Anladım Canım valla en güzeli tabi ki geç ogrenmek canım bekleyebilmek çok önemliÜzülmek istemiyorum ya bi kere gebelik yaşadım daha önce adetim 3 gün geçmişti onda bile çok silik belirsizz çizgi çıkmıştı bubsefer doktor 10 gün gecikirse test yap dedi
Adetiniz kaç gün geçtiMerhaba kızlar bugün yumurtlamamın üzerinden 8-9 gün geçti sabah yaptığım testte hiç çizgi çıkmadı o da erken gebelik testiydi zaten 2-3 gündür bir sürü test yaptım Bir tane lavabo quik markada çok hafif bir silik çizgi çıktı Umut ettim sabah erken gebelik testi yaptım onda hiçbir şey çıkmadı 3 gibi tekrar eczaneden test aldım bunda bayağı belirgin çizgi çıktı Bir erken gebelik testi almıştım Bir kaset test kaset testte hiçbir şey çıkmadı kafam çok karıştı canım çok sıkıldı böyle ağlamak istiyorum Duygu durumum hiç iyi değil bu ay ve Bir önceki ay bana ne oldu bilmiyorum deli gibi test alıyorum test yapıyorum. Sizce bu testimde gebelik var mı çok uzattım kusura bakmayın.
Bide ovulasyon setim var elimde onlardan yapıyorum hergün yarın adet günüm ama hala koyuluk çıkıyor teste oda kafamı karıştırdı normalde çıkmaz böyle yumurtlama 12 kadımda oldu 15 16 kasım gibi çatladı hatta 19 kasımda ovulasyon testim baya silikleşmişti baya yok gibiydi resim ekliycem sonra 22 kasımda teste devam edim dedim tekrar koyulaşma başladı en son attığım bugün en son yaptığımBekleye bilirsen süper canım
Canım adetim ovulasyona göre daha geçmedi 28 Kasım olmam lazım bu testler pazartesi yaptığım. Ovulasyon 11 günü Kan verdim maalesef ki çıkmadı pazartesi saat onda bugün aile hekimim yokmuş yarın sabah sonucu alacağım ve kadın doğum hekimimle eksik olan kan testlerimi yaptıcağrımAdetiniz kaç gün geçti
Gebelikte lh hormonu yüksek oluyor ondan olabilir bu platformda çok var lh testiyle gebelik öğrenen istersen bir araştır canımBide ovulasyon setim var elimde onlardan yapıyorum hergün yarın adet günüm ama hala koyuluk çıkıyor teste oda kafamı karıştırdı normalde çıkmaz böyle yumurtlama 12 kadımda oldu 15 16 kasım gibi çatladı hatta 19 kasımda ovulasyon testim baya silikleşmişti baya yok gibiydi resim ekliycem sonra 22 kasımda teste devam edim dedim tekrar koyulaşma başladı en son attığım bugün en son yaptığım
Evet çok okudum inşallah ondadır yaa umutlarımı boşa çıkarmaz rabbimGebelikte lh hormonu yüksek oluyor ondan olabilir bu platformda çok var lh testiyle gebelik öğrenen istersen bir araştır canım
İnşallah canimmmmm Rabb'im nasip eder bana yaz muhakkak sonucunu olur mu zaten Ağustos ayı anneler grubuna gelirsin diye düşünüyorum var ise gebelikEvet çok okudum inşallah ondadır yaa umutlarımı boşa çıkarmaz rabbim
Elimdeki erkn canimAnladım canım yapabilirsen erken gebelik testi al eczaneden onlar daha düşük beta hgc yi algılıyor
İyi Canim süper inşallah hakkında hayırlısı olurElimdeki erkn canim
Canım adetim ovulasyona göre daha geçmedi 28 Kasım olmam lazım bu testler pazartesi yaptığım. Ovulasyon 11 günü Kan verdim maalesef ki çıkmadı pazartesi saat onda bugün aile hekimim yokmuş yarın sabah sonucu alacağım ve kadın doğum hekimimle eksik olan kan testlerimi
Anladım canım bende adetim 5 gün geçtiğinde yapmıştım test çıkmamıştı hatta kan testide vermiştim ondada çıkmamıştı 5 gün daha bekledim test yaptığımda çıkmıştı o yüzden sormuştum sanada belki erken yapmıssındır testi diye :)Canım adetim ovulasyona göre daha geçmedi 28 Kasım olmam lazım bu testler pazartesi yaptığım. Ovulasyon 11 günü Kan verdim maalesef ki çıkmadı pazartesi saat onda bugün aile hekimim yokmuş yarın sabah sonucu alacağım ve kadın doğum hekimimle eksik olan kan testlerimi yaptıcağrım
Haber veririm sen hamilesin heralde dua et lütfen inşallah olsunda gelirim tabiİnşallah canimmmmm Rabb'im nasip eder bana yaz muhakkak sonucunu olur mu zaten Ağustos ayı anneler grubuna gelirsin diye düşünüyorum var ise gebelik
Anladım canım ovulasyon takibi yaptım ve klomen kullandım canım ben bu ayAnladım canım bende adetim 5 gün geçtiğinde yapmıştım test çıkmamıştı hatta kan testide vermiştim ondada çıkmamıştı 5 gün daha bekledim test yaptığımda çıkmıştı o yüzden sormuştum sanada belki erken yapmıssındır testi diye :)
Sağlıklı bir gebelik olur mu belli değil daha çok başındayım dusuklerim olduğu için korkularım var canımHaber veririm sen hamilesin heralde dua et lütfen inşallah olsunda gelirim tabi
Umarım vardır bebişin canım hakkında hayırlısı olsun :)Anladım canım ovulasyon takibi yaptım ve klomen kullandım canım ben bu ay
Bu arada ilk gebeliğin mi olacakUmarım vardır bebişin canım hakkında hayırlısı olsun :)
Amin canım hepimizinUmarım vardır bebişin canım hakkında hayırlısı olsun :)
Beta takibi yapıyor musun iki günde bir durum ne neden şüpheleniyorsunSağlıklı bir gebelik olur mu belli değil daha çok başındayım dusuklerim olduğu için korkularım var canım
Yok bitanem 4 gebeliğim ilk ikisi düşük oldu üçüncüsü kızım doğdu çok şükür altı buçuk yaşında bu dördüncü gebeliğim ikinci çocuğum olacak inşallah Rabbim nasip ederseBu arada ilk gebeliğin mi olacak
Kafana takma sağlıklı olacak inşallahSağlıklı bir gebelik olur mu belli değil daha çok başındayım dusuklerim olduğu için korkularım var canım
İlk kanı pazartesi verdim Çarşamba vereceğim şuan bir sıkıntı yok geçmiş tecrübelerden dolayı korkuyorum sadece kızımda da öyleydim dogurana kadar korkuyla birşey olacak diyeBeta takibi yapıyor musun iki günde bir durum ne neden şüpheleniyorsun