Erken gebelik testi

Attığınız görselde ben tam olarak göremedim. Yalnız artimed berbat bir marka sürekli pozitife çıkarıyor ama sonuç negatif kaç kere başıma geldi illallah ettim ondan artık. Ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor bozuk saat bile günde iki kere doğru gösterir adı çıktığı için herkes şüphe ile yaklaşıyor belki de vardır başka bir güvenilir marka ile deneyip duruma göre kan vermenizi tavsiye ederim.
Benimde regl 6 gün erken geldi ve sadece iki gün sürdü bir pedi doldurmadı bile hep kesik kesik geldi ve sağ kasıkta hep batma gibi sancı oldu ve biteli 3 gün oldu akntı oluyo çok küçük kanlı şeffaf renkte bir akntı göğüslerimde şertleşme var yumuşak değiller sizce bende test yapmalımym emin olamadm test var evde ama fikir almak istedim

Benimde regl 6 gün erken geldi ve sadece iki gün sürdü bir pedi doldurmadı bile hep kesik kesik geldi ve sağ kasıkta hep batma gibi sancı oldu ve biteli 3 gün oldu akntı oluyo çok küçük kanlı şeffaf renkte bir akntı göğüslerimde şertleşme var yumuşak değiller sizce bende test yapmalımym emin olamadm test var evde ama fikir almak istedim
Yerleşme kanaması olma ihtimali var. Dayanamazsanız deneyin isterseniz ama yerleşmeyse eğer biraz daha bekleyin çünkü yerleşince hcg yavaştan salgılanmaya başlıyor biraz daha zaman geçerse daha garanti bir sonuç alırsınız

6 gün erken gelmiş ya mesela olmanız gereken asıl tarih geldiğinde falan mesela test yapın

Kızlar selam regle 5 gün kala predictor early test yaptım. Çizgiyi görüyor musunuz yoksa ben kafayı mı yedim 🥲

Eklentiler

• IMG_3046.webp
    IMG_3046.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 5
Kızlar selam regle 5 gün kala predictor early test yaptım. Çizgiyi görüyor musunuz yoksa ben kafayı mı yedim 🥲
Görünüyir yaptığınız test güvenilir ama sonuçta kul yapımı hamilelik var gibi görünüyor bir kaç gün sonra kan verin çünkü bu yaptığınız test daha hassas ölçüm az yükselmiş olur hem güzel haberler alın inşallah

Back
X