- 19 Ocak 2016
- 1.857
- 1.429
- 133
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif gibi duruyor sizin hadi inşallahKızlar bir şey söyler misiniz awox marka test güvenilir mi
Benim bu seferki testte hiç çizgi yok, çok ilginç gerçektenİnsallah canım yaaaa
Başka bir marka ile daha yaptım canım onda da silik çıktı Kan verdim yarın sabah çıkacakmış hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bekleyen dileyen herkesten Rabbim nasip eder bir ağlama krizi geçirdim çok fena yani bütün duyguları aynı anda yaşıyorsunuz şimdi geçmişte kayıpları olan insanlar için hamile kalmak mükemmel bir şey ama korkular hamilelik pozitifliği ile beraber başlıyor Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı nasip etsin hepimiz için inşallah güzel sonuçlar olurPozitif gibi duruyor sizin hadi inşallah
Markası neydi?Benim bu seferki testte hiç çizgi yok, çok ilginç gerçekten
Onu da dün almıştım maalesef nöbetçi eczanede sadece artımed vardı bu marka psikolojimi bozdu cidden. 2 güne adet olmam lazım hatta adet takvimi uygulamasını yeni indirdim son 2 aylık düzenimi girince 2 gün gecikme çıktı ama peepapp uygulaması çarşamba gösteriyor başlangıcı. İyice kafam karıştı. Çarşambaya kadar olmazsa başka marka test alacağımMarkası neydi?
Bu testler bayaa pembe çıkmış canım, senin bence pozitif haydi gözün aydın hayırlı olsunBaşka bir marka ile daha yaptım canım onda da silik çıktı Kan verdim yarın sabah çıkacakmış hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bekleyen dileyen herkesten Rabbim nasip eder bir ağlama krizi geçirdim çok fena yani bütün duyguları aynı anda yaşıyorsunuz şimdi geçmişte kayıpları olan insanlar için hamile kalmak mükemmel bir şey ama korkular hamilelik pozitifliği ile beraber başlıyor Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı nasip etsin hepimiz için inşallah güzel sonuçlar olur
Başka bir marka ile daha yaptım canım onda da silik çıktı Kan verdim yarın sabah çıkacakmış hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bekleyen dileyen herkesten Rabbim nasip eder bir ağlama krizi geçirdim çok fena yani bütün duyguları aynı anda yaşıyorsunuz şimdi geçmişte kayıpları olan insanlar için hamile kalmak mükemmel bir şey ama korkular hamilelik pozitifliği ile beraber başlıyor Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı nasip etsin hepimiz için inşallah güzel sonuçlar olur
Canım artmed olsa da pembelik var bence Pozitif istersen kan ver netleşsin canımOnu da dün almıştım maalesef nöbetçi eczanede sadece artımed vardı bu marka psikolojimi bozdu cidden. 2 güne adet olmam lazım hatta adet takvimi uygulamasını yeni indirdim son 2 aylık düzenimi girince 2 gün gecikme çıktı ama peepapp uygulaması çarşamba gösteriyor başlangıcı. İyice kafam karıştı. Çarşambaya kadar olmazsa başka marka test alacağım
Hayırlı olsunMerhaba kızlar bugün yumurtlamamın üzerinden 8-9 gün geçti sabah yaptığım testte hiç çizgi çıkmadı o da erken gebelik testiydi zaten 2-3 gündür bir sürü test yaptım Bir tane lavabo quik markada çok hafif bir silik çizgi çıktı Umut ettim sabah erken gebelik testi yaptım onda hiçbir şey çıkmadı 3 gibi tekrar eczaneden test aldım bunda bayağı belirgin çizgi çıktı Bir erken gebelik testi almıştım Bir kaset test kaset testte hiçbir şey çıkmadı kafam çok karıştı canım çok sıkıldı böyle ağlamak istiyorum Duygu durumum hiç iyi değil bu ay ve Bir önceki ay bana ne oldu bilmiyorum deli gibi test alıyorum test yapıyorum. Sizce bu testimde gebelik var mı çok uzattım kusura bakmayın.
Sağolun çok teşekkür ederim bugün Kan verdim kan sonucunu bekliyorum yarın çıkacakmışHayırlı olsun
Bende istiyorum ama sağlıklı bir gebelikte nasip ettsin rabbim bana önce sağlık hayırlı olsun cnm banada dua edersinSağolun çok teşekkür ederim bugün Kan verdim kan sonucunu bekliyorum yarın çıkacakmış
Doktor kontrolğnden çımtım şimdi iki yumurtamda çatlamış olduysa olmuştur bekle adetin 10 gün geçince test yap dediUmarım güzel haberler alırsınız
Ederim tabiBende istiyorum ama sağlıklı bir gebelikte nasip ettsin rabbim bana önce sağlık hayırlı olsun cnm banada dua edersin
Belli oldu mu canım, hayırlı haberini duyalımSağolun çok teşekkür ederim bugün Kan verdim kan sonucunu bekliyorum yarın çıkacakmış
Daha e-nabız'a düşmedi canım sonuç hemoglobin A1 C çıkmış hemoglobin çıkmış Beta yok henüz,Belli oldu mu canım, hayırlı haberini duyalım
Çıktımı canım sonucunDaha e-nabız'a düşmedi canım sonuç hemoglobin A1 C çıkmış hemoglobin çıkmış Beta yok henüz,
İnşallah canımBeta geç çıkıyormuş öyle okumuştum, hadi bakalım sabaha belli olur o zaman
Yok kuzum sabaha inşallah çıkar yaÇıktımı canım sonucun
Ya kızlar yarın beklenen adet günüm ama inanılmaz bir ağrı giriyor ara ara kasıklarıma sanki Regli olacakmışım gibi ama sürekli devam eden bir ağrı değil bir geliyor bir gidiyor ve göğüslerim acayip şiş ve ağrıyor gebelik olabilir mi âdetmi olucam anlamadımSağolun çok teşekkür ederim bugün Kan verdim kan sonucunu bekliyorum yarın çıkacakmış