor ve Artımed var. Aynı benim de konu açan hanımefendi gibi bir silikleşme mevcut bana da bakabilir misiniz acaba bütün belirtileri yaşıyorum gibi ama bilmiyorum psikolojik olarak da olabilir.. bir de 4 ünde de aynı çıktı sabah ilk idrarla yapmıştım. Bacak bel ağrısı kasık ağrısı hafif mide bulantısı uyku hali var ama adetime de daha var 17 sinde olacağımhaber et bizeeeee
merak ederim![]()
Hamile misinizAdetime 2 gün var daha artımed markası
NaptinizMerhaba bende aynı Artımed markasından erken gebelik testi yaptım 4 tane.. biliyorum güven yok ama yaşadığım ilçede sadece days doctor ve Artımed var. Aynı benim de konu açan hanımefendi gibi bir silikleşme mevcut bana da bakabilir misiniz acaba bütün belirtileri yaşıyorum gibi ama bilmiyorum psikolojik olarak da olabilir.. bir de 4 ünde de aynı çıktı sabah ilk idrarla yapmıştım. Bacak bel ağrısı kasık ağrısı hafif mide bulantısı uyku hali var ama adetime de daha var 17 sinde olacağım
Daha adetime var Prodoctor test almıştım iki sabahtır onları deniyorum ama silik bir çizgi falan yok adetimin gelmesini bekliyorum gecikirsem yine test yaparım, kan da vermedim dahaNaptiniz
Kaç.gun var sizin bat aDaha adetime var Prodoctor test almıştım iki sabahtır onları deniyorum ama silik bir çizgi falan yok adetimin gelmesini bekliyorum gecikirsem yine test yaparım, kan da vermedim daha
Bat ne demek pek bilmiyorum kusura bakmayınKaç.gun var sizin bat a
Eğer yumurtlama ise bence oldu geçti çünkü tüm belirtiler vardı ama Ovulasyon testim de yarın gelecek uygulamada da 22 si yazıyor pek bilmiyorum yaniBat ne demek pek bilmiyorum kusura bakmayınyumurtlama mı ?
Beklenen adet.tarihi canım yani adetine kaç gün varEğer yumurtlama ise bence oldu geçti çünkü tüm belirtiler vardı ama Ovulasyon testim de yarın gelecek uygulamada da 22 si yazıyor pek bilmiyorum yani
17sinde olmam gerek normalde ama bazen iki ayda bir geldiği de oluyor çok düzensiz yani bütün kontrollerim yapıldı bişeyim yok ama düzensizlik varBeklenen adet.tarihi canım yani adetine kaç gün var
17sinde olmam gerek normalde ama bazen iki ayda bir geldiği de oluyor çok düzensiz yani bütün kontrollerim yapıldı bişeyim yok ama düzensizlik var
Yani adetim gecikti, kadın doğuma gittim combinol verdi. Şuan göğüs hassasiyeti dışında bi belirti yok. Test de yapmadım kanda negatif çıktı zaten gerek duymadım artık heveslenmek istemiyorumSonuç ne oldu?
Canım merhaba yap sabah ilk idrarınla sonra bide erken gebelik testi alıpta yapabilirsin ama ben duyduğuma araştırdığıma göre kaset testler direk snuç veriyormuş :) inşallah bebişim seninle olurArkadaşlar bende pcosum bugünle itibaren çatlamanın 13. günü oluyor elimde bir gebenin günlüğü kaset test dışında test yok. Kaset testte çıkar mı sabah ilk idrarla eğer gebelik varsa?
Ayy canım benim çok teşekkür ederim güzel duan için sabah yapayım bakayımCanım merhaba yap sabah ilk idrarınla sonra bide erken gebelik testi alıpta yapabilirsin ama ben duyduğuma araştırdığıma göre kaset testler direk snuç veriyormuş :) inşallah bebişim seninle olur
5 dakka olmadan çıktıysa hamilesindir canım ama tekrarla ertesi gün yeniden ve net kirmiziliga ulaşmadan kan testi verme bence çünkü o hataya bende düştüm 14 kusurlu beta değeriyle öğrendim ve şuan artmasını bekliyorum o stres zaten seni yıpratırMerhaba adetim gecikti test güvenilir marka 5 dk olmadan çıktı ama daha sonra pıhtılaşma başladı 7 aylık evliyim pıhtılaşma gelinde doktora gitmedim neden böyle olur teste göre sizce ?
Canım pıhtılaşma derken adet mi oldunMerhaba adetim gecikti test güvenilir marka 5 dk olmadan çıktı ama daha sonra pıhtılaşma başladı 7 aylık evliyim pıhtılaşma gelinde doktora gitmedim neden böyle olur teste göre sizce ?
Ne demek kimin duası kabul olur belli olmaz Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınAyy canım benim çok teşekkür ederim güzel duan için sabah yapayım bakayım![]()
Aminn canımm Rabbim bebişini de sana bağışlasın sağlıklı güzel kolay bi gebelik olsun sağlıkla da al kucağına İnşallahNe demek kimin duası kabul olur belli olmaz Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()