Erken Gebelik Testi Pozitif mi?

Kızlar bir şey söyler misiniz awox marka test güvenilir mi

Eklentiler

• Screenshot_20241125-093448~2.png
    1.011,1 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_20241125-093347~2.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20241125-093304~2.png
    626,5 KB · Görüntüleme: 7
Pozitif gibi duruyor sizin hadi inşallah
Başka bir marka ile daha yaptım canım onda da silik çıktı Kan verdim yarın sabah çıkacakmış hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bekleyen dileyen herkesten Rabbim nasip eder bir ağlama krizi geçirdim çok fena yani bütün duyguları aynı anda yaşıyorsunuz şimdi geçmişte kayıpları olan insanlar için hamile kalmak mükemmel bir şey ama korkular hamilelik pozitifliği ile beraber başlıyor Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı nasip etsin hepimiz için inşallah güzel sonuçlar olur

Eklentiler

• Screenshot_20241125-103710.png
    325,1 KB · Görüntüleme: 6
Onu da dün almıştım maalesef nöbetçi eczanede sadece artımed vardı bu marka psikolojimi bozdu cidden. 2 güne adet olmam lazım hatta adet takvimi uygulamasını yeni indirdim son 2 aylık düzenimi girince 2 gün gecikme çıktı ama peepapp uygulaması çarşamba gösteriyor başlangıcı. İyice kafam karıştı. Çarşambaya kadar olmazsa başka marka test alacağım

Bu testler bayaa pembe çıkmış canım, senin bence pozitif haydi gözün aydın hayırlı olsun

Canım artmed olsa da pembelik var bence Pozitif istersen kan ver netleşsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…