Test pozitif mi? Bakabilir misinizzz😍

Artimed çok güvenilir bir test değil ancak productor ve net kesin ikinci çizgi tatlı minik bir bebek demek. İhtimal bile demiyorum. Acile gidip kan verebilirsiniz eğer sabirsizlaniyorsaniz. Hatta Beta HCG 300 ve üzeri çıkacak diye düşünüyorum. Erken döllenen bir bebek. Yoksa regl tarihine iki gün kala bu kadar net ikinci çizgiler cikmaz.y

Ya hayır hiç pazarı falan bekleme gecmesini bekleme hamilesin işte. 💝 Bu işin uzmani falan değiliz çoğumuz ama testlerin hep pozitif bebis var kan ile sadece betani öğrenip iki günde bir artışını kontrol et. Hemen kadın doğum doktoruna gitmene gerek yok çünkü sana söyleyeceği tek şey kanını iki günde bir takip edelim henüz kese ve bebek gözükmüyor yönünde olacak. Sağlıklı olan iki günde bir kan verip artış iki katı olursa bir hafta sonra kadın doğumcuya gitmek. Sabredecegin tek konu bu olsun. Çok ama cok seviniyorum birinden bebiş haberi alınca hayırlı uğurlu olsun insallahhhh💝
Bişey sorucam canım, söylemesi ayıp vajinam hep ıslak gibi adet oldum diye gidiyorum geliyorum görmüyorum bişey ama bu kötü bişey mi normal mi acaba çok acemisiyim bu işin henüz🥲

Ayyyyy hayırlı olsunnnn gebesiiiiinnn🥰 sadece artimed test pozitif olsaydı üzülürdüm, ama prodoctor hiç şaşmadı 🌸 gözünüz aydıııınn
Yardim edermsinin transferimin 4. Sabahında yaptim ve ilk 3 dakikada boyle oldu varmi birseyler

Eklentiler

• 1000010107.webp
    1000010107.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 24
Teşekkürler Allah razı olsun inşallah

Ovülasyon cubugunda belli oluyormu poztif olup olmadigimiz
Burda okudum bende birkaç gün kala regli tarihine kıpkırmızı oluyosa eğer gebelik ihtimali olabilir deniyormuş ama yanıltmak istemem benimde net bilgim yok

Herkes yalancı demiş artimed için bende emin olmak için yumurtlama testim vardı evde onu yaptım kıpkırmızı ve prodoctor erken gebelik o da öyle oldu, kan yarın vermeli miyim yarın regle 1 gün kalıyor çünkü yine
Maşallah gebesin 🧿🧿 neler yaptın bu ay nasıl oldu bize de söyle 😬😬

Reglime 2 gün var sabah yaptığım kaset test ilk 3 dk da çıkıyor, belirti mi bilemiyorum ama alt kasık ağrım çok var ara ara nadiren geçiyor göğsümde dolgunluk var ama regli öncesi yaşadığım belirtiler bunlar 3 senelik evliyim ilk kez yaşıyor olucam bu duyguyu heycanlıyım🥹 test artimed markaya ait erken gebelik de değil normal gebelik testiydi
Hamilesiniz kan verin netleşsin

Reglime 2 gün var sabah yaptığım kaset test ilk 3 dk da çıkıyor, belirti mi bilemiyorum ama alt kasık ağrım çok var ara ara nadiren geçiyor göğsümde dolgunluk var ama regli öncesi yaşadığım belirtiler bunlar 3 senelik evliyim ilk kez yaşıyor olucam bu duyguyu heycanlıyım🥹 test artimed markaya ait erken gebelik de değil normal gebelik testiydi
Merhaba yalancı pozitifler bu kadar net gosterir mi bilmiyorum ama bence hamilesiniz kan verin lutfen netlestirin merak ettim 🌸😍

Bisey sorabilir miyim ovulasyon testinin hemen pik olmasi yumurtlama mi yoksa gebelik mi

Back
X