Biri negatif biri silik çıktı kuzum ne olduguda belli değil ama negatif olan prodoctr ondan umudum kesildiBilirim canım az cakilmadim bende Veren alan Rabbim hep umutla bekliyoruz inşallah sana da sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip ederBu arada testin negatif mi çıktı ona mi uzuldun sen
Aminnn inşallah kuzummmAminnnnnnn inşallah sebihaaaaRabbim sana da nasip etsin İnşallah
At bakım testlerini diğerinin markası neydi?Biri negatif biri silik çıktı kuzum ne olduguda belli değil ama negatif olan prodoctr ondan umudum kesildi
Aynı şekilde ikizlere hamile kaldım. Ama genetikte de var.Evet kuzum dur sana resmi atayım takvimin değerlendirdik ben klomen kullandım adetin beşinci günü başladım onuncu günü bitti döngünün 18 19 çatlama oldu ovulasyon ile takip ettim catlamadan 11 gün sonra testim Pozitif çıktı erken gebelik testi ama. Belirti olarak adet belirtilerine ek bir hafta kadar kremsi beyaz koyu akıntım oldu yumurtlamadan sonra şuan yok ama canim
Ay attım kuzum ya biride inovitaydi yarın bidaha tekrarlicam sonkezAt bakım testlerini diğerinin markası neydi?
Regl olmazsam tabiAy attım kuzum ya biride inovitaydi yarın bidaha tekrarlicam sonkez
At canım göremedimAy attım kuzum ya biride inovitaydi yarın bidaha tekrarlicam sonkez
Ay ne gguzel canım rabbim kucağına almayı nasip etsinAynı şekilde ikizlere hamile kaldım. Ama genetikte de var.
bizde de kan uyuşmazlığı varşuan yine hamileyim. Bu sefer klomen kullanmadan hamile kaldım
Çöpe mi attın yaaaAy attım kuzum ya biride inovitaydi yarın bidaha tekrarlicam sonkez
Çöpe mi attın yaaa
Evet aşkım varsa yarınki dede çıkarÇöpe mi attın yaaa
İnşallah canım erken gebelik testi de yapabilirsin canım awox prodictor falan çok iyi markalar bak ben cuma yaptım negatif çıktı pazartesi Pozitif çıktı aynı marka test adet olmadigimiz surece hep umut var. Doktorun senj ne zaman kontrole çağırdıEvet aşkım çöpe atarım moralim bozulunca yarın yaptığımı atarım ama varsa ondada çıkar zaten
İnşallah bitanem senden haber bekliyorum yarın SabahEvet aşkım varsa yarınki dede çıkar
Regl olmazsan test yap dedi canım iki test var elimde yarın bakicam markasını hatırlamıyorumİnşallah canım erken gebelik testi de yapabilirsin canım awox prodictor falan çok iyi markalar bak ben cuma yaptım negatif çıktı pazartesi Pozitif çıktı aynı marka test adet olmadigimiz surece hep umut var. Doktorun senj ne zaman kontrole çağırdı
Ya bikaç gün geçmesini bekliycem yaCanım gebelikle adet semptomları çok benziyor yarın bir erken gebelik test yap bakalım
İnşallah canım benimİnşallah bitanem senden haber bekliyorum yarın Sabah
Anladım canım yapabilirsen erken gebelik testi al eczaneden onlar daha düşük beta hgc yi algılıyorRegl olmazsan test yap dedi canım iki test var elimde yarın bakicam markasını hatırlamıyorum
Bekleye bilirsen süper canımYa bikaç gün geçmesini bekliycem ya
Üzülmek istemiyorum ya bi kere gebelik yaşadım daha önce adetim 3 gün geçmişti onda bile çok silik belirsizz çizgi çıkmıştı bubsefer doktor 10 gün gecikirse test yap dediBekleye bilirsen süper canım