Erken Gebelik Testi Pozitif mi?

Adetiniz kaç gün geçti

Bekleye bilirsen süper canım
Bide ovulasyon setim var elimde onlardan yapıyorum hergün yarın adet günüm ama hala koyuluk çıkıyor teste oda kafamı karıştırdı normalde çıkmaz böyle yumurtlama 12 kadımda oldu 15 16 kasım gibi çatladı hatta 19 kasımda ovulasyon testim baya silikleşmişti baya yok gibiydi resim ekliycem sonra 22 kasımda teste devam edim dedim tekrar koyulaşma başladı en son attığım bugün en son yaptığım

Eklentiler

• IMG_4027.jpeg
    213,9 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_4146.jpeg
    214,2 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_4199.jpeg
    85,3 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_4279.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 8
Adetiniz kaç gün geçti
Canım adetim ovulasyona göre daha geçmedi 28 Kasım olmam lazım bu testler pazartesi yaptığım. Ovulasyon 11 günü Kan verdim maalesef ki çıkmadı pazartesi saat onda bugün aile hekimim yokmuş yarın sabah sonucu alacağım ve kadın doğum hekimimle eksik olan kan testlerimi yaptıcağrım

Eklentiler

• Screenshot_20241125-103747~2.png
    575,8 KB · Görüntüleme: 8
Gebelikte lh hormonu yüksek oluyor ondan olabilir bu platformda çok var lh testiyle gebelik öğrenen istersen bir araştır canım

Anladım canım bende adetim 5 gün geçtiğinde yapmıştım test çıkmamıştı hatta kan testide vermiştim ondada çıkmamıştı 5 gün daha bekledim test yaptığımda çıkmıştı o yüzden sormuştum sanada belki erken yapmıssındır testi diye :)

Anladım canım ovulasyon takibi yaptım ve klomen kullandım canım ben bu ay

Beta takibi yapıyor musun iki günde bir durum ne neden şüpheleniyorsun
İlk kanı pazartesi verdim Çarşamba vereceğim şuan bir sıkıntı yok geçmiş tecrübelerden dolayı korkuyorum sadece kızımda da öyleydim dogurana kadar korkuyla birşey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…