Erkek ailesi oğlunun maaşından alma çabası yaşayan var mı ?

Bir cinnete bakar hepsi kusura bakmasınlar. Iki maassin ama senin çocuğunu eller büyütecek. Ateslenecek izin bile alamayacaksin. Çocuğun senin yolunu gozleyecek . Cocugumun rızkını kimseye yedirmem.

Arayacaksın anası olacak z.lliyi bizi kullandığınız yeter. Bizden para istemeyin zor geçiniyoruz. Bir daha para lafı ederseniz. Oğlunuzun kapının önüne koyarım.. tazminat mazminat neyi var neyi yok alırım diyeceksin. Anasi bacisi s.tir calacaksin. Bir iki sene kotu olursunuz sonra sizden kıymetlisi olmaz

Sen kendi ailene yemek götursen sadece yemek para değil.Oglumun parasını yiyor der.

Deniyor işte, kocanız da izin vermeyecek. Verdirmeyecek olan kişi de sensin. Z zeycan18 in dediği gibi kocan için de kv içinde bir cinnete bakar hepsinin muma dönmesi

Ver der ya da benden gizli yapmaya başlar. Kv ye söylerim de işte bana duyurmadan istiyor oğlundan telefonda
Olsun anne tekefonda konusurken duyuyorum bu sekilde olmaz bizimde kendimiz egite borcumuz duzenimiz var vs vs soyleyin. Ver der ama vermeyeceginizi tahmin eder diye dusunuyorum verdim param kalmadi diyip siz ondan para isteyin bakalim verecek parasi kalmayinca ne olacak ayrica kayin borcunu neden ustlendinizki durumumuz yok veremeyiz diyebilirdiniz.

Buna kadar siz tamamen haklıydınız gözümde. Ama bu noktada eşiniz de yiyici kusura bakmayın. Şu an onların alın destek olsun diye size para vermesine gerek yok geçmişte vermişler zaten oğullarına destek. Ama sizden destek istemeleri ( bu kadar çok saçma)

Aslında bende eşimi çok suçlayamıyordum sonuçta anne napsın anne baba isterse elimizde olmasa bile bulur buluştururuz. Acaba kadının duyacağı şekilde mi tartışsanız bi şekilde bilmesi lazım ama sanki şey hissettim bu kadın sizin rahatsız olduğunuzu öğrense çirkefleşir. Ama bağı koparmaya bakın bir şekilde

Bu mesajı ben görmemiştim N Nedesemolmuyor1 kredi kartı ödemeyle araba satmak pek aynı şey değil. Bence önce siz araba konusunda helalleşin eğer arabayı eşiniz almadıysa ailesine. Sonuçta o arabada diğer kardeşlerin de hakkı var. Yüksek ihtimalle aile düzenleri kimin eli kimin cebinde şeklindeymiş. Eş kişisi evlenince bu durumu değiştirmek istemiş, bence gayet de iyi düşünmüş ama helalleşme önemşi

Eşim deniyor anne bize şunu alıver falan diyor takılmak için biz nasıl alalım ya da sen iste herşeyi alırım ama işte bla bla bla
tamam da bu beni bağlamaz biz artık aile kurduk iki maaşız diye kimin ihtiyacı varsa görmek zorunda mıyız hem de anne baba evladına yapar alır öder bunun lafı yapılır mı karşılık için mi yapıyor anne babalar benim babam da neler yaptı ödedi benim için bi kere benden istemediler bişey anne baba olmak böyle bişey değil mi bende evladıma yaparım karşılığını almak için mi yapıcam benim için ödemediler oğulları için ödediler bize vermedilr para düğün yapmak için satmayı tercih ettiler biz satın bize verin demedik eksi hesabımı kapat da demedi eşim

Eşim demedi ki arabayı satın diye biz o zaman evli değildik düğün yapmak için satmak istediler eşim satmayın dedi bi de eksisini ödemişler bana verilen bi para yok oğlunun düğününü yaptı borcunu ödemiş beni ilgilendiren bişey yok. Benim de babam düğün yaptı kardeşime hemde onların 4-5 katı masrafla anne baba olarak yaptılar karşılık için yapmadılar. Lazım olunca da destek oluyor ailem karşılık beklemeden mesela lafını etmezler
Zaten araba aldılar verdikleri parayı ısrarla da istedikleri için geri ödüyoruz suan o parayı

