Erken Gebelik Testi Pozitif mi?

Bilirim canım az cakilmadim bende Veren alan Rabbim hep umutla bekliyoruz inşallah sana da sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder😊😊 Bu arada testin negatif mi çıktı ona mi uzuldun sen
Biri negatif biri silik çıktı kuzum ne olduguda belli değil ama negatif olan prodoctr ondan umudum kesildi

Evet kuzum dur sana resmi atayım takvimin değerlendirdik ben klomen kullandım adetin beşinci günü başladım onuncu günü bitti döngünün 18 19 çatlama oldu ovulasyon ile takip ettim catlamadan 11 gün sonra testim Pozitif çıktı erken gebelik testi ama. Belirti olarak adet belirtilerine ek bir hafta kadar kremsi beyaz koyu akıntım oldu yumurtlamadan sonra şuan yok ama canim
Aynı şekilde ikizlere hamile kaldım. Ama genetikte de var. 😅
bizde de kan uyuşmazlığı var 😐 şuan yine hamileyim. Bu sefer klomen kullanmadan hamile kaldım

Evet aşkım çöpe atarım moralim bozulunca yarın yaptığımı atarım ama varsa ondada çıkar zaten 🥲

Evet aşkım çöpe atarım moralim bozulunca yarın yaptığımı atarım ama varsa ondada çıkar zaten 🥲
İnşallah canım erken gebelik testi de yapabilirsin canım awox prodictor falan çok iyi markalar bak ben cuma yaptım negatif çıktı pazartesi Pozitif çıktı aynı marka test adet olmadigimiz surece hep umut var. Doktorun senj ne zaman kontrole çağırdı

İnşallah canım erken gebelik testi de yapabilirsin canım awox prodictor falan çok iyi markalar bak ben cuma yaptım negatif çıktı pazartesi Pozitif çıktı aynı marka test adet olmadigimiz surece hep umut var. Doktorun senj ne zaman kontrole çağırdı
Regl olmazsan test yap dedi canım iki test var elimde yarın bakicam markasını hatırlamıyorum

X