• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Gebelik Testi Pozitif mi?

Valla hala adet olmadım 3. Gündeyim. Hiç belirti de yok bel ağrısı hariç. Bakalım göreceğiz artık
İnşallah bebiş vardır canımın içi sen içini ferah tut ben 10 ay önceki gebeliğimde regl gecikmesinin 14.gününde öğrenmiştim kaldı ki o 14 gün gecikmenin 1 4 günlerinde ne bileyim sürekli test yaptım hiç çıkmamıştı tam 14.günde çıktı hastaneye gidip 264.84 betayla öğrenmiştim gerisini sen düşün 🤗🥰🥹

Yaaaa olabiliyor demek ki bak ❣️❣️❣️❣ belki de benim de öyledir canım. Bir süre kan falan vermemeye karar verdim. Haftaya pazartesiye kadar bekleyeceğim. Test de var evde ama yapmıyorum özellikle. Varsa kesinleştiğinde öğrenmiş olayım 🙏🏻🙏🏻 güzel haberleri alalım hepimiz 🙏🏻🙏🏻😇😇

Yaaaa olabiliyor demek ki bak ❣️❣️❣️❣ belki de benim de öyledir canım. Bir süre kan falan vermemeye karar verdim. Haftaya pazartesiye kadar bekleyeceğim. Test de var evde ama yapmıyorum özellikle. Varsa kesinleştiğinde öğrenmiş olayım 🙏🏻🙏🏻 güzel haberleri alalım hepimiz 🙏🏻🙏🏻😇😇
İnşallah bitanem 🥰🙏 bizi haberdar et 🥰🤗

Evet yaaa okuyorum okuyorum merak ediyorum ne olmuş diye, 2 sene önce sonucu yazmadan gitmiş 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ neyse biz insanlara yol göstermiş olalım. Bugün sol kasığıma sancı girdi hep. Belki de adet gelecektir bilmiyorum. Şu an gelen giden yok beklemeye devam 😜😜
Benim reglime 14 gün varken belirtiler başladı şuan 9 gün kaldı reglime belirtiler hiç azalmadı hele kasık ağrım hat safhada 🥹 inşallah adet gelmez inşallahhh dua ediyorum canım 🥰🤗

Benim reglime 14 gün varken belirtiler başladı şuan 9 gün kaldı reglime belirtiler hiç azalmadı hele kasık ağrım hat safhada 🥹 inşallah adet gelmez inşallahhh dua ediyorum canım 🥰🤗
Evetttt yeni bir güncelleme ile geldim, bu sefer biraz üzücü sanırım adet oldum. Sanırım diyorum çünkü benim adetlerim hep ağrılı geçer, şu an hiçbir şey yok, olduğumu anlamadım bile. Karnım taş gibi şişer şu an o da yok. Akşama kadar az az geldi, ağrımaya başladığında emin olacağım olduğumdan. Bir de çabuk bitmezse evet adet diyip önümüzdeki aylara bakacağız artık 😓😓 gecikmenin 5. günü umutlar yıkıldı anlayacağın canım 😓😓 ama inşallah senden güzel haber alırız, senin daha zamanın var 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Evetttt yeni bir güncelleme ile geldim, bu sefer biraz üzücü sanırım adet oldum. Sanırım diyorum çünkü benim adetlerim hep ağrılı geçer, şu an hiçbir şey yok, olduğumu anlamadım bile. Karnım taş gibi şişer şu an o da yok. Akşama kadar az az geldi, ağrımaya başladığında emin olacağım olduğumdan. Bir de çabuk bitmezse evet adet diyip önümüzdeki aylara bakacağız artık 😓😓 gecikmenin 5. günü umutlar yıkıldı anlayacağın canım 😓😓 ama inşallah senden güzel haber alırız, senin daha zamanın var 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Merhaba canım adet olduğuna emin misin peki ? Az mı çok mu ? Benim kasık ağrılarım artmaya başladı arada tam iki kasığımın ortasında ince bi sızı var anlamış değilim güncel bata 8 gün kaldı umarım seninki de adet değildir dua ediyorum 🥰🤗🤲🏻

Valla canım hiç bilemedim adet mi değil mi, öyle kahverengi çamurumsu falan diyorlar ya öyle değil ama normaldekinden az sanki son günüm gibi. Belki de geciktiği için böyle, hiç gecikme yaşamamıştım çünkü bilemiyorum. Ama her şeye de umutlanmak istemiyorum artık. Yok diye düşünüyorum şu an. Ama ilginç bir şekilde bir gram ağrım yok, hiç bu kadar rahat bir adet geçirmedim yıllardır 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Senin daha çok var adete, adet sancısı değildir o ya. Umarım senden alacağız güzel haberler, dualarım seninle 🙏🏻🙏🏻

Valla canım hiç bilemedim adet mi değil mi, öyle kahverengi çamurumsu falan diyorlar ya öyle değil ama normaldekinden az sanki son günüm gibi. Belki de geciktiği için böyle, hiç gecikme yaşamamıştım çünkü bilemiyorum. Ama her şeye de umutlanmak istemiyorum artık. Yok diye düşünüyorum şu an. Ama ilginç bir şekilde bir gram ağrım yok, hiç bu kadar rahat bir adet geçirmedim yıllardır 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Senin daha çok var adete, adet sancısı değildir o ya. Umarım senden alacağız güzel haberler, dualarım seninle 🙏🏻🙏🏻
Az önce internetten baktım yerleşme kanaması kahverengi yada pembemsi olabiliyormuş eğer yoğun değilse bu bi şans diyebiliriz bence 🥹 ama insan kendini kötüye de alıştırmalı şuan bende aynı senin gibiyim saldım acayip derecede ama her ağrıda veya eğilip kalkarken biraz kasılma yaşıyorum 🫠 işin ilginç tarafı geçen ay kimyasal yaşamış olmam bu ay tutmuşsa şayet yine korkutuyor beni açıkçası 🥹😢canımın içi dileklerin ve duaların için kalbinden öpüyorum güzel kadın 🥰❤️🤗

Sağol canım birbirimize dua edebilmek çok güzel bir şey. Kimyasal olsa da bebiş gelebilir ki neden olmasın. Hem de bu kayıplardan sonra daha kolay oluyor diye okudum hep ben. Güzel hissediyorum senin için, haberlerini bekliyorum 🥰🥰 sadece düşünmemeye çalış, bu ay ben olmadığını düşündüm hep, gecikince çok şaşırdım hatta. Şu an zor gelse de bu süreç aslında çok heyecanlı zamanlar. İleride evlatlarımıza seni heyecanla bekledik diye anlatacağız inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Sağol canım birbirimize dua edebilmek çok güzel bir şey. Kimyasal olsa da bebiş gelebilir ki neden olmasın. Hem de bu kayıplardan sonra daha kolay oluyor diye okudum hep ben. Güzel hissediyorum senin için, haberlerini bekliyorum 🥰🥰 sadece düşünmemeye çalış, bu ay ben olmadığını düşündüm hep, gecikince çok şaşırdım hatta. Şu an zor gelse de bu süreç aslında çok heyecanlı zamanlar. İleride evlatlarımıza seni heyecanla bekledik diye anlatacağız inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ay valla bilmiyorum artık aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum tek korkan ben değilimdir illaki ama ne bileyim 🫠 buradaki bütün kızçelerim için dua ediyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın 🥰🤲🏻bu kadar uğraştan acıdan sonra o bebiş nasıl ilaç gibi gelir hangi masallara konu olur herkes tahmin edebilir 🥰🥹🫠 inşallah Rabbim hayırlısını versin 🥰🥹

Back