- 25 Ağustos 2014
- 20.748
- 49.336
- 798
- Konu Sahibi mahurbirbestee
Klasik.Sürekli ablamın başına kalkardı bu durumu ve mesafe bırakırdı
Karısını zorlaması çok saçma. Umarım karı koca birbirlerine düşmezler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klasik.Sürekli ablamın başına kalkardı bu durumu ve mesafe bırakırdı
+1Kv ve büyük olarak yazıyorum.
Ben bu zorunlulukları yok cümlesini duyunca kendimi çok kötü hissediyorum ve sizlerden ayrılıyorum inanın.Neden bilmiyorum hiç katılamıyorum bu cümleye.
Aile olmak nedir.Zor zamanlarda imkanında varsa evladına yardım etmektir.Kendim dahil çevrem arkadaşlarım inanın hep düşüncemiz böyle ve her zamanda çocuklarımız için elimizden geleni yapıyoruz yaparızda.
Evladın zor durumda kalmış destek istemiş imkanında varsa neden yardım edilmesin.Konu neden hemen zorunlu değile getiriliyor.Buna karşılık bencil bir gençlik yetişiyor kimsenin derdi ile ilgilenmeyen sadece kendini sosyal medyasını düşünen yeni nesil geliyor dediğimde beğenmedime basılıyor hemen.
Bu istemenin çok kötü versiyonları ana babayı kullanmak vb vardır mutlaka.Bana o örnekleri vermeyin.Konu zaten onlar değil.
Bu da ders olsun işte mesafe koysunİşte buna kırılmış en çok ve bedavadan istemedim borç istedim diyor durumları olmasa zaten istemezdim diyor ve sonrasında da asla sormamış
Yaa insan düştüğü zaman anne babası da sırtını bu kadar çevirecekse aile olmanın ne anlamı var ki ? Tamam vermek zorunda değiller ama bu kadar da umursamaz olunmaz kadın buzdolabı alışverişinden bahsediyor. Aile olmak bu değil.Merhaba. Kendim için değil ama ablam için sizlere danışmak istediğim bir konu var kendisi rica etti konu açmamı yorumları beraber okuyacağız şimdiden teşekkürler.
Ablamın eşi asgari ücretin 2 katını alıyor mesai vs olursa . Evleri kira değil ama 100 k borçları var . Geçen sene çalıştığı işte arabayı vurdu ve yaptırınca masrafı çıktı maaşı da o kadar değildi bi türlü ödeyememişler . Bu borçtan eşinin ailesinin haberi var . Ödeyemediklerinin de farkında . Eşi de kendi ailesinden ricada bulunmuş bana 100 k verir misiniz borcu kapatayım her ay size 10 k şeklinde ödeyeyim en azından kartlara 4-5 k faiz ödemem diye . Ailesi tamam demiş ama aradan bi sene geçmiş vermemişler . Eniştem de ben söyledim vermiyorlarsa napayım demiş. Bu arada eniştemin ailesinin aylık 150 k civarı geliri var hani onlar için çerez parası . Ama hiçbir şekilde ablamlara yardım etmiyorlarmış . Etmek zorunda değiller tabiki ama şu borç sürecinde çok zorda kaldıkları bi gün olmuş ablam kayınvalidesini arayıp 5 bin borç istemiş 10 gün sonra maaş yatacak vereyim demiş dolapta düzgün bi şey yok alışveriş yapmamız lazım demiş. Kadın bende yok demiş ve sonrasında da bu konuyla ilgili hiçbi şey sormamış ablam da tabi çok üzülmüş . O günden beri de eşinin ailesi ile görüşmek istemiyor. Mesele para da değil diyor borç vermedi ama bi sorabilirdi kızım n’aptınız diye . Ya da bi alışveriş yapıp getirebilirlerdi diyor . Çünkü durumları buna çok müsait . Yani bi de aşırı cimrilermiş enişteme dahi bir kuruş yedirmek istemiyorlar . Sizin tepkiniz ne olurdu bu durumda ?
Ve ablanız bu adamdan üç tane çocuk yapmış, bir de parayı neden ablanız istiyor kayınvalideden? Adamın ailesi, adamın muhatap olması lazım. Belki de adam sorumsuz ve sürekli borç yapan bir tip. Diğer ihtimalleri düşünüyorum çünkü böyle bir adam için asla ailesi ile muhatap olmazdım.Sürekli ablamın başına kalkardı bu durumu ve mesafe bırakırdı
Ablan çalışıyor mu ?Merhaba. Kendim için değil ama ablam için sizlere danışmak istediğim bir konu var kendisi rica etti konu açmamı yorumları beraber okuyacağız şimdiden teşekkürler.
