Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla ben iki ay önce 4 farklı markada gördüm geciktim negatif çıktı o yüzden pozitif çıkan gerçekten bile pozitifse inanmam zaman alıyor. Ama sizde var gibi geldi bana çizgilerde belirgin zaten. En iyisini yaparsınız inşallah güzel haberler alırsınız benide haberdar edin
En son 20 gün gecikmeyle ve negatif kan testiyle regl olmuştum, bu sefer 4.gün henüz biraz daha zaman geçsin diye beklemeye çalışıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için kan tahlili yaptırdığımda ya da regl de olurdam haberdar edeceğim buradan
En son 20 gün gecikmeyle ve negatif kan testiyle regl olmuştum, bu sefer 4.gün henüz biraz daha zaman geçsin diye beklemeye çalışıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için kan tahlili yaptırdığımda ya da regl de olurdam haberdar edeceğim buradan
Bugün kan testi verdim dayanamadım 351.3 çıktı sonuç çok şükür haber veririm demiştim yazmak istedim öğrenince size.. Allah isteyenlere içlerin de bizlerede sağlıkla kolaylıkla keyifle bolluk bereketle nasip etsin
Bugün kan testi verdim dayanamadım 351.3 çıktı sonuç çok şükür haber veririm demiştim yazmak istedim öğrenince size.. Allah isteyenlere içlerin de bizlerede sağlıkla kolaylıkla keyifle bolluk bereketle nasip etsin