Ne konuda iyi düşünmüş eşim anlamadım o kısmı. Burda beni rahatsız eden çift maaşız diye kimin ne ihtiyacı varsa eşimden destek beklemesi. Arabayı sattı tmm verdikleri parayı da geri ödüyoruz ama ablası evli ablasının süpürgesini neden biz alalım mesela ya da kardeşi çalısıyor çok para harcıyor biz niye harçlık verelim ona gibi bu tarz şeyler rahatsız ediyo

Ne görgüsüz kadın, valla ben olsam fena bozarım daha da isteyemez

Eşinizi karşınıza alıp çok ciddi konuşun ve bu konuda taviz vermeyeceğinizi belirtin , bir güzel kavganızı da edin hiç yüz vermeyin , erkekler çok fenalar, eşim yeni evliyken buna benzer şeyler olacaktı ki ben ortalığı ayağa kaldırdım, şimdi maaşımı direk yatırım için değerlendiriyorum esimbdr evi geçindiriyor, cebinde pra dahi kalmıyor bazen benden istiyor az az veriyorum duruma göre, bunlara böyle yapacaksın yoksa hep sömürürler...

Valla elinden geleni yap fırsat verme , hesapçı diyerek seni manipüle edip bastırıyor ki bişey diyemeyesin, asıl sen üste çıkacaksın diyeceksin ki ben kimseyi geçindirmek için okumadım , böyle devam edecekse boşan git ananı kardeşlerini geçindir, kesinlikle tek çare maaşınızı ayırmanız...

Böyle kocaya 1 lira vermem

Eşiniz evlendikten sonra ailesiyle ortak hesap yerine sizin yönetiminizde sizin paranız olma kararı almış ve bence iyi de düşünmüş. Çünkü aile kültürleri öyle değil belliki. Daha öncede söyledim, çalışan ya da evli kardeşlerin harcamaları sizi ilgilendirmiyor.

Atladığınız nokta şu, her ailenin iklimi birbirinden farklı. Siz de şu an bunun savaşını veriyorsunuz ya zaten: “Biz bir aileyiz, sizin işleriniz bizi ilgilendirmez, bizim ekonomimiz bize ait, çift maaş olmamız kimseyi ilgilendirmez “

Ne kadar güzel sizin aileniz kat be kat fazlasını harcayarak kardeşinize düğün yapmışlar ve eminimki benzer bir düğünü de eşinizden beklemişlerdir. Çünkü aynısını benim ailemde yaptı, kardeşimden 6 ay sonra ben evlendim ve aynısını karşıdan da az ya da çok beklediler. Sonuç olarak düğünümüzü kendimiz yaptık. Eşimin ailesi sadece altınları aldı, geri kalan her şeyi eşimle biz yaptık. İki farklı aile kültürü diyelim buna.

Dediğim gibi araba satıldıysa sizi ilgilendirsin ya da ilgilendirmesin eşinizin kardeşlerinin hakkına girme durumu vardı. Ve zaten onu ödemeye başlamışsınız. Ki bence em güzeli, en azından hiç kimse evliliğinizle ilgili biz size şunu yaptık diyemez. Bu sayede yukarda da yazdığım gibi ufak bir cinnet geçirmeyle hem eşiniz hem de ailesi haddi hududunu bilir

Ben maaşımdan vermezdim artik dolmuşsunuz. es üzerine kredi çekerdim biz biriktiremiyoruz bari borcumuz olsun biriksin diye kendi adimada o parayi alirdim hemen. ailesine göndermesin diye parayi

Size paraci hesapci diyen adam ailesinin paraci hesapci olduğunu görmüyorsa esinizde büyük bir problem var

Aynen böyle ailesini tatile gönderecek bir koca vardı üye buraya yazdı..maaşını gönderme dedik fazlasını kendine ayırdı kız adama o kadar para gitmeyince aileyi de tatile gönderemedi
Senin paranla ailesine hava atıyor..musluğun suyunu kes kendi bebeğini düşün ona birikim yapacağım sen mademki ailene yardım edebiliyorsun diğerlerini de öde diyeceksin ama diyemezsen buraya boşuna yazma

Ne diyim inşaallah esin gözünü açar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…