Ovülasyonum pik benim sanki değil miEvet eğer ovülasyon testiyse yumurtladığın zaman pik oluyor ama görselde pik olmamış ikiside aynı koyulukta olmalı pik için:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovülasyonum pik benim sanki değil miEvet eğer ovülasyon testiyse yumurtladığın zaman pik oluyor ama görselde pik olmamış ikiside aynı koyulukta olmalı pik için:)
AminnHayırlı haberler ver inşallah
Tesekkur ederim canim daha adetime var o yuzden yumurtlama diye dusunuyorum ama hemen zınk diye ikisininde aninda koyulasmasi sasirtti ovulasyon testi yapmiyordum oylesine bi bakayim dedim hic yumurtlama gormemistim ilk olduBurda çoğu kadın ovülasyon testinin pik olmasıyla da gebeliğini öğrenmiş :)
Tesekkur ederim canim cevap verdigin icin ama hic beklemedim aninda cift olduBurda çoğu kadın ovülasyon testinin pik olmasıyla da gebeliğini öğrenmiş :)
Görünüyor bayağıı pembe, hayırlı olsunKızlar selam regle 5 gün kala predictor early test yaptım. Çizgiyi görüyor musunuz yoksa ben kafayı mı yedim![]()
ayyy gerçekten miii Çook teşekkür ederim cevabınız içinnGörünüyor bayağıı pembe, hayırlı olsun![]()
Hadi inşallah pozitiftirayyy gerçekten miii Çook teşekkür ederim cevabınız içinnbirazdan kan vermeye gideceğim hayırlısı olsun
Evet pik olmuş bugünü ve 3 günü değerlendirin :)Tesekkur ederim canim cevap verdigin icin ama hic beklemedim aninda cift oldu
Bişey sorucam canım, söylemesi ayıp vajinam hep ıslak gibi adet oldum diye gidiyorum geliyorum görmüyorum bişey ama bu kötü bişey mi normal mi acaba çok acemisiyim bu işin henüzha
Canım benim kanama olmadıkça gelişen tüm akıntılar ağır bir kokusu olmadıkça (ağır koku iltihap belirtisidir düşüğe sebep olabilir) çok normal rahim kendini hamileliğe hazırlıyor akıntı olması çok olağanBişey sorucam canım, söylemesi ayıp vajinam hep ıslak gibi adet oldum diye gidiyorum geliyorum görmüyorum bişey ama bu kötü bişey mi normal mi acaba çok acemisiyim bu işin henüz![]()
Kuşumm sonuç 7,81 çıktıHadi inşallah pozitiftirgüzel haberler verin
![]()
Yaaa ay maşallah çok yeni henüzKuşumm sonuç 7,81 çıktı
Var canımKızlar selam regle 5 gün kala predictor early test yaptım. Çizgiyi görüyor musunuz yoksa ben kafayı mı yedim![]()
Evet hala devam ediyor su geliyo sanki böyle anidenCanım benim kanama olmadıkça gelişen tüm akıntılar ağır bir kokusu olmadıkça (ağır koku iltihap belirtisidir düşüğe sebep olabilir) çok normal rahim kendini hamileliğe hazırlıyor akıntı olması çok olağan![]()