Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Selam kızlar
bu sabah;
2 dilim kaşar peyniri
1 dilim kepekli ekmek
3 tane çeri domates
1 salatalık
2 dilim hindi salamı
1 tutam dere otu
1 bardak ıhlamur çayı

Öğlen;
1 porsiyon bezelye yemeği yiyeceğim. Yanında yarım tabak kadar da tavuklu pilav yerim :)

Bu Akşam;
1 adet palamut (fırında)
1 kase yeşillik

Herkese selamlaaar.

Bu sabah benim icin buyuk dunya icin kucuk bir olay yasadim. Sanirim regl oldum regl oldum diye de sevinecegim aklima gelmezdi. Insallah devami gelir diyelim ne diyeyim. Insallah az da olsa tarti da etki eder ve sisligim gider

Bu arada yakin dugunumuz var baya kosusturmali geciyor gunler. Haftaya kesin donus saglamam lazim hem regl de biter net sonuclari goruruz bakalim

kaç ay olmuştu cnm sen doğum yapalı.
ya benim oğlum şimdi 4 yaşında ama ben doğum yaptığımda kanamam 90 gün sürdü. O kanama da bitti ve bir hafta oldu olmadı sonra aylık adetlerime hep devam ettim. çok şaşırıyorum böyle doğumdan sonra adet olmayanlara

11.5 aylik bebegim su an canim. Lohusa kanamasindan sonra hicbir sekilde regl olmadim. Simdi de oldugum regl mi anlamadim cunku sabah bir geldi ama sokmedi. Yine de bel agrilarim var ama.

Selam arkadaslar. autumnn ben de araniza katilabilir miyim? 13 aylik bebegim var bebegim kendi kendine emmeyi birakti ve ben hizli bir sekilde kilo almaya basladim. Bu gidise bir dur diyemezsem sonu pek iyi olmayacak sanirim

Selam arkadaşlar nasılsınız ben 1 ay bırakmıştım isyan bayraklarını çekip cok yedim sporumu da bırakmıştım bu 5. Günüm yeniden başladım elhamdülillah ve 5 gündür sağlıklı besleniyorum spor çok az ama olsun şuraya konu actim motive olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…