Ayyyy pozitiffffMerhaba kızlar bugün yumurtlamamın üzerinden 8-9 gün geçti sabah yaptığım testte hiç çizgi çıkmadı o da erken gebelik testiydi zaten 2-3 gündür bir sürü test yaptım Bir tane lavabo quik markada çok hafif bir silik çizgi çıktı Umut ettim sabah erken gebelik testi yaptım onda hiçbir şey çıkmadı 3 gibi tekrar eczaneden test aldım bunda bayağı belirgin çizgi çıktı Bir erken gebelik testi almıştım Bir kaset test kaset testte hiçbir şey çıkmadı kafam çok karıştı canım çok sıkıldı böyle ağlamak istiyorum Duygu durumum hiç iyi değil bu ay ve Bir önceki ay bana ne oldu bilmiyorum deli gibi test alıyorum test yapıyorum. Sizce bu testimde gebelik var mı çok uzattım kusura bakmayın.
Canım bir tek bunda pozitif çıktı diğer yaptığım gebelik testleri negatifAyyyy pozitiffff
Bunun markası neCanım bir tek bunda pozitif çıktı diğer yaptığım gebelik testleri negatif
Markası ne canımMerhaba kızlar bugün yumurtlamamın üzerinden 8-9 gün geçti sabah yaptığım testte hiç çizgi çıkmadı o da erken gebelik testiydi zaten 2-3 gündür bir sürü test yaptım Bir tane lavabo quik markada çok hafif bir silik çizgi çıktı Umut ettim sabah erken gebelik testi yaptım onda hiçbir şey çıkmadı 3 gibi tekrar eczaneden test aldım bunda bayağı belirgin çizgi çıktı Bir erken gebelik testi almıştım Bir kaset test kaset testte hiçbir şey çıkmadı kafam çok karıştı canım çok sıkıldı böyle ağlamak istiyorum Duygu durumum hiç iyi değil bu ay ve Bir önceki ay bana ne oldu bilmiyorum deli gibi test alıyorum test yapıyorum. Sizce bu testimde gebelik var mı çok uzattım kusura bakmayın.
Günüm geçmeden kan vermek istemiyorum yani en mantıklısı tabii ki en kesin çözüm o geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için de kendimi çok kötü hissediyorum yani çünkü kanı gerçekten seviniyorum net bir şey olduğu için ve sonra bir kanama falan yaşarsam çok üzülüyorum geçen ayda erkenden test verdim ve çok sıkıntı yaşadım ya inşallah bu sefer öyle bir durumla karşılaşmam ama hiç umudum yok yaniVar bence kan verin
Artimed ise yalancı çıkarıyorMerhaba kızlar bugün yumurtlamamın üzerinden 8-9 gün geçti sabah yaptığım testte hiç çizgi çıkmadı o da erken gebelik testiydi zaten 2-3 gündür bir sürü test yaptım Bir tane lavabo quik markada çok hafif bir silik çizgi çıktı Umut ettim sabah erken gebelik testi yaptım onda hiçbir şey çıkmadı 3 gibi tekrar eczaneden test aldım bunda bayağı belirgin çizgi çıktı Bir erken gebelik testi almıştım Bir kaset test kaset testte hiçbir şey çıkmadı kafam çok karıştı canım çok sıkıldı böyle ağlamak istiyorum Duygu durumum hiç iyi değil bu ay ve Bir önceki ay bana ne oldu bilmiyorum deli gibi test alıyorum test yapıyorum. Sizce bu testimde gebelik var mı çok uzattım kusura bakmayın.
Var gibi duruyor canım inşallah vardırMerhaba kızlar bugün yumurtlamamın üzerinden 8-9 gün geçti sabah yaptığım testte hiç çizgi çıkmadı o da erken gebelik testiydi zaten 2-3 gündür bir sürü test yaptım Bir tane lavabo quik markada çok hafif bir silik çizgi çıktı Umut ettim sabah erken gebelik testi yaptım onda hiçbir şey çıkmadı 3 gibi tekrar eczaneden test aldım bunda bayağı belirgin çizgi çıktı Bir erken gebelik testi almıştım Bir kaset test kaset testte hiçbir şey çıkmadı kafam çok karıştı canım çok sıkıldı böyle ağlamak istiyorum Duygu durumum hiç iyi değil bu ay ve Bir önceki ay bana ne oldu bilmiyorum deli gibi test alıyorum test yapıyorum. Sizce bu testimde gebelik var mı çok uzattım kusura bakmayın.
Bu art+ Med canım. Eczacıya dedim ki hayır bunu da çok yalancı pozitif çıkıyormuş başka bir marka var mı dedi ki eski üretimlerinde evet sıkıntı yaşanılan şeyler olmuş ama şu an yeni üretilenlerde hiçbir sıkıntı yok ben kefilim dedi adam bir de testin arkasında şimdi atacağım ekleyeceğim ilişkiden 5 gün sonra yapılabilir ibaresi var bu da benim iyice güvenimi sarstı açıkçası.Markası ne canım
İnşallah canımVar gibi duruyor canım inşallah vardır
Hem pembe hemde mor kapaklı olanları var ama artimed cidden yalancı çıkarıyor benim 13 gün vardı pozitif verdi kaset test yap varsa çıkar onlarda yanılma payı daha azBu art+ Med canım. Eczacıya dedim ki hayır bunu da çok yalancı pozitif çıkıyormuş başka bir marka var mı dedi ki eski üretimlerinde evet sıkıntı yaşanılan şeyler olmuş ama şu an yeni üretilenlerde hiçbir sıkıntı yok ben kefilim dedi adam bir de testin arkasında şimdi atacağım ekleyeceğim ilişkiden 5 gün sonra yapılabilir ibaresi var bu da benim iyice güvenimi sarstı açıkçası.
Bu art+ Med canım. Eczacıya dedim ki hayır bunu da çok yalancı pozitif çıkıyormuş başka bir marka var mı dedi ki eski üretimlerinde evet sıkıntı yaşanılan şeyler olmuş ama şu an yeni üretilenlerde hiçbir sıkıntı yok ben kefilim dedi adam bir de testin arkasında şimdi atacağım ekleyeceğim ilişkiden 5 gün sonra yapılabilir ibaresi var bu da benim iyice güvenimi sarstı açıkçası.
Kasetlerde de resimde çıkmayan çok silik çizgi var muhtemelen t çizgisi gogesi yada kuruma çizgisi valla bu kadar net çıkmasa burda konu açmayacaktımHem pembe hemde mor kapaklı olanları var ama artimed cidden yalancı çıkarıyor benim 13 gün vardı pozitif verdi kaset test yap varsa çıkar onlarda yanılma payı daha az
Çekiyorum atmadım yeni yaptım zaten testi atıyorumKapını attın mı bir resmini ceksene
Artimed di galiba hatırlamıyorum hamileliğimi öğrendim test 4 tane daha yapmıştım bu şekil mi testinÇekiyorum atmadım yeni yaptım zaten testi atıyorum
Çekiyorum atmadım yeni yaptım zaten testi atıyorum
İnşallah canım yaVar gibi duruyor canım inşallah vardır
Yok canım düz benimkiArtimed di galiba hatırlamıyorum hamileliğimi öğrendim test 4 tane daha yapmıştım bu şekil mi testin