- 6 Ocak 2025
- 230
- 67
- 13
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikii haber vereceğimhaber et bizeeeee
merak ederim![]()
yarın ilk idrarla tekrarla bence bakalım ne olacak
Tamam canım dua edinyarın ilk idrarla tekrarla bence bakalım ne olacak
Yumurtlama tarihini biliyor musun canım? Hayırlı olsunAdetime 2 gün var daha artımed markası
Evet bu ay çatlatma iğnesi yaptım bugün 13. GünümYumurtlama tarihini biliyor musun canım? Hayırlı olsun
Canım bence kan testi vermen senin için daha iyi olacak çünkü testlere güven olmuyor malesefArkadaşlar sabah ilk idrarda yaptım
Siz Naptınız kan verdiniz mi veya başka test yaptınız mıCanım bence kan testi vermen senin için daha iyi olacak çünkü testlere güven olmuyor malesef
Çok aşırı silik ben gördüm 2 günde bir testi tekrarlayın koyulasmayi takip edin adet günü kan verin inşallah hamilesinizdirArkadaşlar bir önceki açtığım konuda kaset test yapmıştım bata 6 gün var erken gebelik testi yaptım ilk 10 dakika çok silik bir çizgi vardı bir saat sonra bu şekilde olmuş sizce kuruma çizgisimi ? Prodoctor test markası
Var bence kan verin kesinlestirin
Var bence kan verin kesinlestiriy
Bugün tekrar kaset test yaptım ve yine silik çizgi akşam eşimle acile gidip kan vericem inşallah hayırlı sonuçlar alırızÇok aşırı silik ben gördüm 2 günde bir testi tekrarlayın koyulasmayi takip edin adet günü kan verin inşallah hamilesinizdir
Hayır hala kan vermedim bugün tekrar kaset test yaptım ilk idrarla yine silik çizgi akşam kan vericem takip edicem dua edinSiz Naptınız kan verdiniz mi veya başka test yaptınız mı
Bize de haber verin inşallah kanda da çıkarHayır hala kan vermedim bugün tekrar kaset test yaptım ilk idrarla yine silik çizgi akşam kan vericem takip edicem dua edin![]()