Arkadaşlar erken gebelik testi

BABC8207-2CA8-4CA8-B9F6-B7D8D587EC66.webp

Arkadaşlar bir önceki açtığım konuda kaset test yapmıştım bata 6 gün var erken gebelik testi yaptım ilk 10 dakika çok silik bir çizgi vardı bir saat sonra bu şekilde olmuş sizce kuruma çizgisimi ? Prodoctor test markası
Çok aşırı silik ben gördüm 2 günde bir testi tekrarlayın koyulasmayi takip edin adet günü kan verin inşallah hamilesinizdir

Çok aşırı silik ben gördüm 2 günde bir testi tekrarlayın koyulasmayi takip edin adet günü kan verin inşallah hamilesinizdir
Bugün tekrar kaset test yaptım ve yine silik çizgi akşam eşimle acile gidip kan vericem inşallah hayırlı sonuçlar alırız 🙏🏻

Merhaba kızlar ben de 5 Mart’ta adet oldum 8 Mart’ta adetim bitti 9 Mart tarihinden beri her gün ovülasyon testi yapıyorum 20 Mart’ta yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim 21 Mart‘ta T çizgisi silikleşmeye başladı ve bu ayın 30’una kadar devam etti ayın otuzundan bugüne kadar da sürekli bu şekilde koyu çıkmaya başladı beş ya da altı Nisan’da adet olmam gerekiyor normal şartlarda pcoslu olduğum için adetim hep geçikmeli geliyor
Sizce bu durum gebelik belirtisi olabilir mi ya da ikinci bir yumurtlama olabilir mi adet dönemine yakın Yorumlar mısınız böyle gebe kaldığını öğrenen pcoslu birileri varmı

IMG_5228.webp

Back
X