Ablamın eşi asgari ücretin 2 katını alıyor mesai vs olursa . Evleri kira değil ama 100 k borçları var . Geçen sene çalıştığı işte arabayı vurdu ve yaptırınca masrafı çıktı maaşı da o kadar değildi bi türlü ödeyememişler . Bu borçtan eşinin ailesinin haberi var . Ödeyemediklerinin de farkında . Eşi de kendi ailesinden ricada bulunmuş bana 100 k verir misiniz borcu kapatayım her ay size 10 k şeklinde ödeyeyim en azından kartlara 4-5 k faiz ödemem diye . Ailesi tamam demiş ama aradan bi sene geçmiş vermemişler . Eniştem de ben söyledim vermiyorlarsa napayım demiş. Bu arada eniştemin ailesinin aylık 150 k civarı geliri var hani onlar için çerez parası . Ama hiçbir şekilde ablamlara yardım etmiyorlarmış . Etmek zorunda değiller tabiki ama şu borç sürecinde çok zorda kaldıkları bi gün olmuş ablam kayınvalidesini arayıp 5 bin borç istemiş 10 gün sonra maaş yatacak vereyim demiş dolapta düzgün bi şey yok alışveriş yapmamız lazım demiş. Kadın bende yok demiş ve sonrasında da bu konuyla ilgili hiçbi şey sormamış ablam da tabi çok üzülmüş . O günden beri de eşinin ailesi ile görüşmek istemiyor. Mesele para da değil diyor borç vermedi ama bi sorabilirdi kızım n’aptınız diye . Ya da bi alışveriş yapıp getirebilirlerdi diyor . Çünkü durumları buna çok müsait . Yani bi de aşırı cimrilermiş enişteme dahi bir kuruş yedirmek istemiyorlar . Sizin tepkiniz ne olurdu bu durumda ?
Kimse buradaki ayrintiyi gormemis .eniste birinden elden borç almis diyor .yani bence etrafa da biraz borç harç var .borcun sadece 100.000 oldugunu dusunmuyorum .Hayır şöyle . Mesaiye kalırsa yani full çalışırsa o kadar her zaman mesai olmuyor normalde 28 civarıymış. Kredi çekemiyor çünkü bankalar vermiyor. Dolapta hiçbi şey kalmamasına sebep olan da elden birinden borç almış adam da o ay istemiş maaş komple oraya gidince o ay öyle olmuş . Bi kez yani normalde öyle açta kalacak kadar değil durumları
Siz verseydiniz.Merhaba. Kendim için değil ama ablam için sizlere danışmak istediğim bir konu var kendisi rica etti konu açmamı yorumları beraber okuyacağız şimdiden teşekkürler.
Mükemmel genlerini aktarmadan duramıyor böyleleriZorunda değil dediğimiz şey torun bakmak gibi keyfe keder şeyler. Mutfakta yiyecek ekmek yok diyene de yardım edilir. Bırak oğlumu komşum aç olsa üzülür elimden ne gelir derim.
Bu bambaşka bir seviye yani.
Eş ailesi terbiyesiz.
Ama sizin ablanız ve eşi de sorumsuz. İki asgari ücret dediğiniz 40 bin tl. 40 bin liraya güvenip üç çocuk mu yapılır? Neye güvenip bu kadar çocuk yapabiliyorlar aklım almıyor
Ablanı sevmiyordur ve bu geçinemeyişin onunla ilgili olduğunu düşünüyordur.Mesele para değil ablam o kadar zorda olduklarını dolapta bi şey olmadığını söylemiş ve kadın sormamış asla sonrasında da bundan dolayı soğumuş istemiyor
100 k borcta ne varki ev de kendilerinin mis gayet ödenir vallahi biz 8 ayda 220 k borc ödemişiz bu arada maasimiz 33 k düşünün yani hala da ödüyoruz iki ayımız falan kaldı bitirmeyeMerhaba. Kendim için değil ama ablam için sizlere danışmak istediğim bir konu var kendisi rica etti konu açmamı yorumları beraber okuyacağız şimdiden teşekkürler.
Aynen isteyecekse koca istemeliydi,neden abla istiyorVe ablanız bu adamdan üç tane çocuk yapmış, bir de parayı neden ablanız istiyor kayınvalideden? Adamın ailesi, adamın muhatap olması lazım. Belki de adam sorumsuz ve sürekli borç yapan bir tip. Diğer ihtimalleri düşünüyorum çünkü böyle bir adam için asla ailesi ile muhatap olmazdım.