Erkek ailesi oğlunun maaşından alma çabası yaşayan var mı ?

Ben bu durumda hesapları ayırır, kendime birikim yapar, evin masraflarını da akılsız kocama yıkardım. Niye? Ailesine fuzuli harcama yapacak parası varsa evi de iyice çekip çevirsin o zaman. Size ısrarla söylüyorum. Kendi paranızla birikim yapın

Ben de aileme para harcayacağım diyin. Bir kısmını harcayın bir kısmını da kendinize ayırın. Ev geçindirmeyi görsün eşiniz. Ben olsam maaşımı bile tam söylemem böyle bir eşe. Ha eşinizin ekstrem bir maaşı vardır ailesinin durumu kötüdür ona diyeceğim birşey yok.

Evin masrafı çıkıldıktn sonra parayı bölüşmüyor musunuz?
Herkes kendi istediğiyle ne yaparsa yapsın olmuyor mu ?

eşiniz suçlu net pasif ailesine karşı ailesi yüz bulmasa isteyemez. benım esımın ailesi eşimin maaşını bile sormaz ayıp der . ne anlayışsız insanlar var . eşiniz ailesine tavrını belli etmeezse devamı gelecektiir

Maaşınızı vermeyin kredi mi çekersiniz ne yaparsanız yapın siz de tek maaşla geçinin. Eşinize ya da eve kesinlikle para vermeyin. Eşinize çok kızdım umarım düzelir

Maaşını ayırmak büyük bir mesele olur mu bilmiyorum aranızda ama maaşını ayir bence. Elzem durumlarda yardımcı ol gerisini birikim yapacam yoksa olmuyor. Biz de tek maaş gibi yaşamadan hiç birseyimiz olmaz de.

Maasını esine verme. Eşin evi gecindirip borcları ödeyince artırıp verebiliyorsa versin

Şimdiye kadar almadı veremedi yiyemediler yani çünkü paramız zaten kalmıyordu pek istemekle kalıyorlardı sadece görümcemin telefonu yaptırdı onda da kavga ettik ama evet eşim manipüle etmeyi iyi başarıyor sesim çıkınca da niye veriyoruz niye istiyorlar deyince kavga çıkıyor savunmaya geçiyor ailesi ama yemeye çalışıyor annesi hep bi istekte bulunuyor kardeşlerden biri sıkışıyo gönderiver alıver diye eşimi darlıyo

Maasinizi vermeyin. Tek maasla ne yapiyorsa yapsin beyefendi. Sizin maasiniz olmasa nasil yapiyormus bu yardimlari acaba?

Onlar istemeden hep sen kendine evine bişey isticen onlara verecek para birakmican eşinde

Sizin yüzünüz sertmiş istemeye fe çekinmiş ama eşimin ailesi öyle değil yok dediği halde annesi istiyor tava al diye on kere söyledi o ay da hiç yoktu paramız tava alacak kadar bile ama yansıtmıyor tabi alamam babam alsın yok mok dediği halde on kere istedi öyle istemeye çekinme gibi bi durumu olmuyor ablasının çocukların okul alışverişi vardı dayınız sizin çantalarınızı bilmem ne alsın diyor var mı yok mu sormak yok sanki almak zorundaymısız gibi sürekli bi istekte bulunuyor

Artık toparlandık şu zamlardan sonra krediler de bitti artık almayız borç araba alıcaz birikim yapalım diye eşime söylüyorum ileride ev için de birikimimiz olsun diyorum o da aynı düşüncede ama işte bizde para çok ye ye bitmez diyor annesi hemen eşimden istemeye yöneliyor herşeyde savurgan oldukları için hep borçları var yetiremiyorlar
Şimdiye kadar yiyemediler ama sürekli istiyorlar şimdi borçlar bitti böyle olursa ben de artık diycem aynı öyle ama istediklerinde ben yokken istiyorlar bana duyurmamaya çalışıyo annesi ama bi şekilde duyuyorum bunu eşim halletmesi gerekiyor onun anlamadı ve söylemesi lazım benim kendi ailem var artık diye gerçekten aramızda kavga huzursuzluk oluyor annesi düşüncesiz ablaları öyle değiller annesinden çıkıyor hep

Kötü olmayalım aramız iyi olsun diye düşünüyorsunuz ama maalesef kendiniz gibi sanmayın kimseyi. Biz düğünümüzü kendimiz yaptık bir sürü borcumuz vardı evlenirken üstelik eşim bana ailem de destek olacak demesine rağmen 1 TL ödemediler artı bizim eşyalarımızı aldığımız mağazadan annesi eşyalar alıp borcun üzerine ekletti taksitlerini biz ödedik tabii ki bitmedi birde para istediklerini öğrendim sürekli anneler günü yok babalar günü doğum günü adı altında hediyeler. Ha bize kışlık, et vs veriyorlardı ama eşim mi ödüyordu parasını mechul. Bende özel sektörde sabahtan akşama eşşek gibi çalışıyordum işte evden yemek götürüyorum kendime bir şey almıyorum vs. Böyle durumlarda güzel bir cinnet geçireceksin ha ben eşimle çok mücadele verdim baktım sadece birbirimizi yiyoruz diğerlerine de yaptım. Yeter artık dedim bende iyi olmuyorum artık. Şimdilik bir şey şahit olmadım zaten veriyosa da gizli saklıdır ama bilmiyorum zaten bende çalışmıyorum.

Ben maaşımı vermedim bir süre birikim yaptım, eve de çok katkıda bulunmadım napıyosan yap dedim.

Sizin yol uzun görünüyor çünkü eşiniz ve annesi baya arsız gibi. Ciddi tepkiler verin bence. Başka yolu yok.

Bir de böyle yapmasa bişeye heves edince ben kendim alırım hediye olarak parasında falan değilim nasıl kendi anneme babama almak istiyorsam o da ister ben kendim gider alır hediye ederim ama böyle yaptığı için yemeye çalıştığı için içimden almak vermek gelmiyor

Eşinize artık maaşınızdan kuruş koklatmayın hiçbir şekilde para vermeyin para isterse anneme gönderdim de bırak tek maaşla evi geçindirip ailesinin masraflarını karşılasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…