Yani varsa beta düşük çıkar 5-6 vs 5 den büyüjse hamilelik olabilirYa adet var diye çıkmazsa böyle bir ihtimal var mı onu da bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani varsa beta düşük çıkar 5-6 vs 5 den büyüjse hamilelik olabilirYa adet var diye çıkmazsa böyle bir ihtimal var mı onu da bilmiyorum
Canım bu kaçıncı dk fotoğrafiBenimde reglime 3 günüm var bugün sabah yaptım) predictor early) sizce var mıdır
ilk 3-4 dk içerisinde çıktıCanım bu kaçıncı dk fotoğrafi
O zaman vardır hayırlı olsun bundan daha önce test yapmış mıydın peki bı kaç gün öncesindenilk 3-4 dk içerisinde çıktı
dün ve önceki gün yapmıştım canım onları da ekliyorum onlar bugüne göre daha silik gibi geldiO zaman vardır hayırlı olsun bundan daha önce test yapmış mıydın peki bı kaç gün öncesinden
Canım bende 5 gün kala bu testi yaptım böyle çıktı ama.hemen çıkmadı marka productor bakar mısın acaba gitgide koyulasir midün ve önceki gün yapmıştım canım onları da ekliyorum onlar bugüne göre daha silik gibi geldi
Çok silikte olsa sanki var gibi ama kaç dk sonra çıktı kuruma çizgisi olabilir miCanım bende 5 gün kala bu testi yaptım böyle çıktı ama.hemen çıkmadı marka productor bakar mısın acaba gitgide koyulasir mi
Olabilir 15. Dk sonra çıktıÇok silikte olsa sanki var gibi ama kaç dk sonra çıktı kuruma çizgisi olabilir mi
1-2 gün sonra tekrar test yap istersenOlabilir 15. Dk sonra çıktı
Kızlar benim de reglim düzensiz pcos var geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum ama tutmadı regl oldum çatlatma iğnesi regli düzene sokuyor diyorlar eğer öyleyse 9 günüm var belirtim vardı eşim test yap dedi yapmamla beklemeden silik çıktı sizce hamile miyim?Kızlar benim regl 7 gün var erken gebelik testi 2 de silik çizgi çıktı , kaset test yaptım oda silik çıktı sizce kan vermeye gitmeli miyim 2 dk içinde hepsinde gözüktü kaset test sadece 5 dk içinde
Canım benim regl 6 gün var dün 7 gündü hamile olduğu mu öğrendimKızlar benim de reglim düzensiz pcos var geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum ama tutmadı regl oldum çatlatma iğnesi regli düzene sokuyor diyorlar eğer öyleyse 9 günüm var belirtim vardı eşim test yap dedi yapmamla beklemeden silik çıktı sizce hamile miyim?
Başka bir test yarın dene tekrarKızlar benim de reglim düzensiz pcos var geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum ama tutmadı regl oldum çatlatma iğnesi regli düzene sokuyor diyorlar eğer öyleyse 9 günüm var belirtim vardı eşim test yap dedi yapmamla beklemeden silik çıktı sizce hamile miyim?
Hayırlısınolsun adete 6gün varken bnde yaptım inşşllh vardırBaşka bir test yarın dene tekrar
Pozitif 66 Çarşamba artışa bakacaklar canımKanda kesin çıkar sonucunuz ne oldu merak ettim
Bugün tekrar test yap koyulduğu kontrol et canımHayırlısınolsun adete 6gün varken bnde yaptım inşşllh vardırEki Görüntüle 3575172
Hayırlısınolsun adete 6gün varken bnde yaptım inşşllh vardırEki Görüntüle 3575172
Ya çok sevindim canım benim tebriklerPozitif 66 Çarşamba artışa bakacaklar canım