Selam kızlar,
ben istediğim hedefe ulaştığım için artık sadece kilomu korumaya çalışıyorum. 63 ile başlamıştım. şu anda 55 kg.
Yediklerime çok dikkat ediyorum abur cubur hayatımda hiç yok. meyve suları asitli içecek kesinlikle yok.
Akşamları 7'den sonra hiç birşey yemiyorum. bu şekilde dikkat ediyorum.
Selamlargrup aktif mi bilmiyorum ama bende motivasyonumu toplayacak bir grup arıyordum. Doğum yapalı 42 gün oldu sezaryenle doğum yaptım o yüzden egzersizlere şuan başlayamıyorum ama yediğime içtiğime dikkat ederek 6 ay içinde doğumdan önceki kiloma dönmek istiyorum. 63 kilo ile hamile kaldım 74le doğuma girdim, güncel kilom 68
Benim de aynı şekilde gaza ihtiyacım var ama bir yandan da emzirmek çok acıktırıyor :) düzenli ve sağlıklı beslenip tatlı hamurişiden uzak durup kalıcı olarak kilo vermek istiyorum. İlk hedefim 63 sonraki hedefim 55 kg ama bakalım başarabilecek miyimMerhaba. Valla birileri beni gaza getirse fena baslayacagim tekrardan da grup su an bitik :)
Insallah basarirsinBenim de aynı şekilde gaza ihtiyacım var ama bir yandan da emzirmek çok acıktırıyor :) düzenli ve sağlıklı beslenip tatlı hamurişiden uzak durup kalıcı olarak kilo vermek istiyorum. İlk hedefim 63 sonraki hedefim 55 kg ama bakalım başarabilecek miyim
Merhabalarrrr
Benimde vermem lazım hele şu doğum göbeği çok canımı sıkıyorbirbirimize destek olup verebiliriz motivasyon çoook önemli
Hadi başlayalım kız ..bak hem açıkilmiyo bu yolla bir dene ben iste baktım kiloma 66 küsur çıktı iki gündür 15 ten sonra yemedim şu an 65.8 çıktı misal ...o zaman kadar istediğimi yedimMerhaba. Valla birileri beni gaza getirse fena baslayacagim tekrardan da grup su an bitik :)
Benim sütümü etkilemedi canım şükürEmzirirken yeşil çay ya da kiraz sapı içilebiliyor mu acaba? İnternette çok farklı cevaplar var. Kullanan annelerin sütünü etkiledi mi?
Az kaldı kızlar mayıs sonu buradayımumarım hepiniz iğneden ipliğe dönmüşsünüzdür ve insanı anında forma sokan bir yöntem bulmuşsunuzdur