Test pozitif mi? Bakabilir misinizzz😍

Kızlar selam regle 5 gün kala predictor early test yaptım. Çizgiyi görüyor musunuz yoksa ben kafayı mı yedim 🥲

Eklentiler

• IMG_3046.webp
    IMG_3046.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_3043.webp
    IMG_3043.webp
    64 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_3042.webp
    IMG_3042.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 19
Burda çoğu kadın ovülasyon testinin pik olmasıyla da gebeliğini öğrenmiş :)
Tesekkur ederim canim daha adetime var o yuzden yumurtlama diye dusunuyorum ama hemen zınk diye ikisininde aninda koyulasmasi sasirtti ovulasyon testi yapmiyordum oylesine bi bakayim dedim hic yumurtlama gormemistim ilk oldu 😀

Bişey sorucam canım, söylemesi ayıp vajinam hep ıslak gibi adet oldum diye gidiyorum geliyorum görmüyorum bişey ama bu kötü bişey mi normal mi acaba çok acemisiyim bu işin henüz🥲ha

Bişey sorucam canım, söylemesi ayıp vajinam hep ıslak gibi adet oldum diye gidiyorum geliyorum görmüyorum bişey ama bu kötü bişey mi normal mi acaba çok acemisiyim bu işin henüz🥲
Canım benim kanama olmadıkça gelişen tüm akıntılar ağır bir kokusu olmadıkça (ağır koku iltihap belirtisidir düşüğe sebep olabilir) çok normal rahim kendini hamileliğe hazırlıyor akıntı olması çok olağan🌸

Canım benim kanama olmadıkça gelişen tüm akıntılar ağır bir kokusu olmadıkça (ağır koku iltihap belirtisidir düşüğe sebep olabilir) çok normal rahim kendini hamileliğe hazırlıyor akıntı olması çok olağan🌸
Evet hala devam ediyor su geliyo sanki böyle aniden 😅

Back
X