• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Kızlar merhabalar umarım hepiniz en kısa zamanda gebelik haberlerinizi alırsınız 🙏🏻 Testime bakabilir misin sizce bozuk mu 2. Çizgi 2 tane gibi duruyor

Eklentiler

• B6D86932-60C7-4FF8-9971-C757A8CE88A8.webp
    B6D86932-60C7-4FF8-9971-C757A8CE88A8.webp
    52 KB · Görüntüleme: 12
  • 162905A3-5951-46BF-82AF-A69225FF4805.webp
    162905A3-5951-46BF-82AF-A69225FF4805.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 13
Valla ben iki ay önce 4 farklı markada gördüm geciktim negatif çıktı o yüzden pozitif çıkan gerçekten bile pozitifse inanmam zaman alıyor. Ama sizde var gibi geldi bana çizgilerde belirgin zaten. En iyisini yaparsınız inşallah güzel haberler alırsınız benide haberdar edin
En son 20 gün gecikmeyle ve negatif kan testiyle regl olmuştum, bu sefer 4.gün henüz biraz daha zaman geçsin diye beklemeye çalışıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için kan tahlili yaptırdığımda ya da regl de olurdam haberdar edeceğim buradan🥰

En son 20 gün gecikmeyle ve negatif kan testiyle regl olmuştum, bu sefer 4.gün henüz biraz daha zaman geçsin diye beklemeye çalışıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için kan tahlili yaptırdığımda ya da regl de olurdam haberdar edeceğim buradan🥰
Memnun olurum sağolun. İnşallah istediğiniz güzel haberi alırsınız 🙏🏻

Memnun olurum sağolun. İnşallah istediğiniz güzel haberi alırsınız 🙏🏻
Bugün kan testi verdim dayanamadım 351.3 çıktı sonuç çok şükür🙏 haber veririm demiştim yazmak istedim öğrenince size.. Allah isteyenlere içlerin de bizlerede sağlıkla kolaylıkla keyifle bolluk bereketle nasip etsin🥰

Bugün kan testi verdim dayanamadım 351.3 çıktı sonuç çok şükür🙏 haber veririm demiştim yazmak istedim öğrenince size.. Allah isteyenlere içlerin de bizlerede sağlıkla kolaylıkla keyifle bolluk bereketle nasip etsin🥰
Yaaa çok sevindim 🥰 sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 darısı bu ay başıma olur inşallah dua edin

Yaaa çok sevindim 🥰 sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 darısı bu ay başıma olur inşallah dua edin
Aminnn çok teşekkür ederimm🥰🙏sizinde bebişinizin güzel haberlerini aldığınız bir ay olsun sağlıkla huzurla inşaallah🥰🙏

Saglikla alirsiniz kucaginiza insallah 🥰belirtileriniz nelerdi 🥰

Hayırlı olsun canımmmm reglin gecikmişmiydi testinin fotoğrafını paylaşabilir misin birde lütfen 🙏

Back
X